субота, 19. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 19/20.11.2022. - Lepota poroka"


 Subota, 19.11. donosi izuzetno konfuzan i psihološki težak aspekt izmedju retrogradnog Marsa iz znaka Blizanaca u kvadratu sa retrogradnim Neptunom koji je na snazi do 25.11. Sumnjičavost, psihološka osetljivost, paranoične misli, pad energije i osetljivost imuniteta, u povećanju ljubomora, rivalitet i neprijateljstva iz zasede. U povećanju veliki strahovi, ali i lenjost, apatija, povećanje krize zavisnika, posebna psihološka osetljivost mladih osoba. Budite oprezni sa ponudama koje dobijate, jer mogu biti lažne.! Distancirajte se od svega što vam stvara unutrašnji nemir ili napetost. Čuvajte energiju! Ovaj aspekt može uticati na manipulacije, laži, podvale, izdaje i sklonost potpunoj magli ili zabuni u glavi.

U povećanju prevare, ali moralni i seksualni problemi. Potrebno je uključiti maštu, ali neki svoj osećaj pred veće odluke, i bez brzine u svemu! U povećanju trovanja pa je preporuka opreznosti sa lekovima/ alkoholom! 

Pod ovim aspektima biće veoma teško zavisnicama, osobama koje trenutno prolaze kroz teže zdrastvene probleme, ali osobama koje pate od depresija ili nečeg većeg. Zbog psihološke loše energije u povećanju su samoubistva. U porastu poplave i sklonost nesporazumima, ali manjim gubicima. U kolektivnom smislu ovaj aspekt može doneti osećanje jedne magle i osećanje izgibljenosti.Što se tiče aspekata Meseca, njegov  trigon sa Plutonom od ranih jutarnjih časova ipak može doneti snagu, jaču volju, i da   sebe zaposlite i budite produktivniji. Takodje sekstil sa Suncem može pozitivno uticati na raspoloženje, ali da je prepodne veoma dobro da odradite neki dodatni posao, napravite raspored za sledeću nedelju, zakažete neki pregled, obavite neke sitnje kupovine ili očistite dom/ kancelariju ili pokrenete učenje. Pozitivno vreme za vežbanje, dijete, kuvanje, i sitnije poslove koji traže vreme i strpljenje. Dogovori sa rodjacima mogu biti plodni. 

Opozicija Meseca i R Jupitera od 9:48am može doneti priličnu neorganizaciju i sklonost da se obavlja više poslova odjednom, ali da se preteruje. Može biti i nekog vida zavisti, rivaliteta, ali i usporenosti. Trebalo bi obratiti pažnju da sve zapisujete i pokušate da ne obećavate više nego što možete. U porastu očekivanja i oslanjanje na druge. Dosta osetljivo vreme za osobe koje imaju slabiju krvnu sliku, ali i osobe koje imaju problem sa holesterolom, reumom. 

Od 12h Mesec prelazi u vazdušni znak Vagu u kome će boraviti do ponedeljka popodnevnih časova. Imamo energiju estetike, društvenih odnosa, ulepšavanja sa većim akcentom na ljubav u odnosu na prethodne dane kada smo morali da robujemo nekim obavezama. Posebno popodnevni časovi mogu biti pozitivni za kratkotrajna putovanja, važne sastanke, proslave, druženja ili upoznavanja. 

Od 18:55 Mesec i Merkur će se naći u sekstilu i doneti vedriju energiju, više akcije, žurbe, ali ipak i osećanje balansa i entuzijazma. Ovo može biti lakše vreme za potpisivanje papira, dogovore, odnos sa okruženjem, slanje emailova ili neke bitnije dogovore. Dispozitor Venera u znaku Strelca pa ovog vikenda donosi dosta senzacija, ali vesti u svetu. Ipak jedan od važnijih dogadjaja biće vezan za ljubitelje fudbala gde se priprema Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Mesec i Venera od 20:15 nose super energiju pa je preporuka da izadjete napolje, druzite se sa prijateljima jer ovaj vikend ipak traži da ne budete sami, i da se izadje iz neke zone komfora. Ovo može biti super vreme za regeneraciju, otkrivanje nečeg što vam prija, ali i za ljubav i prijatelje. Treba se opustiti i pokreniti vedrinu ostavljajući posao, brige oko finansija ili druge probleme po strani. 

Nedelja, 20.11. nosi trigon izmedju Sunca iz znaka Škorpije i retrogradnog Jupitera i ipak donosi zaštitu i srećne okolnosti, posebno ukoliko ste osetili prethodni aspekt. Odlično vreme za poslovni i lični rast, putovanja u inostranstvo, obrazovanje, sport, veću okrenutost religiji, istraživanjima, finansijskim dobicima i osećanju većeg samopouzdanja i sigurnosti. Nedelja je inače pozitivan dan za pomirenja, rešavanja sitnijih dnevnih aktivnosti, ali i odmor i punjenje baterija. Za one koji planiraju ipak važniji rad, mogućnost pozitivnhi preokreta. Dobri poslovi se ipak mogu praviti rpeko vikenda na javnim mestima i uz dobru hranu/ piće, kao i opuštenija ćaskanja. 

Glavni aspekt Meseca u nedelju je trigon sa Saturnom  donosi vreme stabilnosti, mira, poverenja, obnove, harmonične povezanosti sa starijim osobama, ali srećne okolnosti kroz disciplinu i ljubav. Vreme mudrih odluka i pozitivnih društvenih odnosa.
Lp vikend - Astro Lunaпетак, 18. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 18.11.2022.


 Petak, 18.11 pod uticajem Meseca kroz znak Device može doneti i previše obaveza, ali velike oscilacije izmedju obaveza, duše i tela, kao čas neku želju da sve promenite, isečete, bacite suvišno ili ono što vas podseća na nešto negativno, čas potpunu apatiju i strahove.  Posebno bi trebalo obratiti pažnju na večernje časove koji mogu posebno pojačavati jak umor, izgubljenost, zaboravnost, konfuziju i nekoj prolaznoj emotivnoj depresiji. Mnogima od vas će teško padati sam kraj nedelje, kao da vas nešto izjeda iznutra i ne želite da robujete obavezama, medjutim sve će ići u smeru da treba da bude manje analize, više rada, jer u suprotnom tek nećete stići sve što ste planirali.

Od 10:24 Mesec u trigonu sa retrogradnim Uranom može doneti dobro prepodne gde se puno toga može završiti( završavanje računa, papira, pokretanje učenja, nekih kontakta ili sitnih obaveza koje su čekale) a može biti dobar za zdrastvene preglede i pokretanje novih ideja i projekata. Može se osećati i neki adrenalin za čas iako vremenske prilike mogu biti dosadno jesenje. 

Dosta važan aspekt biće sekstil izmedju planete Sunce i Pluton koji može uticati  povećavati ambiciozne poduhvate, hrabrost, a može pozitivno uticati na obavljanje težih fizičkih poslova. Petak je i odličan dan za popravke, obnovu nečeg starog, majstorske poslove, ali i promenu navika. Možete biti svesniji svojih slabih tačaka i poraditi na njima, ili otkriti u sebi nešto što možete pokrenuti i što vas može učinit srećnim. Danas su jako bitni ciljevi, ali u večernjim časovima, odmor, odpuštanje " mozga" i manje razmišljanje o poslu jer samo na taj način može doći do pozitivih dešavanja. 


U popodnevnim  časovima treba se dobro skocentrisati na obaveze, ali i u saobraćaju jer osim svakodnevnih gužvi može se osećati izuzetan premor, osećanje nemira i veće rastrazanosti. Opozicija sa retrogradnim Neptunom može doneti čas neku želju za sitnicama i idealizmom, ali brzo vraćanje u stvarnost. Može dolaziti do emotivne mašte. Petak je odličan da pogledate neki dobar film ili pozorišnu predstavu i da pokušate da se malo opustite iako nećete završiti obaveze do kraja. 

Itekako može biti provokacija ili negativnog naboja od onih koji vam zavide ili sa kojima imate nesporazume kojih će danas biti poprilično. Raspoloženje će se menjati u većoj razmeri.

Posebno nezgodan aspekt Meseca i retrogradnog Marsa od 22:36 može doneti nezgodne situacije, svadje, neočekivane loše vesti ili dogadjaje, povećane sudare i nervozu( ulica, saobraćaj, rodjaci, poslovna strana). U povećanju zdrastveni problemi, posebno padovi i pojačane upale. Treba izbegavati brzoplete zaključke i emotivnu nervozu. 

Možemo poprilično biti skloni savršenstvu i da sve bude upakovano, ali danas će dobro proći oni koji slušaju svoj bioritam i intuiciju i oni koji ulože energiju u ono što im je potrebno, kao i oni koji ne očekuju puno od drugih. Dan može doneti popriličnu zavrzlamu na porodično emotivnom nivou, ali pojačane psihološke krize i preosetljivost. U povećanju osetljivost na kritike, ali traženje najmanjih detalja. Postojaće poprilična neopuštenost i strah od nepoznatog. Večernji časovi traže neki relax za mozak i dušu, i manje nerviranja. Budite dobro - Astro Luna

четвртак, 17. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -17.11.2022. " Oslobodi svoj um"


 Četvrtak, 17.11. donosi promenu i Merkura u znak Strelac dajući širu perspektivu misli, sklonost filozofiranju, sanjanju o dalekim putovanjima, mašti, ali ipak vedrijim i otvorenijim mislima. Iako se Merkur ne oseća baš najbolje u znaku Strelca zbog brzine i vatrenog temperamenta, promenjivosti njegove prirode jer se mogu desiti greške u stvarima koje dobro poznajete, ovaj Merkur otvara put ka svetu, promenama u svetu i želji da nešto novo naučimo. Merkur će boraviti u znaku Strelca do 6.12. On može pokrenuti jaču povezanost sa sobom i drugima, lakše prihvatanje razlika, okrenutost obrazovanju i svetskim trendovima, ali pre svega religioznosti, dubljim temama i potrebi ka saznanju svega onog što je oko nas. 

 Značajniji aspekti tranzitnog Merkura je svakako konjukcija sa Venerom 21.11., ali i opozicija sa retrogradnim Marsom iz znaka Blizanaca 29.11 koji posebno pojačava alarm jer može doneti puno svadja, destrukcije, ljutnje, provokacije, ali i nezgodnih situacija i većih osetljivosti preko polja saobraćaj, zakona, papirologije, rodjaka. 

30.11. Merkur će se naći u nešto stabilnijem i mudrijem aspektu sa planetom Saturnom, i može ipak doneti bolju koncentraciju, mentalni fokus na bitne stvari, završetak starih poslova, veću odgovornost i zrelije poglede na život. 

2.12. tranzitni Merkur biće u kvadratu sa R Neptunom i koliko god da može da povećava maštu, može ipak uticati na slabiju koncentraciju, preosetljivost, psihološke krize, uspavanost, loš uticaj drugih, ali vreme puno laži, manipulacija i loših procena. Zbog toga je jako važno sa oprezom donositi i odluke! Ovo može biti i povećano vreme kradja, osetljivosti kroz trgovinu, kao i zaboravljanja bitnih stvari ili gubitaka sitnih stvari. 

6.12. tranzitni Merkur u kvadratu sa Jupiterom nosi puno obećanja bez ikakvog učešća. Sklonost preteranoj dobroti, velikodušnosti, davanju, ali i razočarenjima. U povećanju moralni konflikti i finansijski troškov, teško uskladjivanje sa okruženjem, osetljivost kroz učenje, ali i prevelika očekivanja. Kroz ovaj aspekt moramo dublje da upoznamo sebe, da se fokusiramo na slabe tačke, i da budemo mentalno trezniji prema onom što nam je važno. Lenjost, apatičnost, idealizacija, mogu biti prisutni tokom početka sledećeg meseca. 

Medjutim imamo period tranzitnog Merkura koji nam može dati neki mentalni ritam veće konekcije sa univerzumom, nama samima, našim zaboravljenim snovima i vizijama koje će nas voditi u naš mali svet, ali spontane planove koje mogu za mnoge od vas doneti prijatna iznenadjenja:-))


Šta se dešava sa današnjim aspektima?

Mesec posle ponoći u veoma lošem aspektu sa Merkurom nosi vreme stomačnih problema i osetljivosti zdravlja, ali sukoba izmedju emocija, umora, ali pojačane emotivne tenzije. Mesec je u svojoj poslednjoj četvrtini pa nosi niz mešavine strasti i sumnji u pozitivne ishod kroz partnerske odnose, ali i problem u komunikaciji. 

Mesec prelazi u zemljani znak Device od 2:05am u kome će boraviti do subote. Mesec može da utiče na veća vremenska zahladjenja, ali i kontrolu emocije, osim da ćemo imati neke veće oscilacije od nagle euforije i optimizma, do sumnji, analiza, bežanja od rutine. Emocije pod nekim pritiskom, stidljive i ensigurne. U osetljivosti creva gde se svaki manji stres može da se prebaci na stomak. 

Već od 4:15am Mesec će biti u osetljivoj opoziciji sa Venerom i može nositi ženske probleme, emotivnu preosetljivost, nesanice, razmisljanja o više stvari odjednom i onog što je bilo i što negde nismo " svarili u glavi", ali i niz emocionalnih problema koje se mogu osetiti i tokom dana. Danas bi bilo dobro zaposliti sebe, malo pokrenuti disciplinu u svemu i sigurna sam da ćete biti zadovoljniji. Detalji uz oslobadjanje svega suvišnog mogu pomoći da se osećate bolje. Prepusti se svojim instiktima. Ne sumnjajte u sebe. Verujte svom osećanju. Budite dobro - vaša Astro Luna


# currentmood# merkur ulazi u znak strelac# mesec u devici
среда, 16. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 16.11.2022. - Poslednja Četvrtina Meseca, Djurdjic i Venera u Strelcu

 Djurdjic - moja devojačka slava uvek mi budi nešto lepo i blagosloveno i osećanje neke zaštite, ali prisećanje na moju prabaku koja je izuzetno cenila ovaj porodični praznik i koja se trudila svim srcem da ga održi. Prenela ga je pre svega na nas žene jer muški potomci nisu bili baš previše zainteresovani za nastavak, ali važno je da se skupimo i damo jedni drugima pozitivne misli i blagoslov dobrim mislima, i da se slava slavi u zdravlju i ljubavi. Srećno svima koji danas slave:-))

Danas imamo takodje dosta promena. Zanimljivo je da Venera od 7;10am prelazi u  vatreni, muški, promenjiv znak Strelac i negde pravi promenu jer se možemo osloboditi nekog pritiska i ograničenja i negde možemo sa verom i spontanošću imati period ipak olakšanja. Može postojati želja za slobodnim vezama, neočekivanim, spontanim emotivnim odnosima, odnosima sa osobama koje nisu iz vašeg grada/ države, ali vezama koje su vezane za hobije, studije ili internet. Venera će boraviti do 10.12. u znaku Strelca. 

Susret Merkura i Venere 21.11 doneće puno lepih vesti, upoznavanja, pozitivnih socijalnih dešavanja, poklona, lepih reči i veoma povoljnih prilika kroz putovanja, učenje. Opozicija Venere i R Marsa 1.12. doneće jake strasti, veće finansijske troškove, pojačanu ljubomoru i puno flerta. 

Sekstil Venere i Saturna 2.12 može doneti obnovu i kontakte sa osobama iz prošlosti, ali ipak mirniji, stabilniji period pun poverenja, odgovornosti, zajedničkih planova i veza koje mogu imati i veće razlike u godinama. 4.12. kvadrat Venere i R Neptuna nosi zaljubljivost, ali puno maštanja, nerealnosti, idealizacije, ali mogućih razočarenja ili psiholoških kriza oko ljubavi. Treba pripaziti na novac, jer su mogući gubici! Takodje treba pripaziti na izdaje i emotivne manipulacije! 

Kvadrat Venere i Jupitera 9.12. može doneti naivnost, sklonost preterivanju u svemu, ali i sklonost prevelikom emotivnom davanju, trošenju, lošim procenama ili većim očekivanjima. U porastu sklonost luksuzu ili finansijskoj nemarnosti. Trebalo bi pripaziti na novac i podele, jer može dolaziti do pojačanih troškova. 


Rani jutarnji časovi dosta hladni zbog opozicije Meseca i Saturna mogu doneti preosetljivost srčanih bolesnika, ali i veća opterećenja nekih neuspeha u prethodnim danima. Od 13:13 Mesec i R Mars u sekstilu mogu povećavati akciju, samopouzdanje, dosta aktivnosti, ali bolje raspoloženje. Biće brzopletosti, ali ipak i neke privlačnosti koja će se osećati u vazduhu. 

Od 14:28 pred nama je i Poslednja Četvrtina Meseca na 24 stepenu znaka Lava u kvadratu sa Suncem u znaku Škorpije, prva faza posle Pomračenja Meseca, a faza pred Mlad Mesec sledeće nedelje. Ova faza pojačava emocije, potrebu za zabavom, ali može doneti izazove na polju banaka, berzi, kao i preosetljivost na polju finansija. Možete imati mogućnost da otkrijete nešto spontano, što može puno toga promeniti u vašim daljim planovima. U povećanju rivalitet, ljubomora, problemi sa kičmom, vidom i genitalijama. Trebalo bi pripaziti na reči, ali i koncentraciju u saobraćaju. Pojačane brige i izazovi kroz polje prijatelja, kašnjenje planova, ali potraga za duhovnim mirom biće veoma intezivna. Ova faza neće biti tako laka Lavovima, Vodolijama, Škorpijama i Bikovima jer može doneti dodatne probleme i izazove. 


Srećan trigon izmedju Merkura iz znaka Škorpije i retrogradnog Jupitera iz znaka Riba donosi vesele misli, dobrotu, pozitivne misli, odličnu organizaciju, odlično vreme za ispite, učenje, putovanja, društveni život i prijatelje, proslave, šire poglede, okrenutost veri i optimizmu, i poruci " Dobro misli - dobro će ti se vratiti"!. Ovaj aspekt je na snazi od 16:44 i pokreće neke dobre vesti ili važna rešenja. Može biti veoma povoljan za nove projekte. Srećno - Astro Luna


уторак, 15. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - " Za sreću je potrebno tako malo"

 

Danas nam je puno nebo aspekata, a Mesec hrabro korača znakom Lava želeći da ostavi utisak. Tenzija je i dalje pojačana, ali biće puno spontanih situacija, ali situacija koje vas mogu naterati da shvatite koliko ste hrabri i koliko je za sreću potrebno tako malo. Negde u raskoraku izmedju obaveza, jurnjavi i promeni planova praćenom kvadratom Meseca i R Urana možete danas itekako osetiti da je pravi momenat za neke važne odluke gde ćete se osećati spremni za nešto skroz novo, nešto kao nova Ja. 

Pozadina kvadrata r Mars u blizancima/ R Neptun stvara tokom cele nedelje intezivnije, ali do 25.11. i sklonost velikim lažima i manipulacije od strane drugih. Medjutim baš ove nedelje ćete to lako povezati i znaćete da se u toj situaciji snadjete, po principu" Samo te posmatram i skroz sam te skenirala, a ti nastavi da se blamiras"...

Rani jutarnji časovi:  sekstil izmedju Merkura iz znaka Škorpije i Plutona iz znaka Jarca i simbolički donosi lak dolazak do istine, izuzetnu pronicljivost i mudrost, sklonost da naučite ili rešite nešto što vas je mučilo, ubedljivost u odnosu na druge, Ovo može biti jako dobro vreme za učenje ili davanje ispita. Možete se suočiti i prebroditi svoje strahove. Neke poruke univerzuma izazivaće intezivna razmišljanja o onome što vas vuče da uradite. Odgovornost neće manjkati ali ovaj aspekt može da vam pokrene duboka razmišljanja o prošlosti i važne odluke koje će vas vući ka budućnosti.

Trigon izmedju planete Sunce iz znaka Škorpije i retrogradnog Neptuna od 4:45am  iz znaka Riba stvara i vreme kreativne mašte i jake vizuelizacije, jakih snova i povezanosti sa onima koji vam nedostaju ili su vas negde nečemu bitnom naučili. Iako možete biti skloni da pomažete drugima, usmerite se na svoje ciljeve, na vraćanje vere u sebe, pa tek onda prenošenje pomoći drugima. Pratite svoj unutrašnji osećaj. Dobro vreme za putovanja.Srećan trigon izmedju Venere iz znaka Škorpije i retrogradnog Jupitera  od 10:37am donosi vreme sreće i blagostanja. Više zadovoljstva i mogućnost finansijskih dobitaka ili povećanja zarade. Vreme ljubavi i jake fizičke privlačnosti. Pokrenite svoju harizmu, možete biti primećeni. Postoji neki vid zaštite u željama. U povećanju mogućnost poklona, ali plodnijeg društvenog života.

Inkonjukcija planete Sunce i retrogradnog Marsa( aspekt aktivan do četvrtka) može nositi manju neravnotežu izmedju vaših želja, ciljeva i identiteta. Može se desiti da ono na čemu želite da radite, neće odgovarati vašem temperamentu. Ipak, mentalna motivacija neće nedostajati pa su mogući dodatni poslovi i hobiji. Treba kontrolisati eksplozivnost i nestrpljenje u odnosima sa drugima. !

Ipak, generalni utisak dosta uzbudjenja a istovremene uznemirenosti na sitnice, puno promene planova koji mogu najviše uticati na stres, sati kada ćete tačno osetiti da vas je nebo pročitalo i ispunilo vam želju, a sa druge strane sjajan dan za psihološke procene, učenje, zabavu, rad na sebi, promenu stila i okruženja... Nešto osetljiv dan za srčane bolesnike. Vera, nada i mentalna jačina praćene uticajem Meseca u Lavu koji će nas ipak staviti u centar svega mogu biti ipak dobra kombinacija.
Srećno- vaša Astro - Luna


" mesec in leo# venera u harmoniji sa jupiterom# merkur i pluton prave taktiku# sunce u harmoniji sa univerzumom uz pomoć neptuna# danijela martinović


понедељак, 14. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 14.11.2022. - Početak od pozitivne nule"


 Ulazimo u drugu nedelju ovog meseca, u vreme slava, vreme pokretanja neke unutrašnje regeneracije posle prilično neprjatnog Lunarnog Pomračenja koje je treslo psihu i emocije kao jači zemljotres. Ja sam iskoristila tri dana odmora, zbog trovanja i negde slušam sebe kada nešto radim, da se osećam udobnije. Prijalo mi je da malo odmorim stomak a i ostavim rad po strani. Svima onima koji danas slave Svete Vrače - sve najbolje...

Nedelju počinjemo upravo kako naslov kaže sa pozitivne nule. Mesec u Raku pojačava emocije, ranjivost, preosetljivost, nesigurnost, potrebu za domom i sporijim početkom ovog dana i nedelje. Rani jutarnji časovi zbog opozicije Meseca i Plutona mogu nositi pojačane strahove, znojenje, prisećanje na neki loš dogadjaj ili neko opterećenje sa kojim možemo ući u sam početak ove nedelje. U nekim ekstremnijim slučajevima jake svadje i tenzije. Kućni poslovi, nabavka, ponovno pokretanje nekih poslova koji nisu išli prošle nedelje mogu biti aktivni ili aktiviranje nečeg što znate da trebate završiti. Sekstil izmedju Venere i Plutona na snazi od juče može doneti emotivni jači intezitet i porast ljubavnih odnosa. Možete osetiti jače emocije ili bitnija dešavanja. 

Od 8:55 am: Mesec u znaku Raka u trigonu sa Venerom u znaku Škorpije ipak može pojačati jake emocije, dobitke, neki osećaj zadovoljstva, mira, ljubavi, osećanje privlačnosti posebno kod žena i potrebe za pažnjom. Odlično vreme za ulepšavanje, sitnije kupovine, šetnju i kontakt sa dragim osobama. 

Od 11:42am: Mesec u srećnom aspektu sa retrogradnim Jupiterom može doneti vreme vere, nade, optimizma, dobre intuicije, pozitivnih dešavanja u domu, kučnih poslova, ali dobro vreme za učenje, putovanja, kontakte sa inostranstvom i zaradom. Svakako, dok je Mesec u znaku Raka biće nam potrebna bliskost, možemo imati veću potrebu za domom, savetima majke i bake, da skuvamo neko fino jelo ili da se opustimo uz prijatelje. To može biti dobro vreme za nastavak svih poslovnih aktivnosti od prošle nedelje koji mogu biti lakši, ali i zdrastvene preglede. Dobro vreme za začeća. 

Od 13:49 - Mesec prelazi u vatreni znak Lav. Veće samopouzdanje, bolje raspoloženja, potreba za akcijom i izlaženjem iz neke lenje faze. Potreba da se iskažemo, pokažemo talenat, više družimo, a možemo biti skloni toplijim, velikodušnim i otvorenijim emocijama, ali i talentima, hobijima, deci. Komplimenti i ljubav nam posebno mogu prijati. U povećanju izvesna superiornost. 

Danas može dolaziti do hormonalnih promena i manje osetljivosti želuca, stomaka i genitalija. Osetljivost kičme i vida otvorenije od popodnevnih časova, posebno u naredna dva dana. 

Ipak, nova nedelja donosi i osećanje da će se polako sredjivati obaveze koje imamo i da imamo više snage da pokrenemo ono što je stajalo. 

Srećno - vaša Astro LunaNedeljni astro izvestaj u periodu od 14-20.11. možete pročitati na mom zvaničnom sajtu na www.astroluna.rs
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski