уторак, 21. новембар 2023.

Dnevna doza Lune - Novembar 21



 " Najpoučniji doživljaji su doživljaji iz naše svakodnevnice."

Fridrih Niče

Mesec u Ribama. Sveti Arandjelovdan, ko slavi, sve najbolje. Konfuzija, idealizacija, pospanost, emotivnost, jaki utisci, telepatija, nesanice i neobični snovi, hronični umor, meteropatija, osetljivost stopala, poezija, tužne pesme, nostalgija, nemoguće ljubavi, emotivne komplikacije, maštanje pod Mesecom, tugaljivost, zagrljaji.

Mesec u Ribama pokreće neke unutrašnje strahove, ali sa druge strane i signale na koje treba obratiti pažnju. Predanost emocijama može voditi depresiji, ali i inspiraciji i kreativnosti. Ljubavne misli, okrenutost daljinama, filmovi, haotičnost i neorganizacija. Psihoterapija, homeopatija, potreba za osamom i svojim punjenjem baterija.


Mesec u Ribama u sekstilu sa R Jupiterom može dati ipak da počnemo dan u miru i sa nekim blagim porukama. Može doći do nekih vesti koje mogu pokrenuti bolje raspoloženje, ali mogućnosti za materijalnom zaradom. Dobro vreme za obrazovanje, nauku, istraživanje. Muzika može biti lek i mali beg od loših vesti. Pozitivno vreme za porodične dogadaje i verske praznike.

Mesec u večernjim časovima u kvadratu sa Merkurom može doneti sukob emocija, misli i potpunu zabunu. U povećanju nesporazumi, loša koncentracija, problemi da se pokažu emocije. Može dolaziti do osetljivosti u komunikaciji i sitnijih zdrastvenih problema. Saosećanje i povlačenje pod različitim okruženjem i problem sa prilagodjavanjem. Trebalo bi paziti na koncentraciju u saobraćaju, ali odnose sa rodjacima. Dogovore bi trebalo odložiti za sledeći dan.

Danas možete bez posebnog razloga da budete ranjivi i skloni svojim malim nemirima. Tranzitna Venera u opoziciji sa Kironom posebno može pokrenuti slabe tačke na partnerskom odnosu i niz nesigurnosti i ranjivosti. Danas koliko god malo možemo prepustiti stvari sudbini, ipak možemo imati bitnije emotivne poruke ili poruku da je vreme da se poradi na svojim emocijama. Danas može biti nekog emotivnog čišćenja pomešanog sa tugom, koja vodi jakim instiktima i povezanosti u ljubavi. Neće ništa biti slučajno, pratite svoje srce.... Ne tražite savete drugih, verujte sebi...


# currentmood# hopeless love# dnevna doza lune# mesec u ribama





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski