понедељак, 6. новембар 2023.

Dnevna doza Lune - Novembar 6


 Nova nedelja je pred nama, a sa njom i astrološke promene na nebu. Nalazimo se u fazi Poslednje četvrtine Meseca koja negde otvara sve rane na površinu. Ova nedelja nosi i prelazak Venere u svoj dom znak Vage od 8.11. pa je pred nama period kada ćemo više biti okrenuti lepoti, ulepšavanju, estetici, harmoniji i ljubavi, ali i pozitivnim aspektima Merkura koji može početkom nedelje pojačavati na intuiciji, kreativnosti, predosećanju, jakoj snazi volje posebno ukoliko u ovoj nedelji imate bitnije projekte, ispite ili nešto sl. 

Merkur takodje prelazi od 10.11. u znak Strelac. Merkur će tokom sledećeg meseca biti retrogradan, pa će se ponovo pojavljivati u znaku Strelca tokom samog kraja ove i početka sledeće godine. On pokreće optimizam, veru, nadu, duhovnost, filozofske teme, pogled u budućnost, ali ono što se dogadja daleko od nas. Istog dana imamo i kvadrat Merkura i Saturna koji može doneti povećanje depresivnosti, mentalne blokade, kašnjenja, loše vesti, brige kolektivno, kao i ograničenja na polju komunikacije. Ako potpisujete nešto ili kupujete, obratite pažnju na detalje! U bliskim odnosima moguća distanca ili zahladjenje. Za sve što vam je potrebno, tražite stručan savet. Problemi sa telefonima, automobilima. Pazite na reči!

Vikend može doneti veoma neprijatan aspekt izmedju Marsa i retrogradnog Urana koji može povećavati eksplozivnost, ljutnju, nagle neprijatne situacije, pojačana bombardovanja, zemljotrese, ali i loše upravljanje energijom. Ipak ova nedelja može biti produktivniji, nežnija, sa malom primesom promenjivosti.Jesen je jeku i to možemo baš i osećati tokom ove nedelje.


Mesec na poslednjim stepenima znaka Lava u iritatnijem aspektu sa R Uranom i Merkurom u jutarnjim časovima može povećavati stres, svadjalačko ponašanje, dramatiku pomešanu sa histerijom, neočekivane promene planova, ali veći stres i kroz poslovno emotivne odnose. Zato prvi dan ove nedelje treba započeti sa pozitivnijim mislima i ignorisanjem svega onog što ne možete promeniti. Veći deo dana nosi akciju, ali odredjeni pritisak i žurbu, ali pre svega pripazite na reči, komunikaciju, dogovore, potpisivanja i nesporazume. Može biti pojačanih ogovaranja i nerazumevanja. Posebno emotivno. 


Mesec menja znak i ulazi u zemljani znak Device od 20:40. Do većeg dela večeri može biti u praznom hodu, a njegov prvi aspekt biće opozicija sa Saturnom što donosi i pojačanje melanholičnosti, umora, briga, usporenosti, osećanja umora ili ograničenja na emotivnom nivou. Možete osetiti neki vid distance ili pregrst obaveza koje vam stoje. Bilo bi dobro večernje časove da iskoristite da se posvetite sebi u nekom miru.

Jedan od bitnijih aspekata danas, biće trigon izmedju Venere iz znaka Device i Plutona koji vam doneti naglu fizičku privlačnost i emotivnu sreću, harizmatičnost, dobre finansijske ideje za ubuduće ili pripreme pred bitniji posao, emotivnu regeneraciju i važne susrete. U povećanju afere ali i dublji partnerski odnosi. Dobro vreme za zdrastvene preglede, modu, kozmetiku, duhovni i estetski rad na sebi.

Srećan početak nedelje - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski