петак, 7. јул 2023.

Dnevna doza Lune - Jul 7


 Posle jučerašnje turbuletnije energije koja je posebno udarala na srca, danas imamo smirenje, traženje ili nalaženje unutrašnjeg balansa, i dan kada je potrebno da malo poslušate sebe i manje se oslonjate na druge, a takodje da svoje talente stavite u prvi plan. Merkur u znaku Raka u sekstilu sa Uranom danas može da pokrene neke dobre vesti, genijalnost, lakšu komunikaciju i iskrenost, ali mogućnost slobodnijeg izražavanja i sklonosti nezavisnosti u stvarima koje su vas kočile. Možete imati mogućnost da izadjete iz neke dosadne rutine i sami pokrenete nešto novo.Ukoliko očekujete neke konkretne vesti mogu uneti euforiju. Danas je dobar dan da nadjete nešto izgubljeno ili rešite nešto što vam se činilo nemogućim. Medjutim, ne možete stajati u mestu, potrebno je da i vi pokažete inicijativu. Zaboravite na ponos, ego ili stalno traženje poštovanja, trudite se da budete i praktičniji. 


Mesec kroz ceo dan u znaku Riba. Od ranih jutarnjih časova susrešće se sa Saturnom i može izazivati teške snove, potištenosti ili da ustanete malo pospaniji ili na " levu nogu". Ipak i ako se to desi, znajte da uz neku jogu, jutarnju kafu i dugo tuširanje možete pokrenuti hormon sreće. Jutarnji časovi mogu doneti neku konfuziju i maglu u glavi, otečene stopale ili bol u stomaku, ali uz muziku, laganu štetnju i vežbe disanja možete se polako osloboditi stresa koji je nagomilan od početka nedelje. Pokušajte da se vraćate na ono što je bilo, trudite se da danas osećate vibraciju želje za promenom i izlaskom iz nekog osećanja očaja. 

Danas je i dan za leškarenje, maštanje, uredjenje doma, kreativne poslove, odmore i može ipak doneti nešto lakšu energiju na putovanjima, osim naglih vremenskih uslova i osetljivosti u vodenom saobraćaju.Vladaoc Neptun već u trigonu sa Merkurom iz znaka Raka podstiče jaku intuiciju, saosećanje, humanost, ali pozitivni osećaj ili lično predvidjanje šta će dalje biti. Oni koji su se svadjali juče, mogu danas mudro da ćute, pate u sebi i razmišljaju ko će napraviti prvi korak. 

Može biti mogućnosti da danas pomognete i nekom nepoznatom ili imate susrete sa osobama koje godinama/ mesecima niste videli. Od podneva Mesec pravi i odličan aspekt sa Jupiterom i može doneti zadovoljstvo, srećne okolnosti, zaštitu, zaradu, dobre mogućnosti kroz finansijska pitanja, inostranstvo i polje obrazovanja. Trigon Meseca i Sunca na može doneti potrebu za mirnijim rešenjima, balansom, porodicom. Večernji časovi pozitivniji za romantiku, šetnje, proslave ili neki koncert. Ako se ne budete osećali u potpunosti opušteni, neka čašica danas može da smiri nervni sistem. 

Ipak u traženju konkretnijih odgovora, dramatici, trzavicama dnevno možete neka rešenja pronaći jednostavnije i spontanije. Pomoć prijatelja može biti prisutna kroz ceo dan. Emotivni odnosi traže manje dokazivanja, rivaliteta, ljubomore i turbulencija, više nežnosti.

Srećno - Astro Luna

Ivandan, 1995 u Beogradu otvorena prva podzemna železnica( Vukov spomenik)
Na današnji 7.07.1893. u Zagrebu rodjen je akademik i pisac –Miroslav Krleža u znaku Raka sa Mesecom u Ovnu I fantastičnim stelijumom Venere, Marsa I Merkura u znaku Lava koji je doneo da je postao jedan od najznačajnijih ličnosti u književnim krugovima 20 veka.
7.07.1860. rodjen je austrijski kompozitor I dirigent, autor devet čuvenih simfonija –Gustav Mahler u znaku Raka sa podznakom na 29 stepenu Riba( stepenu nekog završetka, jake intuicije, ali izuzetno jakom muzičkom vizionarskom stepenu) sa Mesecom u Ribama.Bio je direktor Bečke opera.
7.07.1911 rodjen je italijansko –američki kompozitor, osnivač festivala „ Dva festivala“ -Gian Carlo Menotti-u znaku Raka sa podznakom u Lavu I Mesecom u Škorpiji.
7.07.1940 rodjen je britanski pevač I bubnjar-Ringo Star, nekadašnji član legendarne grupe “ Beatles“ u znaku Raka sa podznakom u Ribama I Mesecom u Lavu.
7.07.1959. rodjen je američki glumac, dobitnik Zlatnog Globusa( “ Dosta je, Drakula,Heliks, Ubistvo) –Billy Campbell u znaku Raka sa podznakom u Vagi I Mesecom u Lavu koji mu povećava dominatnu privlačnost uz pomoć I srećnog trigona Sunca/Jupitera kroz poziciju karijere.
7.07.1991. rodjena je sjajna mlada irska glumica sa većim filmskim stažom(“ Enough Said, Bridge of Spies”) –Eve Hewson( inače ćerka Bono iz U2) u znaku Raka sa podznakom u Lavu I Mesecom u Biku u opoziciji Plutona koji ukazuju na jednu magičnu, borbenu, upornu prirodu.Sunce u opoziciji sa Uranom/Neptunom donosi izuzetan dar za film, iako joj status ćerke poznatog oca neće uvek otvarati sva vrata Holivuda.Ipak, ono što je dobro je konjukcija Merkura u lavu na samom ascedentu, ali fantastičnog Jupitera, Marsa I Venere u lavu sve kroz prvo polje, što donosi da je Eve svesna sebe, svojih kvaliteta I da će gurati kroz mutne vode Holiwooda veoma svesna sebe.
7.07.1978. osnovana su Solomonova ostrva ili Solomoni ostrvska država na jugozapadnom delu Pacifika, vulkanska ostrva, sa jedne strane pravi raj na zemlji, medjutim veoma trusno područje(2007 pogodio ih je veliki zemljotres praćen cunamijem, ali dosta zemljotresa preko 7 pogadjalo ih je u periodu od 2013-2015, što se očekuje I u narednih godinu dana).Rodjeni u znaku Raka sa podznakom u Ovnu I Mesecom u Raku odišu jednom gostoprimljivom pozitivnom energijom stanovništva I egzotikom.
Све реакц

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski