среда, 19. јул 2023.

Dnevna doza Lune - Jul 19


 Mesec u znaku Lava kroz ceo dan. Sunce vladar, u  znaku Raka spreman za izazovnu opoziciju sa retrogradnim Plutonom do kraja nedelje i neke veće rezove. Nekome će se " smrknuti" i reći će nema više, a biće i onih mudrih koji će napraviti promene neprimetno za sebe. I danas nam treba doza samopouzdanja, sunca, vitamina d, iako od 16h možemo očekivati nagle vremenske prilike koji neće pogodovati meteropatama, posebno kardiovaskularnim bolesnicima. U porastu u naredna tri dana i moguće grmljavine, oluje i loše vremenske prilike. Sunce će imati i jak uticaj trigona sa retrogradnim Neptunom pa bi bilo dobro od danas da malkice više poslušate svoje instikte, predosećaj za bilo koju bitniju odluku. Ove nedelje ali i od danas posebno teže možemo prihvatati poraze ili možemo biti skloni da se dokazujemo, dajemo bez granicama i padama pod većim očekivanjima. Kao što sam vam pisala u izveštaju za ovu nedelju, sve mora biti korak po korak. 

Danas je jako pozitivan dan da pokrenete neke svoje talente ili prosto odradite neke veće poslove u svom domu. Trebalo bi izbegavati neke direktne razgovore oči u oči, jer će svako voditi svoju politiku. U prvom delu dana Mesec koji će se naći u kvadratu sa Jupiterom može povećavati mešavinu lenjosti, apatije, naglog oduševljenja, ali negde u svemu većeg očekivanja. Posebno osetljiv dan za zaposlenje ili produžetak ugovora. Vreme od 17h posebno osetljivo kroz poziciju saobraćaja jer može doneti pojačane kvarove ili nervozu. Mars je potpuno spreman da nas izazove u opoziciji sa karmičkom planetom Saturn koja je takodje retrogradna i može doneti pojačanje sumnji, strahova, pad energije, mentalnu konfuziju, ljutnju. Ovaj aspekt koji je na snazi cele nedelje traži ogromna odricanja, mudru ćutnju, ali aktiviranje fizičkih aktivnosti koje mogu pomoći. Problemi sa okruženjem, posebno rodjacima u porastu. 


Danas će se Merkur i Mesec susreti u konjukciji pa ipak možete imati dan da otvorite svoje emocije, ali da dobijete i neku pozitivnu vest, ili pokrenete mentalnu motivaciju. Možete lako privući druge ili očekivati veću popularnost. 

Visoke temperature praćene naglim olujama i preokretima moguće. Završetak dana posebno praćen crnim oblacima pa se preporučuje opreznost vozačima, a avionski saobraćaj može biti usporen. Iako ćemo na nebu imati čak tri planete u Lavu pa negde možemo da se osećamo snažnije, možemo osećati neki vid kolektivnog ograničenja ili podsvesnih strahova. Ono što je dobro, što ćemo imati mogućnost da motivišemo sebe. Ne emotivnom nivou danas imamo snažne emocije, ali nagle preokrete praćene turbuletnim svadjama u popodnevnim, posebno večernjim časovima. Treba izbegavati razmaženo ponašanje. Posebno žene pod uticajem hormonskih promena. Ceo dan donosi veću sklonost luksuzu, ali može biti povoljan za proslave ili zabavu. Zbog opozicije Mars/ retro Saturn u porastu nasilje, podcenjivanje, emotivna zloupotreba ili teški pritisci i manipulacije, kao i emotivne povrede i svadje sa autoitetima i svadje oko novca. 

Na današnji 19.07.1976. rodjen je engleski pozorišni i televizijski glumac, poznatiji po filmu” Igra kodova, ali I Šerloku, Zvezdanim stazama” –Benedict Cumberbatch u znaku Raka sa podznakom u prefinjenom znaku Vage, ali I temperametnom Mesecu u znaku Ovna.

19.07.1982. rodjen je I američki glumac( “Lovci na naprirodno”) –Jared Padalecki u znaku Raka sa maštovitim ali I tajanstvenim Mesecom u raku u 12 polju koji ga privlači I da snima serijale koji odišu mistikom I tajnama.19.07.1976. rodjena je američka glumica Vinessa Shaw u znaku Raka sa Mesecom u Biku.
19.07.1947. rodjen je gitarista engleske grupe “ Queen“ –Brian May u znaku Raka sa Mesecom u Lavu.Poznato je da u muziku ušao veoma rano, ali da je zaslužan za mnoge songove ove poznate grupe i da je sam pravio svoju gitaru.
19.07.1951. rodjen je scenarista I reditelj –Abel Ferrara(“ Kralj Njujorka,Opasna igra”) u znaku Raka sa Mesecom u vodoliji.
19.07.1871. osnovana je Britanska Kolumbija jedna od 10 najznačajnijih kandaskih provincija, sa glavnim gradom Viktorijom.Rodjena u znaku Raka sa podznakom u Biku I Mesecom u Lavu.

19.07.1610. rodjen je Hampton grad u saveznoj državi Virgina.Rodjen u znaku Raka sa podznakom u Biku I Mesecom u Raku.


Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski