четвртак, 9. новембар 2023.

Dnevna doza Lune - Novembar 9


 Mesec prelazi u znak Vage od 9:09. Uz Veneru koja je juče uplovila u svoj dom, danas imamo super dan za estetiku, ulepšavanje, ljubav, mogućnost da napravimo neko malo ili veće zadovoljstvo, kupimo nešto sebi i dragima, izadjemo na neko veselo mesto ne razmišljajući o lošim dogadjajima, i danas možemo pokušati pre svega individualno da pokrenemo balans, lepotu življenja kroz lepotu, posebno onu spoljnu.

Danas može biti odličan dan za pomirenja, mirnije razgovore, iako Mars stoji iza scene " bacajući" mine preko R Urana. Taj aspekt je već aktivirao zemljotrese, koji mogu biti i intezivniji i jači( Turska, Albanija, Novi Zeland, centralni deo Usa, Azija). Ovaj aspekt posebno donosi veći i intezivniji aspekt na eksplozije i bombardovanja, ali može doneti neočekivane neprijatne situacije. Opreznost i sa nepoznatima, posebno na internetu!


Tranzitni Merkur iz znaka Škorpije u sekstilu sa Plutonom iz znaka Jarca može doneti pronicljivost, direktnost, samouvereniju mentalnu energiju, ubedljivost, lak dolazak do istine, jaka interesovanja za okultizam, psihologiju, astrologiju. Možete odlično prodati svoju ideju ili moćno uticati na druge. Možete lako privući pažnju i postići dobre rezultate. Duboke teme i strategije biće u prvom planu. Medjutim, danas je dan i za dolazak do istine ili rešavanje nečeg što je u vašoj glavi bilo komplikovanije. 


Mesec i Venera će se susresti u konjukciji od 11:24 i to može biti posebno pozitivan aspekt za ljubav, zadovoljstvo, poklone, darivanje, ulepšavanje, modu, estetiku, zaradu. Odličan dan za uredjenje doma, dizajn, medijska pojavljivanja, pravne procese. Vreme nežnije energije i pomoći preko žena. Balans, kompromisi, ljubaznost posebno mogu biti povoljni u emotivnim odnosima. 

Na zdrastvenom nivou osetljivost bešike, mokraćnih kanala, sklonost osetljivosti kože. Potvrda drugih u sopstvenoj vrednosti može vas motivisati da se bolje osećate i pokrenete najbolje iz sebe.


Srecno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski