среда, 22. новембар 2023.

Dnevna doza Lune - Novembar 22

 

Karma je bolan proces gde moraš da padneš i ponovo se rodiš, nalazeći svoj put...

Mesec danas inspirativnim aspektima sa planetom Uran koja je retrogradna, pa možemo osećati kao da nekom pruža ruku spasa ili čita naše misli baš kad je najpotrebnije. Inspiracija sa naglim promenama ideja i povremenom konfuzijom može se osetiti u ranim jutarnjim časovima. Ipak, danas mogu da se otvore vrata nekih rešenja...

Konjukcija Meseca i dispozitora R Neptuna može doneti od 9:45 kreativnu maštu, telepatsku povezanost, lako oslanjanje na šesto čulo, sve to pomešano sa skrivenom nesigurnošću, ali strahom od razočarenja ili jakim utiscima prethodnih dana. Danas može da se otvori jako ŠESTO ČULO, i da se dešava nešto što je potrebno, ali da imate i neke čudne znake pored puta. Neće biti neobično da ste krenuli po jednu stvar, a uzeli ili pronašli potpuno drugu. 


U nekom čudnom osećanju izmedju izgubljenosti i kreativnog haosa, možete danas dobiti nadolazeću snagu da krenete ponovo u pravcu koji ste planirali. Pokušajte da stvari radite spontanije, umerenije, bez nekog naglašavanja da nešto morate. Sekstil Meseca i Plutona danas pojačava harizmatičnost, emotivnu privlačnost, ali da trebate da čitate izmedju redova šta osoba sa kojom ste povezani želi da vam kaže. Povoljan dan za zdrastvene preglede, operacije, timske i sportske aktivnosti, posebno umetnost. 

Trigon Meseca i Marsa iz znaka Škorpije od 16:10 posebno može doneti pojačanje energije, intezivne emocije, pozitivno vreme jer donosi veću strast, ljubav i jake želje, ali prilične ambicije, ohrabrivanje sebe i vraćanje samopouzdanja. Danas možete imati posebnu snagu da pomognete drugima, ali da nešto uradite za sebe što će vam doneti unutrašnje ispunjenje. Jaki susreti sa muškim osobama koje mogu da vas " ožive" ili učine vrednim pažnje mogu imati značaj. Pozitivno vreme za fizičke aktivnosti i pokret. 


Od 15:04 imamo promenu Sunca kroz znak Strelac sve do zvaničnog početka zime. Ovo može biti vreme ipak pojačanijeg hedonizma, opuštenosti, potrebe za duhovnim razvojem, višim znanjem, daljinama i većim delom emotivne i lične sigurnosti. Strelčevima kreče i solarni povratak koji naglašava bez obzira na velike emotivne izazove, ipak godišnju godinu većeg emotivnog budjenja, većih prekretnica, povećanja posla ili boljih prilika, ali godinu kada je potrebno da smire strasti i drže mudrost u odnosu na svoje okruženje. 

SREĆAN RODJENDAN STRELČEVI

Mars u vrlo intezivnom sekstilu sa Plutonom donosi jaču volju, snagu, privlačnost i harizmu, ambiciju i fokus na konkretne ciljeve. Dobro za početak poslova, ali rešavanje nekih bitnih obaveza može ići lakse. Na emotivnom nivou u povećanju jaka strast, susreti i privlačnost.

Mesec od 18:21 ulazi u znak Ovan i njegov trigon sa Suncem može doneti sreću, optimizam, odlične lične sposobnosti, lakše aspekte kroz obrazovanje, ambicije, kao i mogućnost lakših rešenja. Ovo može biti dan ogromne energije i bitnih dešavanja, ali ipak boljeg mentalnog elana. Mesec će primati i odličan aspekt sa Suncem pa može doneti ispunjenje i dobar pravac, ali odlično vreme za duhovni razvoj.

Srećno - Astro Luna



# currentmood# bitter sweet symphony# mesec ribe/ ovan

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski