среда, 11. октобар 2023.

Dnevna doza Lune - Oktobar 11


 Baš uoči Pomračenja Sunca Pluton staje danas i kreće direktno sa 27 stepena znaka Jarca. Kroz retrogradni hod krenuo je 1.05 ove godine. Njegov direktan uticaj može nositi intezivne transfrmacije i podele, ali pripremu pred velike kolektivne promene od kraja januara kada ponovo udje u znak Vodolije. Na ličnom nivou Pluton može uticati na velike transformacije naše duše i načina razmišljanja. Na generalnom nivou posebne promene se mogu dešavati na području Palestine, Bih, Bugarske, Kanade, Mexica, ali i Egipta i skrivenih poruka od strane Rusije i Kine. 

Mesec u znaku Device kroz ceo dan. Danas je dobro zaposliti sebe, ali se osloboditi svega što zatvara energiju i nije vam potrebno. Sakupljanje stvari treba da ide u dobrotvorne svrhe. Danas može biti odlično vreme da negde pokrenete pripremu za bitniju papirologiju ili imate kontakte sa zvaničnim službama/ institucijama. Možete imati mogućnost lakoće učenja ili detaljnijeg rada kroz nešto što vam stoji kao veća obaveza odavno. 


Danas može dolaziti do manjeg kašnjenja novca, sms poruka ili osetljivosti kroz neke dogovore koji moraju sačekati drugi deo dana. U fokusu je jaka potreba za pravdom, istinom . Rat koji od subote intezivno gori može danas i dalje biti intezivniji. Sudjenja bitnih svedoka danas u problemu, dosta skrivenih manipulacija. Na zdrastvenom planu u osetljivosti stomak, osetljivost stopala. 

Ipak, danas od najvažnijih aspekata Meseca biće njegov trigon sa R Jupiterom koji može doneti zadovoljstvo kroz rad, obrazovanje, nauku, posete, uslužne aktivnosti, druženja sa prijateljima, kontakte sa inostranstvom ili dobijanje novca. Večernji časovi su posebno dobri za nove akcije, projekte, susrete i upoznavanja sa novim osobama. Sunce i Kiron u opoziciji mogu ukazivati na osetljivost vladara, a približavanjem i sa čvorovima pred važna Pomračenja i ugroženost života nekih bitnih ličnosti. 

Danas je odličan dan za edukaciju, učenje, zdrastvene preglede, ali ne operacije, veće poslove u kući.S obzirom da su u centru pažnje i bitni sudski procesi, pitanje tragedije iz Ribnikara ponovo dobija oblik te strašne teme koja je u jednom momentu bila zaboravljena. Medjutim, upravo kontakt Sunca i Merkura u pravnom znaku Vage može otvoriti bitnija pitanja dolaska do istine. Popodnevni časovi posebno mogu biti dobri za gradjevinske poslove, rentiranja, selidbe, poslove sa nekretninama. 

Na emotivnom nivou ciklus testova i karmičkih preispitivanja. Trenutno treba biti mudar i ne donositi brzoplete odluke. Medjutim dan je odličan za upoznavanja ili neke spontane izlaske. 

Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski