петак, 27. октобар 2023.

Dnevna doza Lune -Oktobar 27



 
Praznik Svete Petke -zaštitnice žena pre svega. Danas na njen praznik Mesec posle dužeg vremena nema nijedan aspekt  značajan sa ostalim planetama. To je uvek vreme pauze od bitnih aktivnosti, velikih odluka i vreme kada se treba okrenuti odmoru, duhovnosti, radu na sebi, regeneraciji svog tela, pre svega čišćenju svoje duše.

A Mesec je ceo dan u znaku Ovna. Polako budi emocije u nekom suočavanju, ambicijama i samoinicijativnim jakim mislima da sve mora sad i odmah. A univerzum negde kaže POLAKO.

Mesec će u većem delu prvog dela dana napraviti konjukciju sa Kironom -isceljiteljem i baš nas duhovno odvesti u stanje da trebamo da zastanemo, i razmislimo o sebi, o tome šta želimo, a šta više ne želimo, da nam probudi strast prema životu, ali da nas negde suoči i sa najranjivijim delom koji smo ostavili ispod tepiha.



Danas posebno može biti pozitivan dan za tetaheling, bioenergiju, meditaciju, čišćenje doma. Treba pratiti svoj osećaj, pa ako i nemamo bitne aspekte, negde uraditi po osećaju. Ako danas i osetite veći priliv energije iskoristite je za nešto korisno sebi. Ako se osećate ranjivo i da vam treba pauza, nadjite je za sebe. Danas je odličan dan da izbacite bes, ljutnju, destrukciju koju dugo držite u sebi, i da se smirite. Medjutim, u današnji dan treba ući sa verom, ali ne sa prevelikim planovima i očekivanjima. Možete se osloniti na svoje instikte i pomoći svojoj duši da se očisti.

Mesec će se u popodnevnim, večernjim časovima susresti sa Severnim čvorom, ali i u opoziciji sa Južnim čvorom. Izazovi partnerskih odnosa i da li je pitanje pravljenja kompromisa, iskren razgovor sa samim sobom, ali čišćenje od nečeg što ne želite i što vaša duša odbija. Empatiju ostavite za one koji je to potrebno, ali nemojte danas previše gajiti saosećanje i opravdanja za loše postupke drugih. Pustite ih da sami nauče!

A Mesec se puni i spreman je za pomračenje. Poslednje ove godine. Ratovi, bolesti, kolektivne manipulacije i veštačkih odnosa, ljutnje koja je upijena. Danas se treba osloboditi svega. Pustiti da duša diše i ući malo u svoj svet i regenerisati se. Kada Mesec nije privučen nijednom planetom, ali ima kontakt sa Mesečevim čvorovima, onda možete osetiti dan jakih impulsa, ali prepoznavanja. Možete se naći na mestu gde ste bili najranjiviji, ili se obratiti onima kojima ste zahvalni za svoju hrabrost. 

Ako niste imali vremena da stanete i malo dublje osetite svoju dušu vreme je - Srećno Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski