четвртак, 2. новембар 2023.

Dnevna doza Lune -2.11.2023


 Novembar je pred nama. Možda sa malo umornijom energijom zbog kvadrata Meseca i Venere od juče. Danas Mesec u svom domu - znaku Raka. Negde nam može prijati da se ušuškamo u svom domu i radimo od kuće, okrenemo se kućnim potrebama, deci, ljubimcima. Emocije veoma pojačane i intezivne. Možemo osećati i najmanju vibraciju i detalj. Zbog toga i može dolaziti do promena raspoloženja, od blagog umora, do nagle euforije. 


Danas bi bilo idealno izbegavati težu hranu, jer stomak može biti biti osetljiv. Topli napici mogu prijati stomaku ali uticati i na smirenje. Kontakt sa vodom i uzimanje dosta vode i vitamina mogu prijati organizmu i doneti neki vid smirenja posebno ukoliko očekujete više aktivnosti. Kontakt sa roditeljima i bliskim članovima porodice, kao i potreba ukućana bitni. Povremena okrenutost prošlosti. 

Mesec preko noći gradi stabilan trigon sa Saturnom koji je još uvek retrogradan i miže povećavati potrebu za mirom i dobrim snom. Ipak posle Lunarnog pomračenja snovi mogu biti jaki i dosta povezani sa podsvesnim i skrivenim osećanjima ili strahovima. Mesec će u prvom delu dana graditi i stabilan aspekt sa Suncem iz znaka Škorpije i može doneti sreću preko doma, porodice, nekretnina, trgovine, s tim da je preporuka da izbegavate da preuzimate više obaveza na sebe, jer će nastati stres koji može povećavati i ljutnju. 

Danas nam posebno mogu prijati mudri, jednostavni ljudi, a potreba za zaštitom i ljubavlju može biti važna. Zagrljaji će puno značiti i mali detalji. U popodnevnim časovima Mesec iz znaka Raka u sekstilu sa R Jupiterom može doneti mogućnost dobre zarade, produktivnog rada, podrške neba i realizacije i kupovine nečeg očekivanog. S obzirom da na nebu imamo nežnu i emotivnu energiju, u dan treba ući smireniji, a bliskost i potreba da se otvore neke teme iz prošlosti koje vas muče mogu biti bitne. Dobar dan za kontakte sa inostranstvom, studije ili spremanje ispita. Večernji časovi mogu nositi i jake emotivne susrete. Oni koji su prolazili u poslednjih 2 nedelje kroz stresniji ljubavni period, čak mogu imati veća očekivanja, ali i moguća razočarenja. Period od 20h nosi i kvadrat Meseca i Kirona pa može nositi preosetljivost i prolaznu hirovitost ili sitnije brige oko bliskih članova porodice. Dan može biti povoljan za bitne radove u domu ili kontakte sa majstorima, kontakte sa ambasadama. 

Srećno - Astro Luna

Mesečni horoskop po znacima možete pročitati na mom zvaničnom sajtu: https://astroluna.rs/mesecni-horoskop/

Detaljan pregled aspekata i planeta u novembru možete takodje pročitati na: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/novembar-2023-astro-pregled/


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski