четвртак, 5. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -5.01.2022.


 Četvrtak, 5.01.2023.

Mesec posle ponoci u trigonu sa planetom Saturn moze doneti osećanje odgovornosti, ali potrebe i razmisljanja o stvarima koje su ostale u prošloj godini koje bi trebalo zavrsiti. Vraćanje na prošlost i detaljna analitičnost onog što smo proživeli i što bi trebalo da uradimo može biti pojačana.  

Kvadrat Mesec/ Neptun može uticati na nesanice, osetljivost nervnog sistema ili senzibilnosti na snazi od 1 sat posle ponoći. Pojačana konfuzija i idealizacija.

Od 15:16 Mesec ulazi u znak Rak svoj dom. Mesec će tokom celog dana biti u praznom hodu pa može doneti zakašnjenja ili odlaganja nekih obaveza i aktivnosti. Osetljivost, jaka povezanost sa porodicom i nešto sentimentalnije emocije. U porastu nemirne emocije, sentimentalnost, uvredljivost. Potreba za ušuškanošću i privatnošću, ali emotivnom intimom.Teško prihvatanje prolaznosti. Ono što danas može da utiče pozitivnije je trigon izmedju Sunca iz znaka Jarca i Rx Urana iz znaka Bika - danas ipak možete izraziti svoje lične potencijale ili pokrenuti neke prve korake i promene. Povećana širina i otvorenost u novim stvarima, mogućnost upoznavanja novih osoba, ali želje da nešto promenite na sebi. U povećanju originalnost i autentičnost.Lakše prilagodjavanje stvarima koje nisu išle. Promene. Dobro za pokretanje talenata i lični razvoj. 

Od 18:52 Mesec u znaku Raka u kvadratu sa Jupiterom savetuje da se pazi na zakon i moral. Može dolaziti do naglih promena raspoloženja, osetljivosti, većih želja u odnosu na trenutne mogućnosti. Emocije u turbulenciji od potpune potištenosti do totalne euforije. U osetljivosti stomak, grudi i genitalije. U povećanju sklonost preterivanju i preteranoj požrtvovanosti. Pokušati gajiti ipak umerenost izmedju porodice i ambicija. Srećno -Astro Luna

среда, 4. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -4.01.2023.


 Sreda, 4.01.2023.: Mesec bez važnijih aspekata.

Mesec putuje znakom Blizanaca. Vladaoc retrogradni Merkur može uticati na odredjena odlaganja i zakašnjenja u vezi sa dokumentima, saobraćajem ili komunikacijom. Čuvajte se nesporazuma! Izbegavate ishitrene odluke! 

Ipak, prvi aspekt tranzitne Venere u znaku Vodolije u sekstilu sa Jupiterom može doneti poslovno emotivne promene, mogućnost dobitka ili poklona, srećne okolnosti kroz druženja i kontakte sa inostranstvom.Pozitivno vreme za proslave, ali i za polje obrazovanja, edukacija ili bitnijih poslovnih pregovora. Veoma pozitivno vreme za upoznavanja i početak novog emotivnog odnosa. Ovaj aspekt pozitivno može uticati na novac. Mogućnost poklona i komplimenata, ali naglog optimizma. 

O tranzitnoj Veneri u znaku Vodolije  imate na mom youtube kanalu
Lp dan - Astro Luna

уторак, 3. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -3.01.2023.- ulazak tranzitne Venere u znak Vodolije

 

Utorak, 3.01.2023 - Venera od 3:10am menja znak i ulazi u vazdušni znak Vodolije u kome će boraviti do 27.01. Pred nama je potreba za izazovima, emotivnim promenama, slobodom, slabijom kontrolom i prijateljstvom. Posebni izazovi i testovi na polju emocija/ druzenja mogu biti 15 i 22.01.

Jak intezitet emocija očekuje se 9.01. kada će tranzitna Venera napraviti i trigon sa r Marsom koji može pojačavati emotivna upoznavanja, strasti, neočekivana poznastva i burnija i dinamičnija dešavanja. Srećan aspekt izmedju tranzitne Venere i Jupitera 4.01. doneće zaštitu neba, pomirenja, dobre mogućnosti preko finansija, naglih zadovoljstava i novosti.

Pred nama do 27.01 energija potrebe za velikim emotivnim budjenjama, promenama, suprotnosti prema sistemu i autoritetima posebno u ljubavi, prijateljstvu, ali energiji slobode i energiji borbe protiv predrasuda u ljubavi. Ljubav će dolaziti naglo, ali može biti problema oko trajnog vezivanja. Ljubav će dolaziti preko prijateljstva, interneta, na neobičnim mestima, ali će je biti teško održati, ali ovog prvog meseca Nove 2023 emotivna iskustva mogu pomeriti tlo, ali doneti veoma važne karmičke lekcije. Mesec od 3:45am prelazi u znak Blizance. Energija pojačane komunikacije, putovanja, radoznalosti za nešto novo, okrenutosti rodjacima, prijateljima, pričljivosti i detinjastom ponašanju. Veća okrenutost deci, ali i starijima.

Od 3:50 trigon Venere i Meseca može doneti nagle i neočekivane pozitivne situacije, dobru noć za ljubav, zadovoljstvo, a za one koji rade u ovo vreme i dobro vreme za novac.

Od 6:38 sekstil Meseca i Jupitera donosi vreme blagostanja, optimizma, osmeha, dobre energije, povoljnih vesti, pozitivnih aspekata kroz obrazovanje, kontakte sa inostranstvom, pažnju i potrebu za nekim pozitivnim ličnim promenama. 

Od 20:48 potrebno je obratiti pažnju jer jaka konjukcija Mesec r Mars može pojačavati svadje, tenzije, povrede, osetljivost kroz koncentraciju, okruženje, nezgodne situacije, kritike, intelektualnu provokaciju ili posebno neprijateljstvo. Obratite pažnju šta kome govorite i kome se poveravate!Srecno- Astro Lunaпонедељак, 2. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -2.01.2023.


 Dragi moji, Srećna vam Nova 2023 i neka vas univerzum čuva i donese vam blagoslovenu godinu:-))

Ulazimo u prvu nedelju januara, vreme praznika, ali i astroloških promena :

Ponedeljak, 2.01.2023: Rx Merkur u znaku Jarca u sekstilu sa Neptunom u znaku Riba: Izuzetno maštovit i kreativan aspekt koji može da pokrene neke super ideje. Intuicija i jaka konekcija sa dragim osobama. Pozitivno vreme za putovanja. Vreme darovanja i podrške drugima. Srećno vreme za meditacije, masaže, opuštanje, molitve. Jaki snovi. Vaše poruke, reči mogu delovati umirujuće na druge.

Polusekstil izmedju Rx Merkura i Saturna može uticati na dobru koncentraciju, ali obnovu starih poslovnih pregovora ili važnijih finansijskih dogovora.Kontakt sa osobama gde postoji veća razlika u godinama mogu biti efikasniji ili poučniji. Dobro sa početka nove nedelje napraviti plan za ovu godinu/ mesec.Mesec u Biku od 13:31 pod nešto lakšim aspektima sa Rx Merkurom pa neki zaostali dogovori, vesti i čestitke mogu stići. Odlično vreme za učenje, kraća putovanja, neke dogovore koji nisu išli od prošle godine ili fine posete sa prijateljima. 

  Mesec sekstil sa Neptunom od 13:54 može doneti vreme jaku zaljubljenost i  maštovitost, fine emotivne energije i povezanosti. 

Večernji časovi - Mesec sa Plutonom može doneti da ovu nedelju započnemo sa hedonizmom, uživanjem, opuštenošću. Pozitivno vreme za obnovu starih kontakta, ali i zaradu. Vreme plodne energije za ljubav. Povoljno vreme za trgovinu.Srećno - Astro Luna

петак, 30. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -30/31.12.2022


 Petak, 30.12.2022: Od 2:20 am pred nama je Prva Četvrtina Meseca na 8 stepenu znaka Ovna u kvadratu sa Suncem iz kardinalnog znaka Ovna koji može povećavati sa jedne strane žurbu, konflikte, impulsivnost, može nositi jake migrene i napetost, a sa druge i kašnjenja, unutrašnju napetost. Poruka ove lunarne faze pred prvi Pun Mesec u 2023 7.01. je da treba pokrenuti veću radost, mir, ljubav prema sebi i bližnjima i pokušati ne forsirati ono što ne ide. Povećana osetljivost na političkom nivou, ali problem sa autoritetima, kritike koje se mogu dramatičnije doživljavati. U povećanju depresivnost ili teško prihvatanje poraza. U porastu preosetljivost na najmanje detalje. 

Inkonjukcija Sunca i retrogradnog Marsa može doneti kroz ovu lunarnu fazu da imate neku neravnotežu izmedju vašeg identiteta i želja. U povećanju rivalitet, ljubomora i tenzije na emotivnom planu koje treba smiriti. Potrebno je uložiti mnogo vere ovog dana, ali smanjivati ego i ponos za sve što želite.Subota -31.12.2022.

Nepovoljni aspekti Meseca prema Veneri, Plutonu i retrogradnom Merkuru mogu od ranih jutarnjih časova da nose osetljivost kroz dogovore, putovanja, emocije i mogu doneti neki vid pobune, pritisaka i fizičkog napora. Dodatni problemi mogući u poslednjem danu ove 2022 kada možete poželeti da ova godina treba da prodje. Može biti kašnjenja ili manjih pehova oko neke pripreme za doček. U osetljivosti psiha, glava, zubi. Ipak sekstil Meseca i Saturna može polako smiriti stvari. Mnogo žurbe i napetosti pred doček.

Od ranih jutarnjih časova kvadrat izmedju Meseca i R Merkura nosi nesporazume i povećanju mentalnu osetljivost i nerazumevanje. 

Od podneva kvadrat izmedju Meseca i Venere  posebno donosi emotivnu osetljivost, sklonost suzama i emotivnoj praznini, kao i lošim odnosima sa ženama. Od 13:10 kvadrat Mesec/ Pluton nosi destrukciju, ljutnju i osećanje jakog besa.

Od 19:30 Mesec prelazi u znak svoje egzaltacije - znak Bik. On može pozitivno uticati na uživanje, opuštenost, ljubav, radost, i sigurno da će se puno jesti, piti i radovati ovog dočeka. Novu 2023 možemo dočekati pozitivno sa vrlo jakim mislima, emocijama i željama, s obzirom da će Mesec biti na 3 stepenu znaka Bika.

Zbogom 2022:-))SREĆNA VAM NOVA 2023 mili moji, nek vas univerzum čuva:-))

Zagrljaj - vasa Astro Luna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski