уторак, 26. март 2013.

RODJENI 26 MARTA

Na današnji 26 mart 1985,Teddington, Middlesex (United Kingdom), rodjena je engleska filmska i holivudska zvezda -Keira Knightley(rodjena na 5 stepenu Ovna, kraljevskom stepenu kao pokazatelju lepote, elegancije, ali slave, ali i sa konjukcijom Merkura i Venere u ovnu koji ukazuje na jednu otvorenu, ali direktnu i vrlo borbenu prirodu.Mars u opoziciji sa Plutonom je poseban znak da kada ova glumica nešto zacrta -ide ka tome.Mesec na zadnjim stepenima Bika mogu doneti probleme sa ishranom i emocijama posebno u opoziciji sa Saturnom sklonost depresijama, nezadovoljstvima.Počela je glumiti još kao devojčica, a proslavila se 2003. godine posle glavnih uloga u filmu ”Igraj kao Bekam” i trilogiji ”Pirati sa Kariba”. Potom je nastupila u nekoliko holivudskih filmova. Godine 2005. godini nominovana je za Oskara u kategoriji najbolje glavne glumice za ulogu u filmu ”Gordost i predrasude”.Ova temperametna glumica je od 2006 posebno napravila veliku medijsku pažnju.Vrlo je neposredna, ambiciozna, ali mislim da će joj često teret slave doneti lična nezadovoljstva.Ipak ima snagu da posle vrlo teških perioda izadje kao pobednik.Od nje se još puno toga može očekivati, čak jedan skoriji Oskar.

Na današnji 26. mart 1944 rodjena je baš jedna velika zvezda, muzička legenda, glumica i miljenica publike -DIANA ROSS(rodjena u znaku Ovna sa podznakom u Škorpionu koji je poseban znak borbe, izuzetne harizme i snage koju poseduje.Mesec u Biku na 13 stepenu je znak izuzetnih glasovnih mogućnosti.Pluton i Jupiter u lavu znak velike popularnosti i priznanja.Deset godina je ova pevačica predvodila čuveni ženski trio iz šezdesetih godina, "Supremes". Sa 12 hitova koji su bili na prvim mestima američkih muzičkih top-lista i milionima prodatih albuma, ova grupa je po popularnosti bila odmah iza "Bitlsa". Zbog harizme ove pevačice, sredinom šezdesetih menadžer grupe menja naziv grupe u "Diana Ross and the Supremes". Godine 1969. Dajana Ros napušta grupu i kreće u solo karijeru. Dva singla koja je izdala do 1970. godine bila su veoma popularna i Rosova postaje jedna od najpoznatijih solo vokala u svetu.Dajana se tri puta udavala i razvodila. Iz tri braka ima tri ćerke i dva sina. Poslednji brak, sa norveškim biznismenom Arneom Naesom, raspao se krajem 1999. godine.( uran planeta razvoda boravila je u njenom polju brakova, a venera prima prilično loše aspekte sa njenim natalnim Saturnom).Ne treba zaboraviti reći da je ova legenda skoro primila Gremi nagradu.Njen glas i posebnost i dana danas privlače pažnju publike.

Na današnji 26 mart1960 rodjena je još jedna zapažena dama( većina je pamti iz filma" Dirty Dancing") -JENNIFER GREY( rodjena u znaku Ovna koji se nalazi u Zenitu a prati ga 26 stepen Meseca u ribama koji pokazuje ples, muziku, jaku emociju koju prenosi na svoje filmove.Podznak je u vodenom znaku Raka, što ukazuje da je ova glumica izuzetno sentimentalna i okrenuta porodici, zdravom načinu života, ali poznatom ocu Oskarovcu Joel Grey).Ova maštovita glumica odaje utisak i stabilne i vrlo disciplinovane osobe.2010 je učestvovala u Plesu sa zvezdama gde je na pravi način pokazala kako dobro izgleda i u 50, u kojoj je i pobedila..Venera i Merkur i ribama znak je jake senzibilnosti i ljubavi prema sceni, a Jupiter i Saturn u jarcu znak sjajne vitalnosti i u kasnijim godinama.1987 imala je vrlo nezgodnu saobraćajnu nesreću o kojoj ukazuje Pluton u opoziciji sa Merkurom kroz 3 polje.Ima ćerku Stelu.Ova sjajna glumica je i veliki borac, jer je preživela rak dojke.

понедељак, 25. март 2013.

RODJENI 25 MARTA

Na današnji 25.03.1942 rodjena je jedna legenda i velika muzička zvezda o kojoj nema šta da se doda, osim da je sjajna, osim da je rodjena u znaku Ovna sa podznakom u Škorpionu i senzibilnom i intuitivnom Mesecu na 17 stepenu Raka***)

Na današnji dan 25.03.1947 rodjen je engleski pevač, kompozitor, tekstopisac -ELTON JOHN( rodjen u vatrenom i vodećem znaku Ovna sa podznakom u vrlo veselom i avanturističkom znaku Strelca.Kontakt Venere u vodoliji je znak pobijanja predrasuda i sjajnog muzičkog talenta.Vladaoc Jupiter u škorpionu je znak prijateljske energije i stalno velikih planova.Uticaj Sunca i Neptuna, kao i Venere i Urana je prirodan znak za homoseksulnost.Tokom svoje 40-godišnje karijere Elton Džon je prodao preko 250 miliona albuma i 100 miliona singlova.Kontakt Merkura i Marsa u trećem polju je znak jake intuicije i jake humanosti i muzikalnost.Elton John je legenda , neko ko voli da poseduje ono što voli, i neko ko voli komfor, slobodu, poeziju i glumu.

Na današnji 25. mart 1965 rodjena je jedna sjajna američka glumica, poznata po filmu i seriji " Seks i grad", -SARAH JESSICA PARKER( rodjena u znaku Ovna sa Venerom u ovnu koji je znak nestrpljivosti, otvorenosti, lične ambicioznosti i strastvenosti.Rođena je u u porodici jevrejskog porekla (otac Stiven, biznismen i majka Barbara). Roditelji su joj se razveli u njenim ranim godinama i majka joj se ponovo udaje za Pola Forsta, vozača kamiona. Odrasla je sa majkom, očuhom i sedmoro braće i sestara.Ova sjajna glumica izgara od vatre i energije koju poseduje.Mesec u jarcu joj donosi odgovornost, smirenost i da često broji do 100, kao i sporost ili čekanje da postane majka..Kod nje stvari idu po principu ili -ili, ali spada u Ovnove koji su izuzetno požrtvovani i bore za slabije i bolesne.Njen horoskop ukazuje na teže detinjstvo, ali da je jako tvrdoglava kad nešto želi.Mogla bi biti vrlo klaustofobična, ali hrabra u najtežim situacijama.Može se reći da je veći deo nje  prikazan baš u ulozi Keri Bredšo.Mislim da će Jessica posebno imati jedan važan filmski projekat od jula sledeće godine kada ćemo je gledati na velikom platnu u jednoj od interesatnijih uloga.

субота, 23. март 2013.

RODJENI NA DANAŠNJI 23 MART

Na današnji 23.03.1953 rodjena je fenomenalna američka pevačica Chaka Khan-sunce na 3 stepenu ovna, donosi izuzetan glas, ascedent na 8 stepenu Škorpije izuzetnu harizmatičnost i prepoznatljivost, i mesec na 23 stepenu raka senzibilnost i ljubav prema porodici!!!!!!!Pluton na Mc je znak velike karijere i slave.Konjukcija Venere i Marsa u ovnu pojačava temperament i borbenost, ali sve pesme bazirane i na ličnim iskustvima.Nije slučajno što su je prozvali " "Queen of Funk-Soul".Medju najpoznatijim hitovima je svakako: "Tell Me Something Good", "Sweet Thing" "Ain't Nobody", "I'm Every Woman", "I Feel for You" i "Through the Fire".Chaka Khan je prava muzička legenda.

Na današnji 23.03.1954. u Beogradu, rodjena je filmska i pozorišna glumica -Vesna Čipčić, sunce na 1 stepenu ovna ukazuje na izuzetnu ubedljivost i upornost, a Mesec u škorpionu na izuzetan šarm iako u konjukciji sa Saturnom na veći emotivni bol i gubitke koje je morala proći u prošlosti koji su je samo ojačali.,, ipak kad pomislim na nju pomislim na sjajnu rolu iz serije Vruć vetar!!!


петак, 22. март 2013.

RODJENI NA DANAŠNJI 22 MART

Na današnji 22. mart 1976 rodjena je američka glumica i Oskarovka -Reese Witherspoon( rodjena u jednoj pravoj vatrenoj kombinaciji, znaku Ovna sa podznakom u kraljevskom znaku Lava na 8 stepenu stepenu mističnosti, jakog samopouzdanja i energije.Poseban uticaj njenog Plutona kroz 3 astrološko polje pokazuje da je ubedljiva, dominatna i vrlo ponosna, ali da dobro krije svoju sentimentalnost, maštovitost njene Venere u ribama.Reese je rodjeni borac za pravdu, izuzetno izdržljiva, iako nije imala lake periode( mesec je u opoziciji sa Marsom u raku koji je znak porodičnih problema u detinjstvu, ali i emotivnih problema).Ova stroga, senzibilna dama je jedan sjajan organizator, izuzetno disciplinovana po pitanju posla, ishrane i neko ko može biti primer drugima.Spoj njene intuicije i snage je poseban znak uspeha, iako se nikad neće odreći idealizacije kojom teži emotivno.Njen Jupiter u konjukciji sa njenim zenitom je poseban znak ambicija, ali i uspeha uz velika odricanja kojih će biti jako mnogo i u narednom periodu.

Na današnji 22.03.1950 u Sarajevu, rodjen je muzička legenda i multimedijalni umetnik -GORAN BREGOVIĆ( rodjen u znaku Ovna na 1 stepenu u opoziciji sa Marsom u vagi što donosi vodjstvo, jaku impulsivnost u mladosti, ali taktičnost s godinama i umerenost, odmerenost s obzirom da je rodjen sa podznakom u Vagi.Njega inspiriše sve što je dugačije i originalnije( uticaj Venere u znaku vodolije). Što je neobičnije, to je njemu interesantnije. Bezazlenim osmehom, koji momentalno razoružava ženska srca, on ume da zavara i sakrije svoje namere pred drugima, a Venera u Vodoliji teško može da ostane verna jednoj osobi jer ona traži bezuslovnu slobodu delovanja. Sa Neptunom u prvom polju horoskopa njega je, inače, teško prozreti, jer se veoma vešto sakriva iza raznih maski kojima se nameće. Vrh neba u njegovom horoskopu je u sazvežđu Raka, kojim vlada Mesec, što često ukazuje na popularnost i karijeru vezanu za javnost. Dobar aspekt Meseca i Saturna ukazuje na etno-stil koji neguje u muzici, ali i na dugovečnu karijeru, tj. mogućnost da doživi stotu.Neptun i Mars u Vagi, kao odlična pozicija za umetnike, donose neiscrpan izvor kreativnih inspiracija što je Goran Bregović veoma produktivno iskoristio. Vladar podznaka, Venera, postavila se u Vodoliji, u polju zabave i krativnosti, i jasno ukazuje na njegov umetnički potencijal.Goran je stalno pun ideja, promena, pun pokreta i od njega se može još jako puno očekivati u narednom periodu.Ipak period leta 2014, posebno jeseni 2016 sve do kraja 2017 nosiće velike transformacije i promene.


четвртак, 21. март 2013.

RODJENI 21 MARTA

Na današnji 21.03.1958 rodjen je veliki glumac Gary Oldman, Sunce na 0 stepenu Ovna ukazuje da je začetnik uvek nečeg novog na filmu zato su njegovi filmovi puni transformacije, ascedent na 13 stepenu Raka(vrlo jake emocije koje prenosi na male ekrane, Mesec na 11 stepenu Ovna, sa sklonosti jakih emocija i strasti u svemu što radi).Poseban uticaj njegovog Marsa i Venere u vodoliji znak je da je izuzetno svoj, moderan, okrenut slobodi, human.Na filmu se prvi put pojavio 1982. godine, a 1986. dobio je prvu glavnu ulogu. Glumio je u velikom broju filmova, a prvi od njih u kojemu je postigao svetsku slavu je Bram Stoker's Dracula Francisa Forda Coppole iz 1992. godine. Nominovan je za Emmya, ali ga nije osvojio dok nagradu Saturn dobiva u kategoriji najboljeg glumca (na filmu), za film Bram Stokerov Drakula (eng. Bram Stoker's Dracula) 1992. godine.( inače ima Saturn u 6 polju u znaku Strelca9.Inače najveći uspeh pokazuje stelijum planeta u njegovom 10 polju( sunce, mesec i merkur) su znak lične jake individualnosti i uspeha( ne treba zaboraviti reći da za Gary nema prepreka i da je postigao svojim radom , spomenuću činjenicu Gary  prijavio za upis na prestižnu britansku Kraljevsku akademiju dramskih umetnosti, ali je odbijen te mu je rečeno da "nađe nešto drugo od čega će živeti'.( simpatično)Ipak je diplomirao dramu 1979. godine.Ovaj sjajan glumac tek sprema velike uloge, pa možemo očekivati u periodu od njegovog rodjendana sledeće godine, pa sve do aprila 2018 da će biti izuzetno zaposlen.Na današnji 21.03.1980. rodjena je veliki fudbalski talenat, brazilski fudbaler -Ronaldo de Assis Moreira( rodjen na 1 stepenu Ovna -stepen pobede, velikog talenta, energije, izuzetnog sportskog potencijala i takmičarskog duha, sa podznakom u Lavu- kraljevskom znaku dostojanstvenosti, topline i velikodušnosti.Ronaldinjo poseduje jednu pravu kombinaciju za pobedu, sport.Rodjen da bude slavan, poznat iako odrastao u vrlo skromnom okruženju.Ronaldova je fudbalska veština počela cvetati u ranoj dobi, a nadimak Ronaldinjo je dobio jer je često bio najmlađi i najmanji igrač u klubu mladih utakmice. On je razvio interes za mali fudbal i fudbal na plaži, koji se kasnije proširio na fudbal, a prvi susret sa medijima imao je kao trinaestogodišnjak, kada je pogodio svih 23 golova za pobedu 23-0 protiv lokalnog tima. Ronaldinjo je identifikovan kao velika buduća zvezda na svetskom prvenstvu u fudbalu za igrače do 17 godina 1997. godineu Egiptu, u kojem je postigao dva gola, oba iz jedanaesterca.( ovan upornost snaga sa Lavom jako samopouzdanje su dve stavke koje su potrebne za uspeh u sportu).Mesec u blizancima nosi da je vrlo duhovit i brz, a opozicija Venere i Urana ukazuje da iako omiljen može biti sklon skandalima na emotivnom planu.

среда, 20. март 2013.

ZNAK I PODZNAK OVAN, MESEC U OVNU KROZ NATALNU ASTROLOGIJU, DETE OVAN

dragi Ovnići -počelo je vaše vreme, tačno sa početkom proleća 20.03. u 12:39.Energija raste, budjenje, pa SREĆAN VAM RODJENDAN!!!!!!!!


Ovan je aktivan muški znak kardinalan, koleričnog temperamenta. Ovan je prvi astrološki znak, pozitivan, muški, aktivan. Njegov simbol je vatra. Vlada od 21.3. do 20. 4. (otprilike, jer Sunce ne ulazi u znakove svake godineu isti sat).. Zna da se mora boriti zaprobijanje puta za ostalih 11 znakova. Odatle agresivnost,grubost, probitačnost, pomanjkanje stila. Ovan je egoista, inkarnacijapionirskog duha, istraživač, tip heroja.

U grčkoj mitologiji simbolizuje Frisa, sina kralja Atamanta i Nefele. Majka je savetovala sina da pobegne na zlatnom ovnu da bi izbegao smrt koju mu je namenila druga Atamantova žena, Ino.

U svemu želi biti prvi, grub je ali šarmantan. Uz Lava i Strelca spada u brze znakove: reaguje brzo, ništa ne ostavlja za sutra. Predstavlja prvu kuću Zodijaka koja je simbol osobe, psihe, ponašanja, spoljnjeg izgleda, karaktera. Simbolizuje rođenje, što je u životu majke i deteta uvijek nasilan i žestok trenutak. Hrabar je,entuzijasta, želi potisnuti druge i to radi napadno. Hoće sve i to odmah. Ne poznaje strpljenje, potcenjuje teškoće a borbu voli ne da potisne suparnika nego da odmeri svoje snage. Želi preći sve granice, ide glavom kroz zid a ako ne uspe pada u krizu. Život mu se odvija između ekstrema: ili je euforičan ili očajan. Rizikuje, putuje u  krajeve gde još niko nije bio. Nikad dovoljno organizovan,al i poseduje hrabrost i ništa više, sve ostale osebine mu nedostaju. Iznad svega cijeni svoju slobodu. On je životinja predvodnik i stado mu se rado prepušta

.Muškarac stoji na čelu organizacije, diriguje orkestrom, uspešan je muzičar,sportista, planinar, arhitekta, satiričar, dobar u metalurgiji i državnim poslovima. On je voda, ratnik, strastven i povlači za sobom mase ljudi. Od njega ne treba očekivati ljubav već samo kratku strast. Duhovit je, za kratko vreme pružit će vam sve, ali nemojte ga sputavajte  u karijeri - izgubit će se bez pozdrava i objašnjenja. Sebičan je,nema takta ali to priznaje. Nestalan je, nepažljiv.Ipak veoma neodoljiv za žene i uvek popularan kod žena.

Žena im slične osobine kao muškarac. Nije uglađena ali ni lukava ni podla.Voli društvo, lumpovanje i ljubav. Ona je šef firme, uspešna u društvenom i političkom životu, glumica, pevačica, putnik. Kad joj jedan odnos dosadi(prijateljski, ljubavni), napustit će vas bez objašnjenja. Voli crvenu i crnu boju.Može biti veliki borac, sposobna je za teške situacije, ali ne podnosi slabost posebno kod muškaraca.Može biti sjajan prijatelj, ali joj prijaju konkretne i otvorene osobe.Ne voli neizvesnost i mutne situacije.Ona uvek zna šta želi i ne voli kad je na sredini nečega.Nije sposobna da bude druga.Viši tip Ovna je vođa, sposoban za nova i velika jela, optimista. Niži tip je egoist,svadljiv, nepodnošljiv, ljubomoran, ne da mu se ništa dokazati, promaši cilj,smeta mu postojeći red i poredak, sposoban je izvršiti zločin.

Najbolji period je u proleće, kad planete uđu u znak Ovna, a najlošiji u jesen,kad Sunce, Venera i drugi planeti uđu u znak Vage i stvaraju opoziciju Suncu Ovna.Ovan pati od glavobolja, migrena, osetljiv je na bubrege.Može imati problema u saobraćaju zbog brze vožnje, zato mora biti jako oprezan, često vozi kad je vrlo rastrzan i napet, često ga nerviraju spori vozači, često plaća kazne. Može imati problema s nosom, ušima i anemijom. Potrebno je kontrolisatii krv, jesti laganu hranu, izbegavati žestoka pića,mnogo mesa i cigarete.

Slaže se s Vagom, Strelcem, Lavom, Vodolijom i Blizancem. Privlačni su mu Riba, Škorpion, Jarac i Rak ali te veze su komplikovane i ne opstanu dugo( naravno to sve zavisi od ličnog horoskopa). Zbog zajedničkih vladara Marsa i Plutona moguća je veza sa Škorpionom.

Broj Ovna je 1. Dan: utorak: Boje: crvena, ljubičasta, crna (boje ljubavi ismrti). Drago kamenje: ametist, koral i svo crveno kamenje.Mineral: sumpor. 


Poznati Ovnovi: Casanova, Ivan Grozni, Napoleon III, Lenjin, Rontgen,Hans Christian Andersen, Charles Baudelaire, Van Gogh, Goya, Leonardo DaVinci, Samuel Becket, Arturo Toscanini, Čehov, Zola, Paul Varlain, CharlieChaplin, J. S. Bach, Otto von Bismarck, Nikita Hruščov, Licio Gelli, Herbertvon Karajan, Baba Bedi, Peter Ustinov, Gloria Swanson, Marlon Brando, OmarSharif, Bettc Davis, Ali McGraw, Claudia Cardinally Steve McQueen, JulieChristie, Gian Maria Volonte, Ugo Tognazzi, Gregory Peck, Paloma Picasso, CorineClery, Gari Kasparov, Jean Paul Belmondo, Simone Signoret, Elton John,Celine Dion,Eric Clapton, Alan Price, Žorž Paro, Veljko Bulajić, Boris Dvornik,Čkalja, Ivan Goran Kovačić, Dzoni Štulić, Momo Kapor, Dušica Žegarac,Beba Selimović. Goran Bregović,Maja Nikolić, Romana Panić, Verica Rakočević, Vojislav Koštunica Doris Dragović.

PODZNAK OVAN
Ovo su vrlo energične, odlučne, borbene, ali vrlo nestrpljive osobe koje često moraju da broje do 10.Vole da se ističu, poseduju takmičarski duh i izuzetnu intuiciju.Praktično dolaze do novca, ali su sklone luksuzu.Vrlo komunikativne, otvorene, rado vole da putuju i vezane su za bliske rodjake.Mnogo vole porodicu i teže miru i harmoniju, u drugoj polvoini života povučenijem životu.Vole da svoju privatnost drže podalje od drugih.Mnogo novca troše na dom i decu.Mogu biti dobri sportisti i pedagozi.Mnogo vole svoju decu koja se često identifikuju sa njima.Profesionalno ssu sklone perfekcionizmu, ali vole red, tačnost i da imaju svaki dan raspored.Ne vole da im se neko meša u posao, ali nikako ne vole autoritete.Emotivno vole duhovite, markatne, ali zaštitnički raspoložene partnere/partnerke.Često ima pripadnika ovog podznaka koji naglo i nepromišljeno udju u brak, pa onda dolazi do naglog prekida.Teško podnose sahrane i loše dogadjaje.U suštini su idealistični, ali pametni.Jako požrtvovani kao prijatelji, ali im ne prijaju osobe koje vole da komanduju.Mogu biti dobri posrednici.Imaju prirodan nagon ka visokom obrazovanju.Vole uspešne osobe.Rado vode druge.Ovo su vrlo ambiciozne osobe, koje dobro prikrivaju svoju unutrašnju ranjivost.Često sklone jakim i istinitim snovima.Na čudan način su često povezani sa drugima.Mogu računati na malo pouzdanih prijatelja.

DETE OVAN
Njegova fizicka snaga je na udaru od malena, pa racunajte da ce od malena ovo dete preležati sve moguce decije bolesti, plus može biti sklono alergijama.Želece da roditelji stalno budu usmereni ka njemu, volece da glasno komunicira( da bi vam naglasilo da je tu), cesto upadati u rec, nadvikavati se.Sklono da se lako naljuti, ali nikad kad nešto uradi nece reci da je ono krivo, uvek ce naci krivca, bilo da se uprljalo ili nije uradilo domaci.Sport je najomiljenija zabava ovog deteta, pa bi savetovala roditelje koji imaju decu u ovom znaku da ih usmere ka toj oblasti.Iako je sklon povredama, prkosno i posebno sklono da pada na glavu, ovo dete voli pohvale, priznanja, pa mu je sport i najbolja oblast.Nikad nece voleti da gubi.Voli da u svemu bude prvi.Astrološki savet za roditelje malog Ovna: Ovo dete je izuzetno intelegetno, poslušno, ako ste i vi takvi! Nece vas doživeti kao autoritet ako sami živite u haosu, neredu i lomu.Bude li želeo da više provodi vremena sa komšijskom decom, proverite šta je tamo lepše.Jako je bitno da ovo dete stalno provocirate na igru, borbu, takmicenje i da ga stalno zainteresujete sa necim.Tako cete jedino uspeti da kod njega probudite zdrav, sportski duh koji ce mu pomoci da brže dodje do cilja.On ce vec sam nauciti da se diže kad padne!!!!!!

MESEC U OVNU

Osobe koje u svom natalnom horoskopu imaju Mesec u ovnu, poseduju jako želju za samoisticanjem, , poseduju jedan takmičarski sportski duh, teže da budu u pokretu i često ih ne drži mesto.Posebno sa ulaskom Urana u znak Ovna, ova duša se baš budi i stalno ima mogućnost da dolazi na nagle prekretnice.Ovo su direktne, preosetljive osobe koje teže da u svemu učestvuju na dubljem nivou.Stalno ispravljaju greške.Brzo se umore, jer imaju i daju mnogo energije na početku nečega( poslovni projekat, veza).Znaju da budu jako nestrpljive i da često gledaju BELO -CRNO, pa posebno osobe koje ovu planetu u nešto napornijim aspektima imaju kroz poziciju emocija, moraju se čuvati isključivosti i impulsivnosti, jer mogu praviti greške u 5 sekundi, zbog kojih će posle žaliti.Slobodu smatraju izuzetno važnom i ne vole da im neko komanduje i da ih kritikuje.Jako im je važna materijalna sigurnost, a s obzirom da često imaju mogućnost da se rano osamostale, rano dolaze do značajnih individualnih uspeha.Puni su talenata, poseduju neodoljiv osmeh koji pleni.Dešava se da su najstarija deca u porodici ili jedinci, pa ih smatraju važnijim osobama u porodici.Ovo su izuzetno snalažljive, ambiciozne osobe, energične, praktičnih ideja.Često moraju da broje do 100.Ipak, puni su optimizma za druge i jako cene istinu.Vole da znaju na čemu su i ne podnose ograničenja i nezavisnost.Vrlo često kada su pod jačim emotivnim pritiskom, mogu imati pulsirajuće migrene i nagle probleme sa zubima.Nikad se ne prepuštaju propadanju( naravno ako ova planeta ne prima loše aspekte od Saturna i Neptuna), ali su izuzetno zainteresovani za nauku, i u potrazi su za novim informacijama pa mogu biti sjajni novinari.Vrlo su izražajne, ali večito tragaju za nečim posebnim, trajnim.Uglavnom su popularni u svojoj sredini.To im znači jer posebno mogu biti dominatni u grupnom radu.Ugled im je od velikog značaja.Imaju podsvesno veliki strah od poniženja, sramote, pa često imaju stav samoodbrane.Jako im je bitno ono što će im dati ličnu veličinu i važnost.Kad su ljuti, najbolje je tad da se malo izoluju na trenutak, jer u tom momentu mogu napraviti skandal ili sebe kompromitovati, reći ono što ne misle.Vole da sami sebe izdržavaju, obožavaju stalne promene i putovanja.Znaju da budu brzopleti, pa uvek sve moraju planirati polako.Lakše im je da dodju do nečega, nego da to sačuvaju.Ako njihovi najbliži shvate šta im je bitno i imaju punu podršku od porodice, oni mogu napraviti velike stvari, u suprotnom krenuće svojim putem izolovani od svih.Ovaj mesec imaju osobe koje često bljesnu kao zvezda na nebu i nestanu.Stalno su u potrazi za nečim velikim, ali moraju kontrolisati egocentričnost i nekad lakše prihvatati savete drugih.Odlični su u pravu, zakonu, jer uvek brane slabije od sebe.

Moj muzički izbor je opravdan, uz simobiliku vatre, proleća, energije, osmeha!!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski