субота, 7. октобар 2023.

Dnevna doza Lune -7/8.10.2023.


 "Ljubav nije samo nešto što osećaš, to je nešto što činiš."

David Wilkerson

Ovaj vikend Venera u znaku Lava završava svoje kretanje gde od juna meseca je tražila pažnju, velike dokaze ljubavi, a u retrogradnom hodu i nosila velike testove koji će imati krajnji oblik ovog meseca. Ova nedelja može biti veoma napeta i zbog predstojećeg aspekta izmedju Marsa iz znaka Vage i retrogradnog Plutona koji može probuditi veliku agresivnost, kontrolu nad drugima, nasilje, nesrećne slučajeve( u vestima je poslednjih dana veoma napeto), a lažne taktike, ljubomora, posesivni potezi, dominacija i politički konflikti mogu biti eksplozivnijeg intezivnog nivoa. U porastu napadi, pojačan kriminal, atentati.




Subota, 7.10. donosi poslednju četvrtinu meseca od juce sa Mesecom u emotivnom znaku Raka. Potreba za nežnošću, porodicom, zaštitom može biti pojačana, ali i osetljivost, nagle promene raspoloženja, nostalgija pomešana sa jakim migrenama i nekim čudnim osećanjem magle u glavi. Vreme od 10-18h može biti povoljno jer Mesec će primati sekstil sa retrogradnim Uranom pa možete pokrenuti neke veće kućne poslove, čišćenja, nove projekte, porodična putovanja ili donošenje odluka o promeni navika. Trigon Meseca i retrogradnog Neptuna aktivira maštu, kreativne sposobnosti, emotivnu zaljubljenost, telepatiju, jaku duhovnu moć i povezanost, sreću preko porodičnih dogadjaja, ali pre svega jaku intuiciju koju treba poslušati.

Posebno bi trebalo obratiti pažnju na kontakt Meseca i čvorova, a posebno Meseca i Marsa koji od 19:20 pojačava svadje, ljutnju, povredljivost, nezgodne situacije, napade, emotivne i porodične svadje, a to vreme može biti jako povoljno za fizičke aktivnosti i pokret, čišćenje doma. To može biti vreme neke provokacije i emotivnih rana. Opozicija Meseca i retrogradnog Plutona u kasnim večernjim časovima posebno pojačava destrukciju, patnju, nemire, blokade, dominaciju i pritiske, i subota uveče može biti praćena porodičnim nerazumevanjem, nasiljem, ali i emotivnim provokacijama. To vreme treba dočekati mirno, umereno i mudro...




Nedelja 8.10.2023

Prelazak Meseca u Lavu od 1:26 am može ipak probuditi bolju energiju, a zbog dispozitora Sunca iz znaka Vage i vreme koje je odlično za proslave, izlaske, ipak sastanke i smirenja. Može se pokrenuti bolje samopouzdanje, želja za druženjem i pomirenjem.

Pozitivan kontakt Meseca i Merkura od 13:40 donosi dobre vesti, odlično vreme za razgovore, rešavanje stvari, potpisivanje ili kupovine, kratkotrajna putovanja i druženja sa prijateljima. Moućnost ipak vesti koje mogu biti dobre.

Srećan vikend - Astro Luna









Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski