среда, 25. октобар 2023.

Dnevna doza Lune - Oktobar 25


 Mesec u znaku Riba. Mašta, intuicija, predosećanja, povremeni unutrašnji nemiri pod uticajem su stelijuma planeta u znaku Škorpije, Marsa, Merkura i Sunca. Veliki broj planeta u vodi ukazuju na jaku emotivnost, ali i odredjenu konfuziju u glavi. Kao da nam treba brzo rešenje i odgovori a negde lutamo tunelima i imamo potpuni haos u glavi. Ipak, nebo nudi da se prepustite malo instiktima da odrade svoje, da pokrenete hrabrost i borbenost i da sve radite uz potpuni srčani osećaj. 

Mesec oko 1 sat posle ponoći u snažnom trigonu sa Marsom iz znaka Škorpije. Neki nagli dovod energije i snage posebno ako prolazite kroz neki čudan period. Ne mozemo biti srećni, dok gledamo teške slike, malo smo umorni od slike pune manipulacija u kojoj plivaju samo oni odabrano loši. Ipak, možemo da startujemo od sebe. Da negde pokrećemo nešto novo i osluškujemo svoje nebo. Ovaj aspekt pojačava strast, plodnost, jake emotivne odnose. 


Mesec oko 6h u srećnom zaštitničkom aspektu sa Jupiterom. Pratite snove ovih dana. Oni koji vam ne žele dobro, ali oni za koje ste karmički bili vezani bitnim lekcijama mogu se pojavljivati sa porukama, kao i oni koji su vas mnogo voleli, ali nisu više sa vama. Jutarnji časovi iako nam je negde nesigurnija energija i energija koja traži podršku, ipak bolji za zaradu, dnevne aktivnosti, sport, kreativne poslove, korisne savete i hobije. 

Ipak opozicija Meseca i Venere od 11:50-21:40 može doneti ranjivost, emotivne brige, nepotrebne finansijske troškove, nepovoljnosti kroz kupovine, velike oscilacije. Vreme osetljive energije kroz odnose sa ženama, uslužne delatnosti, ali period koji može povećavati hormonalne i stomačne probleme, kao razlog skrivenih briga. 

Ukoliko danas imate nešto važno, verujte sebi. Nije loša neka dobra vežba ispred ogledala ili muzika kao podstrek pred bitnije sastanke ili dogovore. Danas je dobro pokrenuti dinamiku i zaposliti sebe, jer ovaj aspekt može povećavati apatičnost, emotivna nezadovoljstva i crne analize i misli.

 Večernji časovi mogu doneti opuštenost, nove ideje, odlično vreme za druženja i vreme neke čudne regeneracije i budjenja.


Merkur je ušao u znak Škorpije u nedelju i uz jak intezitet Marsa, ali prelaska Sunca od ponedeljka može pokrenuti odličnu pronicljivost, lako otkrivanje tajni, iako emotivnu, ali tajanstvenu energiju. Danas imamo i energiju da će se teško sakriti prava emocija, ali da možete imati mogućnost da kroz neki vid dodatne edukacije saznate nešto novo o sebi. Može biti kriza na estetskom nivou, ili osećanja da morate uzeti stvari pod hitno u svoje ruke. 

Ipak, danasnji dan više traži borbu, istinu i transformaciju nego potpuni mir. U povećanju osetljivost kroz okruženje/ rodjake. Osećanja po navici neće fukcionisati već mogu izazivati potpunu tugu. Danas svoje srce možete staviti na papir i napraviti nešto jako dobro, a možete kroz iskustvo steći mogućnost da stvari posmatrate sa drugog ugla. 

Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski