четвртак, 26. октобар 2023.

Dnevna doza Lune - Oktobar 26

 

" Rat se sastoji u tome, da se ljudi, mada jedni druge ne poznaju, međusobno ubijaju na zapovest ljudi koji se vrlo dobro poznaju, a uzajamno se ne ubijaju."
Albert Ajnštajn

Dva dana pred Pun Moon i delimično pomračenje. Neka težina u vazduhu izlazi napolje. Može se sanjati i ono što se negde duboko iščekuje, ali ono čega se treba čuvati. Čudnjikava energija praćena stalnim turbulencijama, ali više nekim emotivnim analitičnim pogledom u budućnost koji vodi više u apatičnost. Treba živeti Danas. Treba disati punim plućima. Treba pratiti najmanji mali detalj koji i ovog meseca, ali kraja meseca može biti znak sudbine. Treba ne krivite druge za svoje nezadovoljstvo. Treba uzeti svoj život u svoje ruke i negde startovati od samog početka. Treba da uvedu fakultet o emocijama, odnosima, socijalizaciji, nerobovanju.

Mnogo potrebe za nežnošću koja se negde krije. Ipak nebo otvara duboke misli i osećanja. Iako stvari deluju drugačije od 2020 ipak negde veštačka intelegencija ne može da zameni srce.

Mesec na kraju znaka Riba. Od 4h susreće se sa svojim dispozitorom Neptunom koji je retrogradan, Poetika i beg u maštu pa naglo vraćanje u sadašnje vreme. Robovanje, strahovi i potreba za idealizacijom. Napadi anksioznosti i pad pritiska. Može vam se činiti u ovom momentu da imate problem koji nema rešenje. Ali poenta je odpustiti taj problem, dati vremenu da se taj problem zaokruži, reši ili promeni.

I danas treba pratiti neki svoj osećaj. Pustiti da vera se pokrene. Okrenuti se duhovnosti i miru. Meditirati sa svojim nebom i svojim bogom. Šetati pored vode ili kulirati na terasi. Pratiti svaki instikt. Ne razmišljati o krštenici. Ne razmišljati o vremenu. 

Jutarnji časovi mogu doneti neku čudnu snagu. Možete naći način da osvežite organizam ili da uz vitamine pokrenete više posla. Iako imamo uspavaniju energiju do podneva, može se probuditi luda hrabrost i potreba za promenama u pokretu. 




Mesec od podneva prelazi u prvi zodijački znak - znak Ovan. On može pokrenuti više energičnosti, hrabrosti, rizika, strasti u svemu. Dispozitor Mars u Škorpiji može snalažljivo da gura napred, čak i neki tvrdoglavi potez može biti dobar. Ipak Mars i Merkur su tu negde u konjukciji i mogu povećavati brzinu, impulsivnost, mentalno nasilje i pritiske, ali veće ambicije. Sve je nešto po principu sve ili ništa. 

U povećanju pojačane migrene, problemi sa zubima, kao i sinusima. Svaki emotivni detalj može se pokrenuti prema glavi. Ratna područja posebno danas pod još većim udarima i pretnjama. Ipak imamo energiju da lako povezujemo, direktno kažemo i da se ne plašimo. Iz jedne možda pasivnije energije ulazimo u turbulentiju i lično jaču,Može doći do potrebe da rizikujemo sa svojim stilom ili da želimo da deluje privlačnije, sami sebi. 

Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski