петак, 3. новембар 2023.

Dnevna doza Lune -Novembar 3


 Petak, 3, novembar, dan Venere. Mesec još uvek u senzitivnom znaku Raka pojačava preosetljivost, jake emocije i osećanja i potrebu za bliskošću.Rani jutarnji sati nose i jak trigon izmedju Meseca i Marsa i mogu doneti unutrašnju snagu, privlačnost, hrabrost, ali jaku emotivnu povezanost.

Period oko podneva odličan za učenje, važne dogovore, potpisivanja, susrete sa osobama iz prošlosti, kućne poslove, ispite, putovanja. To može biti vreme u nekih značajnih vesti ili dobar početak za pokretanje manjih, ali važnih ideja. Posebno dinamično vreme od 15:30 kada Mesec napravi sekstil sa R Uranom i može doneti više akcija, budjenja, promena, dinamike, period i nekih manjih promena na ličnom nivou. Neke odluke koje budu donete mogu biti ispravne. 

Večernji časovi su posebno pozitivni za dom, porodicu, ljubav, izlaske, ali nose i maštovitost, dobro vreme za hobije, film, muziku. Pozitivan aspekt Meseca i Venere, ako i Meseca i R Neptuna mogu doneti duhovnu, ali emotivnu povezanost. 


 Danas imamo opoziciju izmedju Sunca iz znaka Škorpije i retrogradnog Jupitera iz znaka Bika koje otvara veće želje, šanse za uspeh, zaštitu ali uz uslov da budete skocentrisaniji, umereniji, pošteniji i objektivniji prema delu koji vam je bitan. Ovaj aspekt povećava i lenjost, pohlepu, zavist, lažna obećanja, nemoralne radnje, poročnost, dugove i pozajmice više od onog što možete obećati u vraćanju pa budite oprezni i sa kreditima, ali i generalna poskupljenja koja će običnim ljudima biti dodatno opterećenje. U povećanju lična sramota ili nedostatak samopouzdanja. Potreba da se više ima, stekne može voditi destruktivnom ponašanju.Preporuka univerzuma je da se okrenete ličnom rastu i duhovnosti. U povećanju verski konflikti i osetljiva politička pitanja. Samo oni koji su na neki način zaslužili nagrade mogu imati podršku neba. Pokušajte da ne prihvatate preterano puno obaveza, jer vam mogu doneti veći stres i zdrastvenu osetljivost.

Istog dana, u kasnim večernjim časovima tranzitna Venera iz znaka Device pravi opoziciju sa retrogradnim Neptunom -što može izazivati probleme sa finansijama, ali i povećavati emotivna razočarenja, psihološke probleme zbog ljubavi, prevare, laži, preveliku idealizaciju, maštu i bežanje u svoj svet, ali i sklonost mazohičkim postupcima. Može biti puno zbunjenosti, ali nesporazuma na tački novac, ljubav, zadovoljstvo. Može biti pogrešne slike o vama ili odnosu u kojem ste. Obratite pažnju na one koji vam nude laku zaradu, ali posebna opreznost na sajtovima za upoznavanje, prodaji ili kupovini preko interneta, jer može dolaziti do prevara. Pokušajte da koristite svoju intuiciju kada su osećanja u pitanju! Izbegavate preteranu ulogu žrtve, ali i preterano žrtvovanje za druge, jer nećete dobiti zahvalnost. Kreativne aktivnosti, muzika, ples, umerene fizičke aktivnostim molitve, psihoterapija mogu pomoći u nalaženju balansa.

Posebno obratite pažnju na kupovine preko interneta jer nećete dobiti ono što očekujete. Takodje, današnji dan može biti osetljiv za početak nove dijete, terapije, ali i ulepšavanje. Novac se može izgubiti lošom procenom, a može dolaziti i do većih razočarenja u manjim stvarima. 


Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski