среда, 18. октобар 2023.

Dnevna doza Lune -Oktobar 18

 



Ne znam za vas , ali sam danima pod utiskom šta se to dešava na području Gaze. Neću zanemariti teroristički napad na mlade ljude na koncertu. Ali ovo deluje strašnije da strašnije ne može biti, gledajući tu decu i žene kako na surov način gube život. 10 dana pred delimično Pomračenje Meseca, a uz ovu nedelju izuzetno izazovan aspekt Sunca, Merkura i Plutona sve miriše na rat. U horoskopu Palestine trenutno osim izuzetno destruktivnog aspekta Plutona i Meseca koji govori o velikim ljudskim gubicima nevinih, Sunce i Merkur su na njihovoj Veneri i tu negde dobijaju podršku sa svih strana. Medjutim ono što im je najpotrebnije trenutno neće dobiti do sredine sledeće nedelje. Jer konvoji pomoći stoje. Koliko pokušavam da razumem zašto se dešava to što se dešava, ne ulazi u glavu da je politika toliko surova. Na tviteru sam pratila ljude koji su preziveli napade i sa jedne i sa druge strane to deluje mučno, surovo i kao da se dešava u nekom horor filmu. Verski ratovi, podele, stradanje nevinih i ponavljanje istorije konstatno.Horoskop Izraela ukazuje na olakšanja u finansijskom smislu, ali takodje danas pogadja obične ljude posebno u popodnevnim časovima.Ipak vikend može biti presudan kao i kraj sledeće nedelje kroz bliže dogadjaje. 

Horoskop Irana( 1.04.1979.) Ovan podznak Strelac posebno danas donosi loš aspekt Saturn/ Mesec i veliki gnev naroda uz želju da naprave rezove na polju Presednika. Iran dobro mora razmisliti o svakoj odluci do kraja godine, jer to neće biti tako lake odluke.

Liban(22.11.1943.) Škorpija podznak Devica ima intezivno lošije aspekte za trenutnu situaciju.

Egipat( 5.08.969 jul kalendar) -Lav podznak Blizanci više može imati problema sa velikim gnevom naroda koga treba smiriti nego uopšte opcijom ulaska u dodatne sukobe. Ipak, ukoliko bi se sukobi proširili, Egipat bi sledeće godine imao obaveze da primi ugrožene što trenutno ne žele.

Turska( 29.10.1923.) Škorpija podznak Rak je raspoložena za primirje, kompromis, toleranciju, prekid sukoba, medjutim bilo kakva uključenost više može ih oterati u vojne sukobe. Oni su trenutno na najvećoj vagi kao i Saudijska Arabija.




Danas iz tog razloga svaka molitva može značiti i lično i kolektivno. Mesec je u znaku Strelca. Mesec danas kroz ceo dan u osetljivom aspektu sa Venerom. Posebno negde ženski svet može biti emotivan, osetljiv, sklon promenama. Kao da ćemo morati iz crnih vesti da promenimo frekvenciju ka nekom maštanju, samozaposlenju, pored dece i životinja i samo uz mentalnu meditaciju i mir. Opšti rivalitet i ljubomora mogu biti praćeni iz senke ovim aspektom. Danas emocije, ali sitnice mogu da nas uznemire. Potrebno je malo smiriti srce i misliti na lepe stvari. Svi vidovi diplomatije, kompromisa neće ići. Danas je bolje malo izvagati sa sobom i pratiti dalje znake. 



Inkonjukcija Sunca iz znaka Vage i retrogradnog Neptuna do 20.10 donosi intrige, tajne, ogovaranja, manipulacije, sumnje i nesigurnost u sebe, nisko samopoštovanje, poročnost.Lični odnosi mogu biti predmet prevara i razočarenja, dok na ličnom nivou može vladati apatija.Posebna opreznost sa lekovima i alkoholom jer ovaj aspekt može uticati na trovanja, uticaj negativne sredine na lične odluke i veliki problem u nalaženju balansa. Mogućnost uspavanije i osetljive opšte energije.


Srećno - i nek ratovi prestanu- Astro Luna







Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski