четвртак, 15. јун 2023.

Dnevna doza Lune - Jun 15


Strahujemo od nesigurnosti. Od nebezbednosti. Od novog vremena u kome nema početka i kraja, najmanje poštovanja. Strahujemo od agresije i ponovnih ratova. Živimo u vremenu podela, gde ne želimo da budemo podeljeni. Želimo da budemo slobodni. 

Merkur danas u kvadratu sa Saturnom na 6 stepenu. Mentalna zatvorenost, sumnje, brige, ograničenja, zakašnjenja, osećanje nekog čudnog hroničnog umora. Kao da imate hiljadu stvari u glavi, ali nemate snage da se pokrenete. Puno analize koja dodatno ledi mozak. Strahovi nikad veći. Osećanje neke čudne usamljenosti. Kvarovi, nesporazumi, osetljivost kroz saobraćaj i dalje loše vesti preko medija. Negde potreba da negde odemo gde ne moramo da lupamo glavom šta će dalje biti? Porast primitivizma, ali i ograničenost je u porastu, na to računajte u dnevnim aktivnostima. 

Danas nam posebno treba neka vitaminska energija smeha i ako nam nije do smeha. Mnogi će danas lečiti neko nezadovoljstvo hranom ili šopingom. Povećanje pesimizma koji hronično kulminira. Neodlučnost, odlaganje, površni odgovori, dosta toga nerešenog. Danas treba imati posebno strpljenje ako nešto prodajete ili potpisujete. Osetljivost disajnih organa, reumatskih problema i hormonalnog disbalansa može biti razlog nekog skrivenog nezadovoljstva ili vašeg trenutnog stanja. 

U porastu jako interesovanje ka istoriji, teškim temama, ali okultizmu.Obraćaćemo pažnju na najmanji detalj. Sve možemo dublje razmatrati sa izvesnim skepticizmom. Možemo bežati u zonu komfora ili svoj mali svet. Negativno razmišljanje može samo pospešiti sve navedeno, pa je preporuka da ipak u ovaj dan udjete sa izvesnom opuštenošću, kreativnom energijom ili prosto spremni da je potrebno uložiti dodatne korake da bi završili to što ste želeli. Danas posebno molitva, pozitivna mantra, pogled u nebo, vežbe disanja mogu pozitivno uticati da se ovo prebrodi. Odlazak kod psihoterapeuta ili nekog stručnjaka može vas osloboditi izvesnog pritiska. 


" Ne stidite se borbi
koje je vaša duša vodila
da bi sačuvala sebe."
Isra al - thibeh

Pokušajte da danas nadjete zlatnu nit. Dobro proveravajte sve što potpisujete ili pišete. Ne oslonajajte se na druge, ali ne krivite sebe. Pokušajte da shvatite, da ono što se dešava vama, dešava se i drugima. Danas je novi dan.

Mesec danas u snažnoj konjukciji sa Uranom od jutarnjih časova. Bez obzira na stres, neočekivane obaveze, troškove, ovaj aspekt može doneti pokretanje novih navika, želju za ličnim promenama, potrebu za transformacijom. Pojava opekotina, poplava i zemljotresa u bazi pripravnosti.

Večernji časovi nose sekstil Meseca i Neptuna i ako vam dan prodje teže, može tu biti jedna situacija koja će vam doneti naglo dobro raspoloženje, telepatiju, emocije, jake susrete i nešto ipak što će vam doneti promenu raspoloženja na bolje.

Srećno - Astro Luna




Na današnji 15.06.1874. u Prištini, rodjena je Zona Zamfirova( pravo ime: Jevrosima Kijametović-Grbić) junakinja istoimenog romana Stevana Sremca u znaku Blizanaca, ali I Marsom u blizancima što ukazuje da je bila veoma vesela, razdragana, snalažljiva devojka.Mesec, Merkur I Venera u raku ističe ljubav prema porodici, dok dobra pozicija Plutona u biku I Jupitera I veliko porodično bogastvo.Priča o Manetu I Zoni je bila veoma upečatljiva u to vreme, I zbog okolnosti zabrane njihovog odnosa usled staleških razlika.Ipak, ta priča je delimično imala srećan kraj, iako su u braku bili samo 14 godina kada je Zona umrla posle sedmog porodjaja sa sinom Dragutinom I smrti svog brata.Neki smatraju da je umrla od tuge za voljenim bratom.Mane se ponovo oženio I dobio još petoricu sinova po njenom smrti.
Na današnji 15.06.1964 rodjena je američka glumica Courtney Cox( “ Prijatelji”) u znaku Blizanaca sa podznakom u vatrenom znaku Strelca I Mesecom u Devici.

15.06. 1963 rodjena je Oskarovka Helen Hunt(” Šta žene žele, Tornado”) u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici I borbenim Mesecom u znaku Ovna.




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski