понедељак, 30. октобар 2023.

Dnevna doza Lune -Oktobar 30


 Novu nedelju, ali i kraj ovog meseca sa početka sledećeg počinjemo pod uticajem Pomračenja Meseca koji pojačava emotivne reakcije, impulsivnost, ali i potrebu za udobnošću i većim zadovoljstvom, ali pojačanim stresom posebno sredinom ove nedelje. Koliko god da pratimo univerzum, on nas može iznenaditi tako da iako znamo da trebamo biti mudri, negde posustanemo u emotivnim reakcijama. 

Mesec u Biku na poslednjim stepenima.Konjukcija sa R Uranom može povećavati nagli stres, nesanice, potrebu za slobodom, ali neočekivane situacije. Imamo i karmička prepoznavanja kroz ovaj lunarni ciklus, pa oni koji pripadaju jedni drugima, mogu se sresti na raskrsnici i mestu gde su stali. Puno svadja, prekida i problema u komunikaciji može nas sačekati i danas. 


Mesec će se naći na zloćudnoj zvezdi Algol od 9:20 i može povećavati neku tenziju oko posla, novca, dnevnih aktivnosti, ali nositi i jak stres na poslu. Ova zvezda kolektivno utiče na nasilje i nepravdu koju gledamo punih 20 i više dana. Ipak sekstil Meseca i R Neptuna od 7:50am može povećavati kreativnost, jak predosećaj, samoisceljenje ili da ustanete ujutru u želji da se ipak posvetite sebi i promenite nešto. Kroz dobar predosećaj možete izbeći neke neprijatnosti prvog dela dana,U povećanju konfuznost, neorganizacija, zaboravnost, neplanirani troškovi. Trigon Meseca i Plutona mogu vam dati i snagu da se danas izborite sa nečim težim, ali mogućnost da istrajnije rešite važna pitanja prvog dana ove nedelje. Ipak, lenjost, apatičnost, nagle promene raspoloženja, ogromna želja za emocijama, zbunjenost, osetljivi odnosi u poslu, i briga oko novca može varirati tokom većeg dela prvog dela dana. 

Vežbe disanja, fizičke aktivnosti, kućni ljubimci, šetnja u prirodi, postepen tempo mogu pomoći da se bolje osećate. 


Mesec prelazi u znak Blizance od 16:09.Potreba za komunikacijom, društvenim odnosima, okruženjem može biti važna. Medjutim, Mesec će biti u praznom hodu, a od 17h i u kvadratu sa R Saturnom pa može povećavati odlaganja nekih obaveza, nesporazume ili udaljenost, neki vid distance u medjuljudskim odnosima, usporenost aparata ili probleme sa internetom, tešku ili mučnu komunikaciju sa nekim, kao i osetljivost kroz učenje, prijatelje, ispite, putovanja i saobraćaj. 

Treba voditi računa o rečima! Može biti puno nepotrebnog trošenja, ljutnje, razlika u mišljenju, mešanja drugih i mentalnog osećanja potpune blokade u glavi. Ako to osetite, obustavite sve bitnije obaveze i pokušajte da se dobro odmorite i mentalno regenerišete. 

Popodnevni časovi nisu loši ko radi jer mogu biti pojačane ambicije. Novac će samo prolaziti kroz ruke, ali obratite pažnju da se izbegavaju pozajmice ili neke nepotrebne kupovine. Zbog nerazumevanja drugih, možete osećati da nemate dovoljnu podršku, ili da danas morate imati kontakt ili raditi sa nekim ko vam ne prija. 

Ono što danas može biti dobro je ukoliko želite da napravite neku fizičku promenu, to je pozitivno. Dobar dan za pokretanje dodatnih poslova ili zarade. Budite strpljiviji u komunikaciji i manje samokritični. Čuvajte psihu i snagu i pokušajte da se koncentrišete, a manje dokazujete. Češće radite vežbe disanja. 

Srećno - Astro Luna 


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski