уторак, 17. октобар 2023.

Dnevna doza Lune - Oktobar 17


 Mesec u Škorpiji kroz ceo dan. Hladno - toplo kako napolju tako i unutra. Nadjin rodjendan. Rat koji se širi. Traženja tračka sunca iako se moramo pomiriti da je jesen uveliko stigla. Topli stanovi, ali loše vesti. U ovo teško vreme smeh moramo naći u dnevnim, onim sitnim malim stvarima. Rani jutarnji časovi nose osetljiv aspekt Meseca i R Urana i mogu pojačavati nemire, duboka razmišljanja, emotivnu zbrku, potrebu za promenama, ali nagle neprijatne dogadjaje. Tajanstvenost i nepoverenje, opreznost u otkrivanju emocija i duboko preživljavanje ličnih stvari može danas doći jače. Telepatija, humanost, razgovori o budućim planovima i negde osluškivanje neba biće interesatno.

Uran pa jos retrogradni podstiče pojačane i ishitrene reakcije, bombardovanja i eksplozije. Ipak, danas nije tako loš dan da se srede lična dokumenta, odrade manji lekarski pregledi kao priprema za naredni mesec, ili da obavite sve razgovore koji su stajali. Vreme od 19:20 može doneti prolazne poslovne nesporazume ili problem sa poslovnim okruženjem. 

U povećanju porodična osetljivost i problem sa ženskim autoritetima. pak vreme od 13:20 nosi maštovitiji i srećniji aspekt Meseca, R Neptuna i Plutona pa može doneti telepatiju, emotivnu zaljubljenost, podršku neba, blagostanje u nekim poslovima koji su vam bitni i regeneraciju. Možete dozvati nekog ko vam prilično nedostaje. Dobro vreme za sve vrste samopromocija.  Pratite svoj osećaj i nećete pogrešiti! 

Prelazak Meseca u znak Strelac od 21:38 može doneti sklonost slobodi, istraživanjima, filozofiji, kontaktima sa inostranstvom, okrenutost obrazovanju, ali i da večernji časovi mogu doneti osećanje nekog nemira, zabrinutosti, zatvorenosti, praznine zbog kvadrata Meseca i R Saturna. Utorak može biti produktivan za lekarske preglede, kreativne poslove, psihologiju, učenje, ali može doneti jači intezitet emocija.U porastu nagli prekidi i pojačan dnevni stres. Danas je jako važno slušati svoj osećaj/ šesto čulo.

Današnji rodjendanci: 

Na današnji 17.10.1970. rodjen je jedan od najprodavanijih muzičara 21 veka, kralj hiphopa, reper, producent i glumac Eminem( pravo ime Maršal Brus Meters 3). Eminem je rodjen u šarmatnom znaku Vage sa podznakom na kraljevskom 5 stepenu Strelca koji mu otvara vizije, maštu talenat za glumu, ali i buntovnost i slobodljubivost koju iskazuje kroz muziku sa Mesecom u Vodoliji koji posebno istice ličnu nezavisnost, originalnost.Eminem poseduje svoju radio stanicu, imao je svoju izdavačku kuću,a dobio je i Oskara za najoriginalniju pesmu“ Lose Yourself“ i tako postao prvi reper koji je dobio tu prestiznu nagradu.Iza sebe ima dva braka.Eminem je prodao 155 miliona albuma, kao i 110 miliona singlova širom sveta.
Na današnji 17.10.1918. rodjena je prelepa američka glumica i sex simbol- Rita Hayworth , rodjena u znaku Vage sa podznakom u čulnom znaku Bika sa harizmatičnim i zavodljivim Mesecom u Ribama.
17.10.1915 rodjen je američki pisac Arthur Miller- poznatiji po pisanju drama“ Svi moji snovi, Veštica iz Salema“ i smatraju ga izuzetnom ličnošću u američkom teatru.Miler je bivši suprug i Merilin Monro.Rodjen u kombinaciji duple Vage sa Mesecom u Vodoliji.
17.10.1920. rodjen je američki glumac i Oskarovac –Montgomery Clift u znaku Vage sa podznakom na zadnjem stepenu znaka Device koji je uticao da dobijao malo nežnije, ali i potištenije uloge na kojima se proslavio, sa Mesecom u Biku.
17.10.1971. rodjen je australijski glumac velškog porekla –Andy Whitfield poznatiji u serijalu o Spartaku, u znaku Vage sa Mesecom u Vagi.
17.10.1960 rodjen je direktor pozorišta, režiser, Oskarovac, koreograf –Rob Marshall u znaku Vage sa Mesecom u Devici.
17.10.1983. rodjena je i engleska glumica Felicity Jones u znaku Vage sa Mesecom u Ribama.

Све реакц

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski