понедељак, 1. октобар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -OKTOBAR 2018

"Vreme prolazi. Nekad smo više sami sudelovali, a sada sve češće i više gledamo. Danas smo pred dilemom: da li da se volimo ili da gledamo na televiziji kako to drugi lepše rade? Da li da živimo ili gledamo kako drugi bolje i uspešnije žive?"

 Dušan Radović



Oktobar je pred nama.Mesec sa dve Poslednje Četvrtine Meseca, mesec slava, lišća i praznika.Prilagodjavamo se temperaturama i razmišljanjima kako je leto brzo prošlo, a moglo je da potraje.Možda nas udari Miholjsko leto, amin..Godišnjica.Puno energije za nove projekte.Posebno zanimljivo ovog meseca je uticaj Venere kroz znak Škorpija koja kreće retrogradno 5.oktobra i pojačava kroz fatalan vodeni ženski znak Škorpiju posebna iskušenja i ponovna emotivna radjanja, ali i i neprilike, ali ozbiljna emotivna učenja.Venera će biti u retrogradnom hodu do 16.11, medjutim 31.10 će se vratiti u znak Vagu, da bi od početka decembra ponovo nastavila znakom Škorpije.Biće tu faza biti ili ne biti, ali i nekog prelaska iz ranjivosti i fatalnih emocija u potpunu fazu potištenosti i jesenje melanholije.Već 1 dana ovog meseca očekuje se da Pluton krene direktno i oslobodi se retrogradnog hoda sa 18 stepena, gde bi trebalo da osećamo ipak odredjena olakšanja sa psihološke strane.3. oktobra i Merkur će iz znaka Vage biti u kvadratu sa Plutonom u Jarcu, pa će neka zaostala hronična destrukcija i ljutnja izaći na videlo.Ispravljaćemo neke stare nepravde i učiti na svojim greškama sve do 10.oktobra kada će se Veneri i Jupiteru na izmaku iz znake Škorpije pridružiti i Merkur koji će se pretvoriti u istraživača, detektiva i špijuna i smiriti sve balanse i prodorno i mistično zaćutati, ali biti u fazi" sve znam jer sam sve osetio, pročitao sam te".


Venera će krenuti unazad 5.10 u 21:06, sa 10,50 stepena Škorpije, stepena jakih ambicija i istrajne energije, ali stepena samoće.Retrogradno kretanje Venere, planete ljubavi i zadovoljstva dešava se na svakih godinuipo dana.Ona istovremeno nosi i regeneraciju i pad.Kroz znak Škorpije može popaljivati strasti, fantazije, ali povećavati ljubavne komplikacije, kao i osećaj da ništa nije lako, ali da srčka radi li radi..Sa ulaskom Merkura u znak Škorpije( 10-31.10), 10. oktobra imaćemo i neočekivanu i krajnje eksplozivnu opoziciju sa retrogradnim Uranom u Biku koja može doneti dosta neprijatnih iznenadjenja, troškova, govora mržnje, isključivosti i krajnosti.Vozačima se posebno preporučuje opreznost, a takodje može biti pojačanih kvarova na polju interneta, kao i neočekivanih nepovoljnih vesti, problema sa strujom i nervozom kroz komunikaciju sa drugima.Retrogradna Venera će imati svoj prvi test 11. oktobra- u kvadratu sa tranzitnim Marsom u Vodoliji na 10 stepenu kada može dolaziti do raspaljivanja strasti, ali izuzetne posesivnosti, sukoba i emotivnih napora.Povećanje fizičkih i emotivnih povreda, ali ozbiljnih finansijskih troskova je otvoreno.12.oktobra Sunce u znaku Vage u kvadratu sa Plutonom u Jarcu može povećavati ozbiljne nesigurnosti i lične blokade i probleme u partnerskim odnosima i identitetom, dok nešto strpljiviji sekstil Merkura u Škorpiji i Saturna u Jarcu istog dana može doneti da ćemo mudrošću i strpljenjem ipak uspeti da izbegnemo veće nevolje i da ćemo moći da procenimo šta nije dobro za nas.


Konjukcija Merkura u Škorpiji sa retrogradnom Venerom 15. oktobra može doneti povratak " mrtvih" i zaboravljenih, ali vesti od onih koji su nestali, otišli bez reči, ali onima prema kojima nismo imuni.Takodje, to može biti odličan aspekt da se pokrene neki zaostali deo finansija, da se steknu ponovni uslovi za neki nastavak duge emotivne priče prepune želja i nemogućnosti.19. oktobra trigon Merkura i Neptuna doneće jaku maštu, kreativnost, idealizaciju praćenu telepatijom, jaku intuiciju i predosećanja, ali zbog kvadrature i sa Marsom, može biti mentalnih napora, nestrpljenja i pojačanih svadja.22. oktobra sekstil Merkura i Plutona doneće nam osećaj moći, veće samosvesti, unutrašnje pobede, ali sklonost da saznamo nešto o sebi i onome što nam nedostaje.23. oktobra možemo čestitati rodjendan Škorpijama koje će u svoju Godišnju Solarnu godinu ući sa izuzetno borbenim i krajnje komplikovanim i izazovnim aspektima( baš pred Pun Mesec), a 24. oktobra opozicija Sunca i retrogradnog Urana može doneti ponovna nagla iskušenja, buntovnost, nestrpljenja, prekide, razdvajanja, ali neočekivane globalne situacije baš u vreme Punog Meseca koji može doneti neočekivane tenzije i napetost.Vremenske prilike mogu biti čudne i praćene iznenadjenjima.Može biti veće pojave kiša, ali i zemljotresa u ovom mesecu.Na drugim kontinentima pretiće poplave i problematični aspekti kroz cunamije.24. oktobra sekstil Rx Venere i Saturna može posebno vratiti mnoge na početak i stare ljubavi, ali doneti veće emotivno strpljenje, sklonost boljoj finansijkoj ekonomičnosti i sklonost lojalnosti.Ljubav će kroz ceo ovaj mesec biti na velikom testu, ali mnogi brakovi.


26. oktobra konjukcija Sunca i retrogradne Venere posebno može doneti jak emotivni intezitet i osećaj pripadanja i jake zaljubljenosti.Neka poruka neba će biti " Ako nekog voliš, pusti ga, ako ti se vrati, uvek ti je pripadao, ako ti se ne vrati, nikad nije bio tvoj".28.oktobra, nebo će se malo smiriti i doneti sekstil Sunca i Saturna u prilici da organizujemo, zavrsimo bitne stvari, pokrenemo ono što je stajalo, uradimo dobre poslovne obaveze i usavrsimo i realizujemo nešto dugo očekivano.29. oktobra - konjukcija Merkura i Jupitera posebno donosi sreću preko učenja, ispita, putovanja, inostranstva, finansija, sreću i podršku, ali visoku intelegenciju, susrete, pozive, posete, i mudru, ali krajnje inspirativnu mentalnu satisfakciju.Možemo pobediti sebe raznim izazovima i imati mogućnost da vidimo poklone sa neba.31. oktobra neko će slaviti Svetog Luku, neko Noć Veštica.Merkur će preći u optimističan znak Strelac i filozofirati o životu, težiti slobodi i neće se zamarati činjenicama i argumentima, kao i emocijama.Venera će u večernjim satima preći u znak Vage i pokušati pronaći ponovnu ravnotežu, ali može itekako biti izazova zbog ponovne opozicije sa retrogradnim Uranom koji može doneti nagli pad, odustajanja, troškove, emotivna odvajanja, razvode, ali nestpljive ljubavne reakcije koje se mogu malo " obiti o glavu".Mnogi mogu završiti ovaj mesec kao potpuno novi jer će se osloboditi svega što ih je opterećivalo baš na emocionalnom nivou.Biće i onih koji će se oporaviti uz naglu strast koja lako može preći u nešto ozbiljnije.


Što se tiče Meseca i Mesečevih faza: 


2.10 - Poslednja Četvrtina Meseca u Raku u kvadratu sa Suncem u Vagi težiće melanholičnom vraćanju na prošlost, suzama, osećanju pripadanja, emotivno -porodičnom balansu, ali ogromnoj ranjivosti.

9.10. -Mlad Mesec u Vagi na 15 stepenu  ipak može doneti nadu da ljubav, istina i iskrenost pobedjuju naspram svih borbi i iskušenja.

16.10.Prva Četvrtina Meseca, Mesec u Jarcu u kvadratu sa Suncem u znaku Vage može pojačavati pesimizam, usporenost, osetljivost na političkom i moralnom nivou, osećaj usamljenosti.Pojačani reumatski problemi i problemi sa autoritetima.


24.10. -Pun Mesec u Biku, opozicija sa Suncem u Škorpiji, konjukcija sa Rx Uranom, može doneti niz neočekivanih problema na polju finansija, tenzija na polju ljubavnih odnosa, pojačan apetit, nervozu u medjuljudskim odnosima.


31.10.druga Poslednja Četvrtina Meseca u Lavu u kvadratu sa Suncem u Škorpiji može doneti dosta drame, ljubomore, neočekivanih emotivnih promena, oscilacija, ali ipak mentalni osećaj vedrine i poruke da je tako bolje i da je vreme za ozbiljna čišćenja, ali nadu u nov početak.

Prvi dan oktobra:




4:20am PLuton kreće direktno

Mesec u Blizancima do 20:02 kada prelazi u vodeni, ženski, osetljiv znak Rak.




Tokom celog dana Mesec će biti u praznom hodu i može povećavati odlaganja, nemire, nagle promene raspoloženja.Kroz znak Blizance ipak može doneti i veselost, dinamiku, dosta komunikacije, ali puno planiranja, pa pripazite na raspored jer se može desiti da nećete moći sve da postignete.

oko 4am: Mesec će biti na zvezdi Belatriks u sazvežđi Orion i posebno može doneti dar za talente, puno novosti, jake misli i srećne lične okolnosti.To može biti vreme brzih odluka i akcije posebno za one koji rade u ovo vreme.Od 5:50am, Mesec će preći na zvezdu Kapela i može povećati dobro raspoloženje, duhovitost, pokretljivost, osećaj dobre koncentracije i potrebu za radom.Oko 6:50 Mesec na zvezdi Mintaka u sazvežđu Oriona može doneti slabljenje volje i skrivene neprijatelje.Period od 10:42 zvezde Alnitak, Al Heka povećava vreme tvrdoglavosti, fanatičnih dela.Popodnevni časovi kretanja Meseca prema zvezdi Polaris i Betelgez mogu doneti čast, pobedu, nagrade, lako učenje, nagla putovanja, ali i osetljivost preko okruženja, prijatelja i vremenskih prilika.

Mesec u Raku u večernjim satima doneće jaku osećajnost i okrenutost domu i porodici.Može biti osećanja nostalgije.U osetljivosti stomak, grudi, jaka veza sa majkom i ženama u porodici, izražajna letargija i povremeni nemiri i tuga beza razloga.



Od 22:30 sekstil Meseca u Raku i Rx Urana mogu doneti povećano bolje raspoloženje i srećnije lične i porodične mogućnosti.Nekog može obradovati poklon, dobitak, neplaniran izlazak, poseta ili dobar rezultat.

Srećno u Oktobru:-))

Natasa Paunovski





#currentmood#hooverphonic#october#








петак, 28. септембар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE - 28.09.2018

"Tvoj pogled postaje moj svemir."
 Maida May




Mesec kroz ceo dan u plodnom, ženskom znaku Bika.U toku noći do večernjih sati pod pojasom sazvežđa  Kasiopeja.- Kraljice Etiopije.Danas nam u pomoć stiže jedan jako energetski pozitivan aspekt izmedju Sunca i Marsa koji će svakako uticati na bolje samopouzdanje i osećaj dinamike i budjenja, bez obzira što svi ovih dana dobro zevamo i zalimo se na vreme.Danas nam vreme neće smetati.Itekako, i danas smo pod uticajem vladaoca Venere, pa duša i dalje u potrazi za čistom emotivnom sigurnošću, materijalnim rezultatima, ali uživanjem.Radimo, pa uživamo, nije loše, nek je hladno.Vikend dolazi.Pravo vreme za akciju, sport, izlaske i druženja sa prijateljima.Osećanja danas posebno intezivna i sklona jakim vibracijama.Nekako ćemo dozvati ljude koji nas vole.Iako imamo i kontradiktornu prirodu Venere, biće danas malo ljubavi, pa težine i sve tako u krug.Ipak, sam dan ima slobodnu energiju da se izrazimo i pokažemo svoje talente i potencijale ili izbacimo ono što je nakupljeno.Treba disati punim plućima i naći lepotu u prirodi.Svemir ima prostora za emotivna savetovanja, ali nove ljubavi.Mesec je lep i prati dalja dešavanja, spremajući novi film.Tačka.Želje i mogućnosti iako u sukobu i pod skrivenim iskušenjima, ipak danas i pod većom linijom opuštenosti.Kao da ćemo odpustiti stare blokade i pustiti da vetar oduva sve stare brige.Lep vikend:-))


1:36am: Sunce u Vagi u trigonu sa Marsom u Vodoliji na 4,48 stepenu: Izuzetna preduzimljivost, zdrav ego, smisao za upravljenjem i vodjenjem drugih.Brzo razmisljanje i snalažljivost.Dobro kroz poslovne odnose sa muškarcima.Pojačana samostalnost i želja da se nešto individualno više napravi.Na emotivnom nivou izuzetno izražena jaka strast.Osećaj većeg samopouzdanja, idealno vreme za nove projekte, da pokrenete sve ono što ste dugo želeli.Spontanost i hrabrost, osećaj jurnjave, ali zadovoljstva.Možete ostaviti jak utisak i impresiju na druge, ali očekivati i naglu popularnost.Dobro za pravne poslove, takmičenja, sport.Ovo je i pobednički tranzit koji donosi izuzetan lični napredak.Mogućnost jakog prolaza kroz šarm i harizmatičnost.Treba uneti duhovitost u svaki sektor života.Pozitivno vreme za druženja, timski rad, ortakluk.Emotivno vreme neodoljive energije i jake fizičke privlačnosti.Osećaj oslobodjenja i sigurnosti i osećaja da možete ići napred.


3:03am: Mesec u Biku u opoziciji sa Venerom u Škorpiji na 9,44 stepenu: Osećaj nedostatka ljubavi, nezadovoljstva.Mogući problemi sa genitalijama, grlom, grudima.Loši snovi ili osećaj usamljenosti.Problemi sa ženama, emotivnim odnosom.U povećanju ljubomora, rivalitet, sumnje.Posebne poteškoće kroz finansijske mogućnosti kroz obrazovanje, carine, posebno kontakte sa inostranstvom.Osećaj gubitka vere.Gramzivost i sebični potezi.Povećanje apetita kao razlog bezvoljnosti.Sklonost jakim upalama.


11:44am: Mesec u Biku u sekstilu sa Rx Neptunom u Ribama na 14, 31, Mesec u blizini zvezde Almah koja donosi radost i poklone sa neba, kao i zvezde Menkar.Izuzetno srećan kreativni aspekt i aspekt većeg zadovoljstva ( u prevodu kad se poklope kockice).Nagla popularnost, zaljubljenost, idealizacija, osećaj pažnje, mogući neočekivani pokloni i sjajne kreativne mogućnosti.Osećaj vere i jakog predosećanja, a time i dobre procene.Dobro za putovanja, finansije, porodicu, imovinske sitnije poslove.Mogućnost dobrobit preko drugih.Dobro vreme za kontakt sa ostrvima i drugim kontinentima.Idealno vreme za muziku, ples, glumu.Pod nepovoljnim aspektima prema natalu može doneti osećaj gušenja i pritisaka.Treba se čuvati skrivenih neprijatelja i rivaliteta.Težiti poverenju, posebno kome se poveravate!Mogućnost osetljivosti kroz kućne ljubimce ili divlje životinje.


19:21: Mesec u Biku u sekstilu sa Rx Plutonom u Jarcu na 18,45 stepenu: Izuzetna istrajnost i upornost.Pojačane ambicije i sklonost lakom prenošenju snage drugima.Važne emotivne lekcije.Vraćanje unazad.Ipak sigurnost.Strastvenost.Jačina i strast u svemu što se radi.Dobro za završetak poslova.Pojačani troškovi.Strpljenje i mir.




Astro -Vremeplov
foto /Vulture


Na današnji 28.09. rodjeni su: američka glumica, dizajner, tv lice –Hilary Duff( rodjena 1987, u znaku Vage sa podznakom u Vodoliji i optimističnom Mesecu u znaku Strelca), Oskarovka izuzetno talentovana glumica Naomi Watts( rodjena 1968 u znaku Vage sa podznakom u Škorpiji i Mesecu u Strelcu),Dita Von Teese –burleska glumica, model i model( rodjena 1972 u znaku Vage sa Mesecom u Blizancima),italijanski glumac Marčelo Mastrojani( rodjen 1924, u znaku Vage sa podznakom u Jarcu i Mesecu u Vagi), američka glumica Mira Sorvino( rodjena 1967, u znaku Vage sa podznakom u mladolikom znaku Blizanaca sa dominatnim Mesecom u Lavu), američka glumica i model Carre Otis( rodjena 1968, u znaku Vage sa Mesecom u Jarcu), američka pop/rok pevačica Jennifer Rush( rodjena 1960 u znaku Vage sa podznakom u Vagi i Mesecu u Jarcu),28.09.1824. osnovan je Brisbane(glavni grad i najnaseljeniji u australijskoj državi Kvinslend, rodjen u znaku Vage sa podznakom i Mesecu u Strelcu), hrvatski profesionalni teniser Marin Čilić( rodjen 1988 u znaku Vage sa Mesecom u Biku).


foto / Golden Globas



#currentmood#moon in taurus#sunce in libra-mars#adele

Natasa Paunovski

четвртак, 27. септембар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE - 27.09.2018



" Čovek se voli zato što se čovek voli. Za ljubav ne trebaju razlozi."
 Paolo Koeljo

Mesec pomalo uspavan i u težnji ka ušuškanosti izmedju znaka Ovna ka znaku Bika u koji ulazi od jutarnjih časova.Neka borba sa samim sobom i previranja šta je sve potrebno uraditi i završiti.Do tad u nekoj pozadini bruji Dvornik sa onom njegovom trendi pesmom " Ti si mi u mislima", ma sve se okreće oko ljubavi, posebno danas.Faza Punog Meseca prepuna želja baš danas.Krstovdan.Jaka potreba za slatkišima.Borba sa beogradskim vetrom.Pobogu zar je moralo biti ovako naglo hladno?.Otvaranje ormara i pravljenje kombinacija letno-jesenje-zimske garderobe, vašarište.Mesec u praznom hodu do 15h, to znači sve može ići sporo, mirno, sa čekanjem, posebno ako očekujete neki novac ili važan odgovor.Uran u Biku oko podneva može malo probuditi strasti i pokrenuti promene, ali i nove ideje.Biće u to vreme naglih uzbudjenja.Ipak popodnevni časovi traže dobriu koncentraciju i da se korak po korak organizuju stvari.Dobar apetit, pomalo i na nervnoj bazi.Vreme od 18 časova pojačano besom i tenzijom, pa je važno kontrolisati impulsivnost i menjanje planova.Negde pred kraj ovog dana Mesec i Venera u opoziciji mogu pojačati posesivne poteze, ljubomoru, sujetu, pa je jako važno spustiti lptu u emotivnim odnosima.Ceo dan nosi jaku potrebu za sigurnošću.U okrenutošću ka materijalnom, ne treba zaboraviti duhovno, posebno sebe.Kreativnost danas na nivou.Od ničega se može napraviti nešto.U predvečernjim satima izbegavati pozajmice i paziti na novac, trebalo bi izbegavati neke nepotrebne rizike!

Mesec do 9:17am ićiće znakom Ovna.Neka eurofija i nestrpljenje mogu se preneti na snove.Mesec od 4am na zvezdi Verteks do zvezde Alšira(27,51 -29,23 Ovna) mogu pojačavati probleme sa očima, grlom, jake migrene i mentalnu iscrpljenost.Ova noć može pojačavati posebnu osetljivost kod osoba osetljive psihe.U porastu davljenja i samoubistva.Pojačane ambicije i potraga za novim idejama.Povoljnost kroz lične transformacije.

Mesec u Biku , jaka potraga za emocijama, sigurnošću, materijalnim potrebama.Povoljno vreme za slavlja, pravljenje zimnice.Povoljno vreme za kuvanje i hobije.Vladaoc Venera u Škorpiji može posebno danas podsticati na skrivene, komplikovane emocije, odnose i spajanja pod neobičnim okolnosti.Biće danas dosta kontradiktornosti na polju ljubavi.Od 10:00 am Mesec na zvezdi Mirah u sazvežđu Andromeda.Ovo je srećna zvezda koja donosi jaku okrenutost trajnim stvarima.Veoma dobro vreme za plodnost, opraštanje, ali oprezniju procenu i sporije lične odluke.Puno veselosti i briljatnih ideja u vezi sa materijalnim napretkom.Ipak, energija pod Mesecom u Biku mistična, mirnija, sve ide polako.Dobro vreme za poljoprovredu, gradnju, nekretnine.Ipak, potrebnije će biti mudrije procene u vezi plaćanja i kupovina.

12.12: Mesec u Biku u konjukciji sa retrogradnim Uranom u Biku na 1,35 u blizini zvezde Mira -U povećanju nagla uzbudjenja i uznemirenost.Može biti neočekivanih poseta i naglih troškova.Ipak pod pozitivnim aspektima i mogućnosti da se započne nešto novo i pokrene nešto iz korena.Nagla privlačnost, popularnost i novi projekti.Sklonost emotivnoj isključivosti i tvrdoglavosti koja može voditi udaljenosti i razdvajanju.Može biti osetljivosti kroz dogovore sa prijateljima, avio -saobraćaju.Odlično za pokretanje talenata.Generalno vreme može doneti sklonost povredama, upalama grla, ali povećanju loših misli i samoubistvima.Kreativna energija otvorena preko polja emocija, hrane.Mogućnost neplaniranih obaveza, ali spontanih upoznavanja.Mogućnost naglih promena na polju berzi.

14:36: Mesec u Biku u trigonu sa Saturnom u Jarcu na 2,54 stepenu: Vreme strpljive i pozitivne energije odlične za organizaciju svakodnevnih poslova.Dobro vreme za poslove koji su tražili veću predanost.Mudrost.Dobro za ozbiljne razgovore, usavršavanja, ambiciozne poduhvate, prodaju.Mirna i stabilna energija.Jaka okrenutost starijim osobama.Sve se može stići u ovo vreme.Kontakt sa osobama koje dugo niste videli mogu uneti mir.Pozitivno vreme za dobijanje novca koji se duže čeka.Dobro za imovinu, brigu o drugima.Jednostavnost i zagrljaji, smirenost i dobra samokontrola mogu doneti pozitivan lični napredak.

15:09: Mesec na zvezdi Mesartim u sazvežđu Ovna donosi vreme jake hrabrosti i odvažnosti, sposobnosti u nalaženju rešenja.Mogućnost emotivno -materijalnih rizika.Jaka potreba da se zaštite dragi ljudi.Potreba da se istera pravda.

16:32: Mesec na zvezdi Šeraton(3,58 Bika), - sazvežđe Ovna, treba se distancirati od jake impulsivne i isključive energije i tenzije jer u povećanju mogu biti fizičke povrede.U povećanju zemljotresi i nagle vremenske prilike.Osetljivost kroz vojna postrojenja.Povoljno kroz putovanja i učenje.Pozitivne prilike kroz trgovinu.Ipak, treba obratiti na okruženje i saobraćaj!

17:51: Mesec u Biku u kvadratu sa Marsom u Vodoliji na 4,41 stepenu: Tenzije, pojačane svadje, ljubomora, rivalitet, emotivni nemiri zbog brzopletosti, nesporazumi, poteškoće na porodičnom i materijalnom nivou, sklonost brzopletim postupcima na svoju štetu.Pojačani unutrašnji napori i osetljivost kroz blisko okruženje.Treba paziti u ovo vreme na zdravlje.Posebno osobe koje imaju problema sa hormonima, kostima mogu osećati veće tegobe.Vrlo neprijatno vreme za srčane bolesnike.Sklonost da se stvari rade na sopstvenu štetu.Generalno osetljivost kroz istok.Povećanje polemika, sarkazma.

20:50: Merkur na 9,56 na zvezdi Vindemiatriks u sazvežđu Device - sklonost taktiziranju i filozofiranju.Pod nepovoljnim aspektima religiozom fanatizmu.Zvezda koja može doneti neočekivane dobitke i promene.ovoljna za važna potpisivanja i trajna rešenja.Mnogi pod ovom zvezdom mogu doživeti velike unutrašnje promene.Iako Merkur u fazi vaganja, nesigurnosti, okrenut danas pravdoljubivosti i sklonosti da iskoristi sopstvene potencijale.Pod negativnim natalnim pokazateljima ova zvezda može doneti nagle gubitke, dramatične situacije i osetljivost kroz avio letove.Povoljnosti kroz zvanične posete, ali i važne emotivne odluke.

Astro -Vremeplov

Na današnji 26.09.1981 rodjena je američka teniserka Serena Williams, devojka koja je osvojila sve ono što se može osvojiti, samo 72 titule u pojedinačnoj konkurenciji, do 23 na gren slemovima.Rodjena u vazdušnom, kardinalnom znaku Vage pod uticajem Venere u škorpiji koja donosi jednu borbenu, energičnu, privatno skrivenu prirodu, ali jedan veliki talenat za sport, s obzirom i na položaj Sunca, temeljnog Meseca u Devici, ali i odgovornog Saturna u Vagi.Kvadrat Venere i Marsa ukazuje da je Serena izuzetna nestrpljiva, tepmperametna, da ne voli autoritet, ali da je borac do kraja.Postoji pravilo da može pobediti svakog i svesna je te svoje snage.Podznak Bik ukazuje da je privatno veoma okrenuta radu, ali i emocijama koje su uvek nekako turbuletnije.Jupiter, ali i Pluton na zvezdi Spika kroz znak Vage ukazuju da će Serena veoma teško otići u tenisku penziju i da planira sigurno jos tri godine bar da ozbiljno igra profesonalni tenis.S obzirom na veće emotivne promene u 2018/2019 svakako će emocije pokrenuti pitanje povlačenja, ali većih planova kroz privatni biznis koji mora imati veze sa modom, ali tenisom kasnije( nešto kao neki vid akademije za talente).Privatno, Serena je veliki maštar, sklona jakim ljubavima, neko ko ne voli nepravdu, ali neko ko voli da uživa i ko je okrenut sigurnosti.

26.09.1948. englesko –australijska pevačica i glumica –Olivia Newton John u znaku Vage sa podznakom u stidljivom, ali izuzetno analitičnom i opreznom znaku Device sa Mesecom u emotivnom znaku Raka.Jupiter u svom sedištu u znaku Strelca u opoziciji sa Uranom na Mc doneo je Olivia nagli uspeh u filmu“ Briljantin“ ali i prefinjeni Neptun u vagi u prvom polju izuzetan muzički dar.Uticaj magicne konjukcije Plutona i Venere u lavu doneli su prepoznatljivost i lepotu, ali i istančan ukus i ponosno držanje.Ipak, Olivija je veliki emotivac koju veoma uznemiravaju sitnice, koje su donele da se dugo borila sa cancerom, od koga se uspešno oporavila( Mesec konjukcija Uran na nultom stepenu Raka –grudi u kvadratu sa Neptunom).Ona je vleiki kosmpolita, spiritualista, neko ko definitivno svojim poruka pozitivno utiče na druge i žena koja je veoma snažna.

26.09.1968. rodjen je sjajan američki glumac Jim Caviezel u znaku Vage sa podznakom u mističnom, ali harizmatičnom znaku Škorpije sa Neptunom planeti filma i zavodjenja u znaku Škorpije i Mesecu u znaku Strelca.Posebno se istakao u ulogama“ Stradanje Isusovo“, posebno romantičnoj drami“ Oči Andjela“.On pripada glumcima perfekcionistima i planerima koji svoje uloge planiraju po nekoliko meseci unapred.Uticaj Marsa, Jupitera i Plutona kao vladaoca kroz znak device znak je ozbiljnog istraživanja, rada i transformacije.To povremeno nosi privatne poteškoće, kako zbog napornog Saturna u ovnu, tako i loše pozicije Venere u škorpiji koja je potpuno usamljena.Ipak, Jim je od prosle godine u velikoj poslovnoj akciji, dok u periodu koji dolazi može imati i zahtevnije uloge.Veoma je samokritične naravi i spreman da se preda umetnosti do kraja.Iako ga dugo mogu zaobilaziti ozbiljnije nagrade do njih će stići u kasnijim godinama.

26.09.1945. rodjen je engleski pop pevač, sjajni Bryan Ferry, koji svojim hitovima kojima je palio scenu tokom 80 je posebno davao naglasak jakim romantičnim pesmama, koje su ostavile utisak i danas i bez kojih nijedna prava veza ne započinje.Rodjen u znaku Vage sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u blizancima.Vladaoc Pluton u Lavu donosi jak lični pečat, samouverenost i snagu koju prenosi na publiku, dok Mars u raku emotivnost i nostalgiju.Iako je imao dužu pauzu do 2014, period kraja ove sve do početka 2019 mogao bi doneti pozitivan kambejk na scenu i dosta novih projekata.

26.09.1956. rodjena je američka glumica Linda Hamilton, heroina serijala filmova „ Terminator“, ali veom azapažene uloge u „ Danteovom vrhu“, rodjena u znaku Vage sa Mesecom u Blizancima.Linda ima i sestru blizankinju Leslie.
26.09.1926. rodjena je američka pevačica i glumica –Julie London( „ Cry me a river“) u znaku Vage sa podznakom u opozicionom, ali energičnom znaku Ovna i Mesecu u Blizancima.

26.09.1988. rodjena je finska klizačica, bronzana na Svetskom prvenstvu i najbolja u svojoj zemlji –Kira Korpi, izabrana za jednu od najlepših sportiskinja pleni šarmom, rodjena u znaku Vage sa Mesecom u Ovnu.

26.09.1945. rodjena je jedna od najpoznatijih brazilskih vokala, pevačica Gal Costa u znaku Vage sa podznakom u Lavu i Mesecu u Blizancima.
26.09.1961. rodjena je američka pevačica i glumica, nekadašnja članica ženskog sastava „ En Vogue“-Cindy Herron u znaku Vage sa Mesecom u Biku.

#currentmood#moon in taurus# dont stop the dance#

Natasa Paunovski




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski