уторак, 16. април 2013.

RODJENI 16 APRILA

NA DANAŠNJI DAN RODJEN JE jedno od najprepoznatljivijih lica u istoriji filma, i najveća filmska zvezda do kraja dvadesetih godina dvadesetog veka- ČARLI ČAPLIN( rodjen 1889, u znaku Ovna sa podznakom na 8 stepenu Škorpije koji ima dvostruki uticaj i zbog uticaja Meseca u škorpionu u prvom polju).Vešto je vladao mimikom i slepstikom( merkur opozicija uran). Njegove komedije su mešavina vodvilja, pantomime, improvizacije i cirkusa, a likovi koje je igrao – hiperaktivni klovnovi koji žive u svojim nerealnim, haotični svetovima, gde opšta logika ne važi, puni gegova i ne baš prijatnih iznenađenja, nose vrećaste pantalone, polucilindar i nekoliko brojeva veće cipele( što inače nosi podznak Škorpija ) Dobitnik je Oskara za najbolju muziku za film Svetlosti pozornice iz 1973. godine, i dva počasna Oskara. Njegovim najpoznatijim filmom se smatra Veliki diktator iz 1940. Američki filmski institut ga je stavio na deseto mesto na listi 100 najvećih glumaca dvadesetog veka.Čarli Čaplin je imao puno ljubavnih veza i afera, četiri braka i desetoro dece. Njegove supruge bile su i po više od 30 godina mlađe od njega, zbog čega je bio kritikovan u javnosti.( uticaj venere u znaku bika sa kvadraturom njegovog saturna u znaku lava) Umro je 25. decembra 1977. godine u Švajcarskoj, gde je proveo poslednjih 20 godina života.

Na današnji 16 april 1971 rodjena je velikameksičko -američka pevačica( ostavila je izuzetan trag na svetsku scenu i zato je stavljam u ovu posebnu listu najboljih) -SELENA PERES.Selenine pesme Como La Flor, Amor Prohibido i Dreaming of You postali su hitovi nakon njene smrti 1995. Godine 1997. po njenoj biografiji je snimljen film Selena sa Dženifer Lopez u glavnoj ulozi.Ova meksička diva čije pesme i danas danas žive, rodjena je u znaku Ovna na 25 stepenu u sjajnom trigonu Meseca u Jarcu( meksičko poreklo, tradcionalna porodica, roditelji koji su je podržavali u njenom radu i velika želja oca da napravi uspeh i nekog ko je prepoznao njen talenat sasvim slučajno kada je imala 9 godina.).Izuzetna snaga sa podznakom na 21 stepenu Vodolije koji ukazuje da je probila granice, da je bila vrlo omiljena i je posedovala izuzetnu potrebu za slobodom i izrazitu kreativnost.Medjutim, opozicija Venere i Plutona, kao i Uran iz njenog 8 polja nosio je naglu smrt( za one koji ne znaju u Selenu je pucala njena najbliža saradnika).16 april nosi veliko sećanje na ovu devojku božanstvenog glasa.


недеља, 14. април 2013.

RODJENI 14 APRILA

Na današnji dan  1625 u Hagu, rodjen je holandski matematičar, astronom i fizičar -Christiaan Huygens.Istoričari nauke često govore o Hajgensu kao jednom od najsvestranijih naučnika.Zapamćen je i po tome što je tvrdio da se svetlost sastoji od talasa. To je u fizici poznato kao Hajgensov princip. Godine 1655. otkrio je Saturnov mesec Titan. Takođe je ispitivao Saturnove prstenove, i 1656. pretpostavio da se prstenovi sastoje od velikog broja manjih tela koja zajedno čine prsten. Iste godine otkrio je i opisao maglinu Orion. Njegov crtež magline Orion, prvi takve vrste, objavljen je u Systema Saturnium 1659. Koristeći moderan teleskop uspeo je da razluči maglinu na pojedinačne zvezde. (Svetla unutrašnjost magline Orion nosi ime „Hajegensova regija“ u njegovu čast.) Takođe je otkrio nekoliko međuzvezdanih maglina i neke dvojne zvezde.Hajgens je razmišljao i o životu na drugim planetama. U svojoj knjizi Cosmotheoros, zamišljao je kako univerzum buja od života, vrlo sličnog životu na Zemlji 17. veka.

Na današnji dan 1973 rodjen je Oskarovac -Adrien Brody( " Pijanista").Ascedent u Devici znak je skromnosti i jednostavnosti, dok Mesec u devici znak da je vrlo požrtvovan, veliki perfekcionista, ali i vizionar zahvaljujući vladaocu Merkuru u ribama na 27 stepenu na descedentu.Opozicija Sunca i Plutona dala mu je uspeh i i da je postao najmladji dobitnik Oskara za glavnu ulogu.Adrijen je odrastao u Kvinsu, a on je inače madjarsko -jevrejskog porekla(saturn opozicija neptun, severni cvor u jarcu koji je uticao i da doživi pad sa motocikla 1992. godine pretrpevši teške povrede od kojih se mesecima oporavljao.)Često ima sukob izmedju idealizma i realizma, a može nekad biti nerazumljiv običnim gledaocima.Pozicija Jupitera i Marsa u vodoliji je znak kreativne genijalnosti, pa ovaj talentovani glumac treba uvek i probirljivo da bira uloge, ali može biti posebno nagradjivan u ulogama koje traže bol, povrede, emotivnu tugu.Posle dobijanja Oskara je malo stao i moguće da je ailazio na psihološke probleme( javnost, mediji, uloge).Ipak njegov horoskop ukazuje da će period od marta 2016 povećati ponovo mogućnost da radi na važnim filmskim projektima.Ima puno skrivenih talenata.Povremeno je opterećen porodicom i rodjacima.Zbog Venere u ovnu, ali i potrebe za emotivnom slobodom može imati vrlo buran život.Bez obzira na porodičnu tradciju bio bi srećan u vanbračnim odnosima.Imaće sreću preko potomstva.Izuzetno je samokritičan i detaljan.Verovatno može biti vrlo uspešan u sportu.


петак, 12. април 2013.

Rodjeni 12 aprila


Na današnji 12.04.1983 rodjena je teniserka Jelena Dokić, rodjena u hrabrom znaku Ovna sa podznakom na 25 stepenu Blizanaca koja nosi izuzetan talenat, veštinu i predodredjenost za ovaj sport.Medjutim loši aspekti Venere iz 12 polja( zabranjena ljubav, psihološki problemi kroz oca, skandali kroz oca sunce u opoziciji sa plutonom i saturnom i iako postoje priče o pomirenju mislim da će Jelena taj problem sigurno nositi duže vreme posebno u periodu kraj aprila, maj ove godine).Ova fantastična devojka rodjena je u Osijeku, preselila se u Australiju gde je dobila državljanstvo i igra za tu zemlju.Poseduje izuzetnu izdržljivost, borbenost zahvaljujući njenom Mesecu u ovnu.Izuzetno intelegetna, praktična i ranjiva.Jelenin put i šansa da se vrati napokon posle toliko kriza po zvezdama se otvara od njenog rodjendana 2013 kada će imati šansu da napravi veliki uspeh.Problemi sa porodicom nikad neće biti stabilni, ali postoje mogućnosti da kroz velike prepreke Jelena kasnije postane majka divnom sinu i dobije mir posle odlaska u tenisku penziju.

Na današnji 12.04.1979. u Zemunu rodjen je srpski fudbaler Mateja Kežman.Nije slučajno što igra poziciju napadača, jer je poznato da je horoskopski znak Ovna najborbeniji i pravi za takvu poziciju.Zbog 29 stepena Raka i Jupitera na njemu Mateja je do 29 ostvario sve što mi je bio san od rodjenja.Posvećen je porodici.Zbog jake pozicije Meseca i Plutona svoju suprugu je upoznao u vrlo ranom periodu, ali brak mu je od velike važnosti, što je kruna i velika porodica, medjutim sa prolaskom Saturna u znak vage od proleća prošle godine stvari su izmakle kontroli i došlo je do krize i povećanja razvoda koji može biti aktuealan posebno u ovom periodu..Od malih nogu predodredjen za uspeh, javnost, vrlo tolerantan, pa sam se iznenadila kad sam čula negativne komentare u novinama, jer Mateja nije sklon skandalima.Ono što ga posebno krasi je religioznost( merkur i venera u ribama nose izuzetnu posvećenost duhovnosti, što se može videti iz njegovih tetovaža).Mars i Sunce u ovnu nose izuzetnu energičnost i prirodan talenat za fudbal.Iako bi Mateja mogao zbog napada Saturna na njegovo Sunce da se oseća lošije, mislim da će letnji period i kraj godine biti vrlo važan.Posebno je mogao imati dobre planove tokom prve polovine 2013, a pravi mir u 2014.Bilo bi dobro da sportsku karijeru završi u nekom domaćem klubu.Postoje veće mogućnosti da jedno od njegove dece nastavi porodičnu sportsku tradiciju.Mateja očekuje uskoro još jednu prinovu.

Na današnji 12.04.1956, Havana, rodjen je jedan od najprivlačnijih kubanskih glumaca Andy Garcia.Kod Andy sam primetila sve zadnje stepene na planetama što znači da je on stalno na kraju nečega.Ono što je sigurno uticalo na uspeh i slavu je Jupiter na veličanstvenom 21 stepenu Lava u trigonu sa njegovim Suncem koji je aspekt velikog uspeha, zaštite i srećnih ličnih okolnosti.Venera u blizancima na malo fatalnijem 8 stepenu Blizanaca nosi poseban šarm, humor i u ulogama gde se sve završava negativno.Glumac velikog srca kome je Kuba u srcu, posebno nadaren za muziku(mesec u biku).Merkur u opoziciji sa Neptunom na zadnjim stepenima može doneti psihološke krize koje već duže vreme izazivaju gojenje, ali opasnost od lekova.Mars u opoziciji sa Uranom nagle povrede i mogućnost smrtnih porodičnih slučajeva.Ipak, Andy je ušao u legendu sa filmovima" Kad muškarac voli ženu, Oceans, legendarnom Kumu".Iako može biti kriza na psihološkom planu, zvezde predvidjaju da će Andy napraviti još puno filmskih ostvarenja, posebno u vrlo uspešnom periodu od 2014-2015, ali periodu od leta ove godine.

Na današnji 12 april 1971, rodjena je američka glumica -Shannen Maria Doherty.Poznata kao Brenda iz legendarne serije Beverly Hills, 90210 i Čari.Rodjena je u vatrenom i vodećom znaku Ovna na 22 stepenu u kvadraturi njenog Marsa u jarcu koji ukazuje da je vrlo tvrdoglava, temperametna, često teška za saradnju i hirovita.Podznak u Devici pojačava perfekcionizam, ali i romantičnost praćen njenom Venerom u ribama  u trigonu sa Mesecom u 7 polju.Iako na početku karijere omiljena i popularna, ipak uticaj Meseca u opoziciji sa Saturnom kroz njeno 3 polje dovelo joj je do toga da postane vrlo neomiljena medju javnošću, poznata po burnim vezama i vrlo netaktičnom ponašanju.Ipak, ova glumica poseduje jednu mentalnu estetiku, emocionalnu dubinu i sjajan talenat za glumu.Iako joj nedostaje duhovna principijalnost, ova glumica poseduje sjajnu energiju da se izbori do kraja za svoje ideje.Njen povratak se očekuje od jeseni sledeće godine kada bi ponovo mogla raditi na ozbiljnijim projektima i kada bi mogla pronaći svoju ravnotežu.



четвртак, 11. април 2013.

RODJENI 11 APRILA

Na današnji 11.04.1966 rodjena je engleska pevačica LISA STANSFIELD, dobitnica Grammy.Rodjena u znaku Ovna na  21 stepenu-stepenu Strelca koji nosi stepen širine, duhovnosti, jakog idealizma, ali prepoznatljivosti koja je primećena u njenom znaku, dok Mesec planeta duše boravi na 6 stepenu Jarca, što znači da Lisa poseduje istrajan duh, neobičnost i izuzetnu samokritičnost, kao i veću romantičnost i intuiciju zahvaljujući Veneri u ribama.Iako je dugo nije bilo na sceni, mislim da bi mogla ponovo da zasija tokom kraja proleća  i početka leta ove godine).Izdala je sedmi studijaski album posle 7 godišnje pauze nazvan" Sedam".Lisa je rodjeni romantik i perfekcionista koji teži mirnom načinu života.Udata je za muzičara Ian Devaney.

Na današnji 11.04.1953 u Skoplju rodjena je rok legenda Branimir Dzoni Štulić, pevač i gitarista grupe " Azra", smatra se najkontraverznim autorom i jednim od najvećih mističara nekadašnje jugoslovenske scene što nije neobično jer njegovo Sunce i Venera u ovnu prave dosta jaku opoziciju sa Saturnom i Neptunom koji bi mogli navesti da je otišao iz zemlje sa početkom gradjanskog rataJak uticaj Marsa i Jupitera u biku nose mu ležernost i neopterećenost izgledom.Izuzetan hedonista.Njegovo vraćanje ponovo na ove prostore je pod velikim znakom pitanja.Ipak, njegova muzika traje i postoje mogućnosti da je napravio sjajna dela na području Holandije.Njegovi poslednji citati su sledeći: „Не узимам гитару у руке док траје рат“ .Poznato je da se njegova Homerove Ilijade našla na Beogradskom sajmu knjiga iako je dobio dosta velike kritike.Legenda koja traje i čije pesme će uvek trajati !

Na današnji 11.04.1973. rodjen je Milan Radonjić, poznatiji kao Milan Tarot.Milan je rodjen u znaku Ovna sa podznakom u Vagi što jeste malo kontradiktorna kombinacija snage Ovna u kombinaciji sa nežnom i harmoničnom Vagom.Moraće da pravi mnogo kompromisa da bi stigao do zamišljenih ciljeva.Uran u prvom polju je znak da osoba često može šokirati javnost, ali da voli javnost i medije( poseban znak originalnosti, ekcentričnosti, buntovnog karaktera u kombinaciji sa genijalnošću, a Mesec u lavu nosi lako privlačenje pažnje sa opozicijom Jupitera i Marsa- on voli da preteruje da bi skrenuo pažnju).Medjutim bez obzira na teatralnost, Milan ima smisla za egzoteriju i tarot, jer njegov Neptun prima divan trigon sa Mesecom( tarotologija, intuicija, lako povezivanje stvari, ljubav prema kartama koje može sam praviti).Primetili ste da sigurno privlači pažnju svojim izgledom i kreacijama što jeste znak Meseca u lavu.Privatno Milan je neko ko je dosta okrenut prijateljima, dobrodušan, čak naivno dobar, ali duboko intelegentan.Može biti vrlo povezan sa javnošću i stalno privlačiti pažnju, kao i dosta povezan sa porodicom.Može se mnogo seliti.Imaće naglu sreću preko dece.Mogao bi sa svojim poslom posebno imati uspeha na polju Crne Gore, Nemačke, Rusije, Austrije, Španije, ali se u inostranstvu nikad neće zadržavati.Jako voli da uči i voli novitete.Jako mu se dopada astrologija i veoma je liberalan, moderan i dobar drug.Milan bi posebnu pažnju trebao da privuče u periodu od 21.04. kada mu se i otvara pozicija karijere.Sigurno je da će po učešću u " Farmi" imati više posla( krizan momenat kroz rijaliti može biti početak maja).Ljudi će ga ili osporavati ili obožavati, a on će uživati u popularnosti.2014,2016 su mu godine pada pa mora biti oprezniji šta iznosi u medije.Ipak imam horoskop osobe koja može biti popularna,koja će gde god se pojavi privlačiti pažnju, ali osobe koja itekako ima talenat za egzoteriju.

Na današnji 11 april, u Nišu 1975 rodjena je pop pevačica i devojka koja često pravi skandale i lako skreće pažnju -Maja Nikolić( rodjena u znaku Ovna sa Mesecom u znaku Ovna koje donose jednu upornu, ambicioznu i strastvenu, ali vrlo hirovitu priprodu koja želi u svakom smislu da skrene pažnju na sebe.).Sunce i Mesec u 6 su znak da je Maja rano počela da se bavi muzikom, iz njene biografije piše: Maja je svoj prvi javni nastup imala sa 7 godina na festivalu „Majska pesma“ u Nišu, kada je pevala u duetu sa bratom i osvojila prvu nagradu. Od muzike je vrlo rano zaradila i svoj prvi honorar.

Počela ja sa 13 godina da peva u kafiću i piceriji. Pevala je džez, soul, evergrin. Sa 15 godina je sa bratom osnovala grupu Mar-Maja. Još 1989. godine dobila je ponudu da izda za zagrebački Jugoton. Međutim, počeo je rat i sve je propalo.

Podznak Škorpion je znak harizme i privlačnosti, ali da Maja često neće biti dobro shvaćena i prihvaćena od strane javnosti.Ona često daje vrlo nepromišljene izjave, često je u odbrambenom stavu, iako je vrlo hrabra, jaka i preduzimljiva osoba.Venera na zvezdi Algol je znak propala dva braka i brojnih emotivnih veza.Maja se lako zaljubljuje, teži da bude nezavisna, ali mrzi slabiće i mlake osobe.Vrlo je ponosna na svoje sinove, i sigurno je da će jedan od njih krenuti porodičnim stopama.Iako dobitnica mnogih nagrada, Maja skreće pažnju u poslednje vreme kritikama na račun Evrovizije, kao i svojim pojavljivanjima u rijaliti šou Veliki brat.Ima izuzetnu potrebu za isticanjem, intuitivna i ne trpi autoritet.Sukobljava se sa svakim bez obzira na veličinu i pojavu.U neprestanoj je potrazi za traženjem sebe i nalaženjem svog sunca.Zdrastveno osetljivost glave ili slabiji vid, mogu je mučiti kroz život.Iako je Maja rodjena umetnica, samo harmonijom, diplomatijom, strpljivošću prema sebi, medijima i javnosti može povratiti omiljenost koja je opala poslednjih godina.Poseduje nezavisnu težnju prema porodici, dosta se selila, veruje u ljubav koja je pokreće da ima motivaciju kroz posao i ostale oblasti.Medjutim, nestrpljenje i brzopletost često su krivac da bude pogrešno shvaćena ili predstavljena javnosti.Maja će u toku ove godine privlačiti pažnju i svojim negativnim stavovima, ali će biti izuzetno hrabra.Posebno godina kada bi mogla povratiti staru slavu i autoritet, ali doživeti veću ljubav je 2015,2017.Iako ima dva braka iza sebe, Maja sanja o većnoj i velikoj ljubavi.Nije neobično da ima mogućnost još brakova i da će to biti vezano za jake emocije, ali neplanirana poznastva.Iako je jedno vreme živela u Usa( saturn u 9) je blokirao sreću i tamo je bila vrlo nezadovoljna.Područja gde može biti vrlo primljena i srećna je južni deo Evrope, ali i Nemačka, Danska, Poljska, Turska, Kipar, Malta.Pred Majom su naredne 5godine velikih promena, iskušenja i dešavanja.Fortuna tačka sreće na joj osebno daje ličnu zaštitu i veru, pa nikad neće odustati od velike ljubavi, ali velike karijere.Mogla bi odlično da se bavi producentskim i pedagoškim radom.Pozicija inostranstva kroz muzička takmičenja joj nije naklonjena, pa je malo neobično što je uopšte bila razočarana ne ulaskom u uži krug Eurosonga.Maja poseduje izuzetnu individualnost, pravičnost, ali i netaktičnost sa kojom se mora boriti čestim brojenjem do 100.Posebno pozitivan period kada bi njena pojava bila jača na medijima, a i povećana popularnost, novi poslovi i projekti pokrenuće se od 20.04.Imaće vrlo toplo, ali vredno leto.Medjutim u sledećoj godini mora se čuvati razočarenja i iskušenja jer je to godina u kojoj će morati ponovo da nauči neke lekcije.










среда, 10. април 2013.

RODJENI 9 I 10 APRILA



9.aprila 1954 rodjen je američki glumac -Dennis  Quaid(kvadratura njegovog Sunca sa Uranom ukazuje da je rodjeni buntovnik, da ne trpi autoritete, ali često je znak naglog razvoda.U njegovoj biografiji piše -Bio je oženjen sa glumicom P. Dž. Soles od 1978. do 1983. godine. Kasnije je bio zaručen za glumicu Leu Tompson, koju je upozano na snimanju filma Ralje 3-D, 1983. godine. Posle se ponovo venčao 1991. sa poznatom glumicom Meg Rajan, od koje se 2001. godine razveo. Iz braka sa Meg Rajan ima jednog sina, koji se zove Džek Henri. Trenutno je u braku sa Kimberli Bafington, sa kojom se venčao 2004. godine.Medjutim, da zanemarimo privatni život, Denis Kvejd ima dušu avanturiste, on je veliki umetnik i glumac.Iza njega je mnogo filmskih hitova( Putevi droge, Spasitelj, Zamjevo srce, Plagijator).Merkur u ribama mu povećava intuitivnost, izuzetno je svestran i komunikativan.Okrenut je konkretnim stvarima i voli slobodu.Imao je afinitete da bude i dobar sportista.Može se odlično snaći u komedijama, a poseduje i pilotsku dozvolu što nije neobično jer voli sve što predstavlja neki vid izazova i adrenalina( Mars u strelcu opozicija Jupiter, Uran kvadratura Neptun).Iako na izmaku karijere, mislim da ovaj glumac ne odustaje i da će biti vrlo zainteresovan za nove projekte od kraja ove godine.Pozicija braka mu se stalno naglašena kao problem, iako njegova Venera u egzaltaciji u biku traži uživanje, ljubav, pažnju.Mesec u raku je poseban znak čulnosti i emocija, ljubavi prema porodici i sentimentalnosti koja se često kosi sa njegovim vatrenim temperamentom.

9.aprila 1955 u Bijelom Polju rodjen je i glumac i producent -Milutin Mima Karadžić.Diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Ostvario veliki broj uloga u pozorištu, na filmu i televiziji.Zbog uticaja Venere u ribama, Mima je veliki romantik i miljenik žena.Merkur i Sunce u ovnu naglašavaju vatreni temperament, jaku okrenutost ambicijama, brzom razmišljanju i profesionalnosti u svemu što radi.Mesec u škorpiji posebno naglašava tajanstvenost i mističnost, ali jaku potrebu za emocijama.Mima ne voli nepravdu, veliki je patriota, dobro spaja staro sa novim, izuzetno je tradcionalan i okrenut stalnim materijalnim planovima.Ima i izuzetan smisao za porodični biznis, a sigurno je da  od njega možemo očekivati veće projekte od druge polovine 2013-2014.Koliko mu spolja znak Ovna donosi sklonost da deluje grub i oštar, u dubini duše je veliki umetnik, boem i porodičan čovek.Mislim da mu posebno produkcijski rad može biti veliki izazov u narednom periodu.

Na današnji 10 april 1952 rodjen je američki glumac- Steven Seagal), poznat je kao majstor aikidoa koji prikazuje u svojim filmovima. Pisac, producent, gitarista, i zamenik šerifa, takođe je poznat kao zaštitnik životne sredine i aktivista za prava životinja. Ima crni pojas sedmi dan u aikidou, instruktor je aikida u Japanu.Rodjen u vatrenom znaku Ovna( poznato je da su Ovnovi najbolji sportisti posebno vešti u borilačkim veštinama jer poseduju fizičku energiju, sa podznakom na 19 stepenu Lava koji donosi dostanstvenost, da je vrlo ponosan, drži do sebe, da je vrlo jaka ličnost posebno pod uticajem Plutona na samom ascedentu.Potreba da isteruje nepravdu koju pokazuje u svojim filmovima je sigurno znak stelijuma u znaku Vage i Meseca u istoimenom znaku.Mars u škorpionu u 4 polju je znak da je sigurno imao veliku borbu, možda čak i teže detinjstvo.Tu se verovatno i javila želja za akcijom, adrenalinom i borilačkim veštinama.Mars u svojoj egzaltaciji ukazuje na strastvenu, ali agresivnu prirodu( poznato je da kada snima svoje filmove konstatno ima problema sa svojim okruženjem).Iako neomiljen kod komšija vrlo omiljen kod žena, možda i zbog svog mačo izgleda , ali više Venere u ovnu koja mu donosi potrebu za osvajanjem Stiven Segal je svoju filmsku karijeru izgradio nastupajući u akcionim filmovima iskoristivši znanje borilačkih veština. Prvi je put u Japan otišao 1968. godine gde je proučavao engleski i pisao članke za japanske časopise i dnevnike.( to nije slučajno jer ima stelijum planeta u ovnu u 9 polju koje i jeste pod uticajem Japana kao sudbinske zemlje za njega) Tamo je 1975. godine oženio Mijako Fujitani. Brak u kojem se rodilo dvoje dece, prekinut je nakon 11 godina. Kasnije je u Osaki postao majstor borilačke veštine aikido i bio prvi belac koji je u Japanu uspešno vodio školu dođoa. Vrativši se 1987. godine u SAD, u zapadnom Holivudu osnovao je školu Ten Šin Dođoa. Iste godine oženio je Ženu u crvenom, zanosnu Keli LeBrok, s kojom ima troje dece. Od nje se razveo 1996. godine..Sigurno je da je imao vrlo buran i problematičan emotivno bračni život.Sigal ne trpi usamljenost i teško će se odreći svojih godina.Dosta radi na sebi.Vrlo je brz i okrenut tradiciji i prijateljima.Voli promene, ali je okrenut novinama.Ipak ne treba mu zamerati, jer ovaj čovek često ne glumi, sličan je i u privatnom životu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski