субота, 17. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -17/18.09.2022. - " Duhovni mrak"


 Kako je na nebu tako je i na Zemlji. Pred nama je vikend sa Poslednjom Četvrtinom Meseca na 24 stepenu znaka Blizanaca uz dispozitor Rx Merkur i uz vrlo negativnu sliku Sunca i Rx Neptuna u opoziciji. Preosetljivost, duhovna magla, zbunjenost, umor, nerazumevanje i sklonost unutrašnjem nemiru, ali naglim promenama raspoloženja, čemu bi meteropate dodale da je krivo i vreme. Da li ne želimo da prihvatimo da jesen kuca na vrata ili zatvaramo oči pred svim dešavanjima koja su kao planirana ovog vikenda. Strahovi izlaze napolje, ali postoji opšti haos praćen i moralnim posrnućem. U porastu samoubistva, skandali, nemiri i nervoza kroz saobraćaj, posebno ulice i mlade osobe. 

Znam da sam vam dosadila sa praćenjem aspekata i možda manjoj motivacijom, ali istina je posebno važna. Niko je ne zna, samo nebo čuva tajne. Ako danas pokrenete svoj mir, distancirate se od svega što vas kolektivno uznemirava, prihvatate sve sa mirom u sebi, možete ovaj vikend proći bez posledica. Znači flegmatičnost i ne padanje na kolektivne provokacije. Nebo deluje kao da pušta suze i šalje neku tajnu poruku" Da li znate šta radite ovom čovečanstvu"... Ne znamo ali ako ne možemo lakšim putem, moraćemo uz Saturn da naučimo težim.

Od ponoći na snazi je opozicija Sunca i Rx Neptuna. Negde u pozadini psihološka osetljivost, nerazumevanje, patnja. Negde kolektivno nema vere, morala, praćenost skandala ili sklonost kod senzitivnih osoba povredjivanja sebe. Ne zna se ko se više folira, laže i maže. Sve deluje kao neka predstava. Zabrane ili propisi ne mogu da se poštuju pod retrogradnim Merkurom. Negde neki inat ima veze sa strahovima i nesigurnošću. Negde se iskreno ne zna ko pije, ko plaća!

Lažne taktike, prevare, laži i podvale, psihički problemi, povećanje sklonosti poroka, manipulacije i špijunaćže, pehovi posebno praćeni ovim aspektom.Biće potrebno da nešto ponovite više puta, ali da smanjite i jak ego. Potrebna je širina i mnogo lične vere da se izadje iz duhovnog mraka koji ovaj aspekt širi kao bolest. Problemi sa samopouzdanjem i neko emotivno predavanje i krize mogu osetiti posebno Blizanci, Device, Ribe i Strelčevi. Mogućnost čudnih situacija ili upoznavanja sa malo neobičnim osobama. Idealizacija može stvoriti krivu sliku o svemu. Ipak ovaj aspekt podržava muziku, podršku humanitarnih organizacija i donosi saosećanje i sklonost humanosti. Treba dobro razmisliti pre svake odluke i pokušati svoj duh ne opterećivati negativnim stvarima. Čuvati se sukoba i provokacija. Posebna opasnost od sekti ili duhovnog posrnuća! Opreznost sa lekovima, posebno sa alkoholom i drogama! U porastu razočarenja. Potrebno je smiriti dušu, pustiti neku finu muziku, raditi ili povući se malo u svoj svet i manje pratiti današnje dogadjaje, jer u suprotnom doćiće do lažne slike svega. 

Posebno danas obratite pažnju kome možete verovati, šta potpisujete. Naučite da kažete Ne i da idete dalje. Veliki porast finansijskih gubitaka, negativnog uticaja sredine i neravnopravnosti. Ovaj aspekt ponovo na snazi 19.09.2023


Mesec danas kroz znak Blizance. Kvadratura sa tranzitnim Marsom i Venerom od 2:52-7h može doneti teške snove, nesanice, probleme sa disanjem, emotivne probleme, velike poteškoće na polju okruženja, ulice, saobraćaja, lažne vesti i psihičku osetljivost. Vikend može biti veoma osetljiv hroničnim bolesnicima, astmatičarima, ali posebno osobama koje imaju probleme sa dijabetisom/ štitnom žlezdom.

Ako ste ovaj deo prespavali, period od 13:05 nosi trigon sa Rx Saturnom pa nam tu ipak razum može bolje raditi, a možemo imati mogućnost da odredjene obaveze završimo. Danas posebno budite strpljivi ako planirate put, posete jer može doći do blokade, kašnjenja, menjanja planova.

Posebno problematičan period pojačane osetljivosti, podvala, lažne slike, neorganizacije može se osećati od 21:55 kada će Mesec praviti kvadrat sa Rx Neptunom. Ako možete i to vreme bi bilo idealno za odmor, mirnije misli, ne velike planove. Ceo dan praćen nekim strahom i nepoverenjem.

Poslednja Četvrtina Meseca na snazi od 23:53 kada će Mesec u znaku Blizanaca praviti kvadrat sa Suncem u znaku Device na 24 stepenu lunarna faza pred Mlad Mesec 25.09. Problemi sa komunikacijom, papirologijom, uredjajima i automobilima, osetljivost kroz emotivne odnose koji vode iz krajnosti u krajnost. U povećanju prevare ili stvaranje lažne slike. Pokušajte da uključite istovremeno i racio i svoj osećaj. Sama karta neba je prilično kontradiktorna i zbunjujuća, a svi kolektivno možemo osećati nekakvu maglu.

Pobeda nametnutih merila praćenih političkim negativnim uticajem zapada.

Problemi tradcionalnih moralnih vrednosti praćenih i opozicijom Rx Merkura i Rx Jupitera osećaće se u narednim danima.

NEDELJA, 18.09.2022.



Mesec prelazi u svoj dom - znak Rak od 10h. Mesec u praznom hodu do 20h pa ovu nedelju treba provesti u svom domu, sa svojim prijateljima ili porodicom, bilo bi fino očistitit svoj dom, skuvati neko lepo jelo, uživati i puniti baterije. Preosetljivost praćena aspektima od subote polako spadaju, ali se može osećati mala melanholičnost, lenjost, nagle promene raspoloženja, bukvalno kao vreme.
Okrenutost prošlosti, podsećanjima, razmišljanjima o osobama koje su značajne kao ex.
Sve može ići usporenije, ali ipak aspekti ukazuju na povećanje preterivanja, nesporazume sa članovima porodice, preosetljivost, a da će emocije biti ranjive i zbog lošeg aspekta sa Rx Jupiterom i Rx Merkurom od 19:30. Pripaziti na emailove, reči, organizaciju, papire u večernjim časovima. Može biti opuštenosti, ali preterivanja na polju ishrane, zbog osetljivosti želuca i organa za varenje. Pokušajte da budete umereniji, ali ipak i mudriji u odlukama. Ipak, nedelja može doneti da se dobro naspavate ili malo odmorite mozak što je preporuka!
Emocije mogu biti ranjive. Trebaće nam dosta pažnje i podrške. Pokrenite ovaj vikend kreativnost, mir, manje trošenja, pokušajte da se dobro naspavate i ne preterujete previše sa alkoholom, nikotinom i zabavom. Opustite telo, nadjite mentalni mir. 

Dnevnu dozu Lune ćemo malo pauzirati zbog mog odmora do 30.09. Ja vas pozdravljam i ostanite dosledni sebe i iskreni prema sebi.



Vaša Astro Luna




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski