петак, 13. октобар 2023.

Dnevna doza Lune - Oktobar 13


 Petak 13. Za mnoge sujeverne uvek dan kada treba uključiti alarm i biti oprezan. Dok smo bili klinci mislim da smo tome pridavali veći značaj, dal nam crna mačka prekorači put ili zovemo duhove tražeći neke odgovore. Ti duhovni nestašluci jesu bili deo jednog bezbrižnog detinjastva, ali uvek i radoznalosti za nešto tako malkice tajanstveno. 

Medjutim ovaj 13 je energetski više nego povoljan dan. Dan istrajne hrabre energije, upornosti do realizacije. Tu se i pobrinuo prvi aspekt tranzitnog Marsa sa R Saturnom koji će se naći u trigonu. Danas treba maksimalno uložiti energiju u ciljeve, stvari koje su vam važne. Odličan dan za sportska takmičenja, fizičke aktivnosti, operacije. Liderske sposobnosti mogu biti u prvom planu, a možete biti u mogućnosti da svoje potencijale, harizmu i ono sa čime ste rodjeni stavite u prvi plan. Takodje, odličan dan za edukacije. Ambicije danas mogu biti takodje pokrenute željom za većim projektima, a na duhovnom nivou dan kada možete otkriti i neku tajnu. Dan poverenja pa ćete moći da vidite na koga se možete i osloniti. Ukoliko želite da krenete na neki zdraviji način ishrane, post, ili nešto što dugo planirate da menjate - odličan dan. 


Danas je odličan dan za organizaciju, planiranje, završetak bitnijih poslova.Mars će pokrenuti strast prema nečemu što vam je jako važno, a to mogu biti i emocionalni odnosi koji su takodje u prvom planu. Pozitivan dan za upoznavanja i ljubavne odnose.Oni koji imaju veze, želeće da planiraju dugotrajnije ili mogu razmišljati o proširenju porodice. Veze sa razlikom u godinama posebno otvorene. 

Odličan dan za rad sa nekretninama, metalima, tekstilom. Dobar dan za uslužne delatnosti.Možete računati na veću podršku najbližih u svojim projektima ili želji da uradite nešto za šta niste imali energije. Mogući dobri odnosi sa autoritetima ili podrška od njih. 

Imamo dan pred Solarnu Eklipsu. Mesec prelazi u znak Vage od 2:23am. Okrenutost lepim stvarima, kompromisima, zdravlju, posebno fizičkom izgledu. Dan koji može biti pozitivan za ulepšavanje, estetiku, sitnije kupovine( medicina i kozmetički preparati), i povoljno vreme za javne nastupe. Danas je dobro piti što više tečnosti i jesti što više zelenog povrća i voća.Večernji lasovi odlični za proslave. 

Na političkom nivou dan sjedinjenja i potrebe za istinom. Mnogi politički pregovori mogu imati poruku i neke fino upakovane pretnje. Neki dogovori se mogu odlagati. Ipak, može dolaziti do osetljivosti na polju Nemačke, Francuske, Koreje, Venecuele, Austrije,  i zemljama koje trenutno ratuju. 

Danas će nam trebati lepa reč i podrška. Trebaće nam potvrda da smo na dobrom putu...

Srećno - Astro Luna

Današnji rodjendanci: 

Na današnji 13.10.1925. rodjena je bivša Premijerka Ujedinjenog Kraljevstva, engleska političarka –Margaret Thatcher u znaku Vage sa podznakom u Škorpiji koja je donela i prodornost, harizmu, ali i nadimak „ Čelična lady“.Mesec na zvezdi Regulus doneo joj je popularnost i izveo je kao tada jednu od najpopularnijih žena koja je pokazivala izuzetne političke ambicije.
13.10.1971. rodjen je engleski komičar Sasha Baron Cohen rodjen u znaku Vage sa prepoznatljivim Mesecom u Lavu.
13.10.1980. rodjena je američka pevačica, plesačica, producent, glumica –Ashanti u znaku Vage sa podznakom u Jarcu i Mesecu u znaku Strelca.
13.10.1934. rodjena je jedna od najpoznatijih grčkih pevačica Nana Mouskouri u kombinaciji duple Vage sa Mesecom u Strelcu.
13.10.1968. rodjena je i američka glumica Tisha Campbell u znaku Vage sa Mesecom u Raku.
13.10.1967. rodjena je i američka glumica( „ Uvod u anatomiju“) –Kate Walsh u znaku Vage sa Mesecom u Vodoliji.
13.10.1969. rodjena je nekadašnja šampionka u umetničkom klizanju Nancy Kerrigan u znaku Vage sa podznakom u energičnom znaku Ovna i Mesecu u znaku Škorpije.
Све реакци


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski