уторак, 3. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -3.01.2023.- ulazak tranzitne Venere u znak Vodolije

 

Utorak, 3.01.2023 - Venera od 3:10am menja znak i ulazi u vazdušni znak Vodolije u kome će boraviti do 27.01. Pred nama je potreba za izazovima, emotivnim promenama, slobodom, slabijom kontrolom i prijateljstvom. Posebni izazovi i testovi na polju emocija/ druzenja mogu biti 15 i 22.01.

Jak intezitet emocija očekuje se 9.01. kada će tranzitna Venera napraviti i trigon sa r Marsom koji može pojačavati emotivna upoznavanja, strasti, neočekivana poznastva i burnija i dinamičnija dešavanja. Srećan aspekt izmedju tranzitne Venere i Jupitera 4.01. doneće zaštitu neba, pomirenja, dobre mogućnosti preko finansija, naglih zadovoljstava i novosti.

Pred nama do 27.01 energija potrebe za velikim emotivnim budjenjama, promenama, suprotnosti prema sistemu i autoritetima posebno u ljubavi, prijateljstvu, ali energiji slobode i energiji borbe protiv predrasuda u ljubavi. Ljubav će dolaziti naglo, ali može biti problema oko trajnog vezivanja. Ljubav će dolaziti preko prijateljstva, interneta, na neobičnim mestima, ali će je biti teško održati, ali ovog prvog meseca Nove 2023 emotivna iskustva mogu pomeriti tlo, ali doneti veoma važne karmičke lekcije. Mesec od 3:45am prelazi u znak Blizance. Energija pojačane komunikacije, putovanja, radoznalosti za nešto novo, okrenutosti rodjacima, prijateljima, pričljivosti i detinjastom ponašanju. Veća okrenutost deci, ali i starijima.

Od 3:50 trigon Venere i Meseca može doneti nagle i neočekivane pozitivne situacije, dobru noć za ljubav, zadovoljstvo, a za one koji rade u ovo vreme i dobro vreme za novac.

Od 6:38 sekstil Meseca i Jupitera donosi vreme blagostanja, optimizma, osmeha, dobre energije, povoljnih vesti, pozitivnih aspekata kroz obrazovanje, kontakte sa inostranstvom, pažnju i potrebu za nekim pozitivnim ličnim promenama. 

Od 20:48 potrebno je obratiti pažnju jer jaka konjukcija Mesec r Mars može pojačavati svadje, tenzije, povrede, osetljivost kroz koncentraciju, okruženje, nezgodne situacije, kritike, intelektualnu provokaciju ili posebno neprijateljstvo. Obratite pažnju šta kome govorite i kome se poveravate!Srecno- Astro Lunaпонедељак, 2. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -2.01.2023.


 Dragi moji, Srećna vam Nova 2023 i neka vas univerzum čuva i donese vam blagoslovenu godinu:-))

Ulazimo u prvu nedelju januara, vreme praznika, ali i astroloških promena :

Ponedeljak, 2.01.2023: Rx Merkur u znaku Jarca u sekstilu sa Neptunom u znaku Riba: Izuzetno maštovit i kreativan aspekt koji može da pokrene neke super ideje. Intuicija i jaka konekcija sa dragim osobama. Pozitivno vreme za putovanja. Vreme darovanja i podrške drugima. Srećno vreme za meditacije, masaže, opuštanje, molitve. Jaki snovi. Vaše poruke, reči mogu delovati umirujuće na druge.

Polusekstil izmedju Rx Merkura i Saturna može uticati na dobru koncentraciju, ali obnovu starih poslovnih pregovora ili važnijih finansijskih dogovora.Kontakt sa osobama gde postoji veća razlika u godinama mogu biti efikasniji ili poučniji. Dobro sa početka nove nedelje napraviti plan za ovu godinu/ mesec.Mesec u Biku od 13:31 pod nešto lakšim aspektima sa Rx Merkurom pa neki zaostali dogovori, vesti i čestitke mogu stići. Odlično vreme za učenje, kraća putovanja, neke dogovore koji nisu išli od prošle godine ili fine posete sa prijateljima. 

  Mesec sekstil sa Neptunom od 13:54 može doneti vreme jaku zaljubljenost i  maštovitost, fine emotivne energije i povezanosti. 

Večernji časovi - Mesec sa Plutonom može doneti da ovu nedelju započnemo sa hedonizmom, uživanjem, opuštenošću. Pozitivno vreme za obnovu starih kontakta, ali i zaradu. Vreme plodne energije za ljubav. Povoljno vreme za trgovinu.Srećno - Astro Luna

петак, 30. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -30/31.12.2022


 Petak, 30.12.2022: Od 2:20 am pred nama je Prva Četvrtina Meseca na 8 stepenu znaka Ovna u kvadratu sa Suncem iz kardinalnog znaka Ovna koji može povećavati sa jedne strane žurbu, konflikte, impulsivnost, može nositi jake migrene i napetost, a sa druge i kašnjenja, unutrašnju napetost. Poruka ove lunarne faze pred prvi Pun Mesec u 2023 7.01. je da treba pokrenuti veću radost, mir, ljubav prema sebi i bližnjima i pokušati ne forsirati ono što ne ide. Povećana osetljivost na političkom nivou, ali problem sa autoritetima, kritike koje se mogu dramatičnije doživljavati. U povećanju depresivnost ili teško prihvatanje poraza. U porastu preosetljivost na najmanje detalje. 

Inkonjukcija Sunca i retrogradnog Marsa može doneti kroz ovu lunarnu fazu da imate neku neravnotežu izmedju vašeg identiteta i želja. U povećanju rivalitet, ljubomora i tenzije na emotivnom planu koje treba smiriti. Potrebno je uložiti mnogo vere ovog dana, ali smanjivati ego i ponos za sve što želite.Subota -31.12.2022.

Nepovoljni aspekti Meseca prema Veneri, Plutonu i retrogradnom Merkuru mogu od ranih jutarnjih časova da nose osetljivost kroz dogovore, putovanja, emocije i mogu doneti neki vid pobune, pritisaka i fizičkog napora. Dodatni problemi mogući u poslednjem danu ove 2022 kada možete poželeti da ova godina treba da prodje. Može biti kašnjenja ili manjih pehova oko neke pripreme za doček. U osetljivosti psiha, glava, zubi. Ipak sekstil Meseca i Saturna može polako smiriti stvari. Mnogo žurbe i napetosti pred doček.

Od ranih jutarnjih časova kvadrat izmedju Meseca i R Merkura nosi nesporazume i povećanju mentalnu osetljivost i nerazumevanje. 

Od podneva kvadrat izmedju Meseca i Venere  posebno donosi emotivnu osetljivost, sklonost suzama i emotivnoj praznini, kao i lošim odnosima sa ženama. Od 13:10 kvadrat Mesec/ Pluton nosi destrukciju, ljutnju i osećanje jakog besa.

Od 19:30 Mesec prelazi u znak svoje egzaltacije - znak Bik. On može pozitivno uticati na uživanje, opuštenost, ljubav, radost, i sigurno da će se puno jesti, piti i radovati ovog dočeka. Novu 2023 možemo dočekati pozitivno sa vrlo jakim mislima, emocijama i željama, s obzirom da će Mesec biti na 3 stepenu znaka Bika.

Zbogom 2022:-))SREĆNA VAM NOVA 2023 mili moji, nek vas univerzum čuva:-))

Zagrljaj - vasa Astro Luna

четвртак, 29. децембар 2022.

Dnevna doza Lune - 29.12.2022. - Retrogradni Merkur u Jarcu

 

Četvrtak, 29.12.2022. - Merkur po 4 put ove godine ulazi u retrogradnu fazu sa 24 stepena znaka Jarca u kome će biti do 18.01. On može uticati na izazovne vesti, odlaganja, kašnjenja i veću nervozu na polju komunikacije, uredjaja i saobraćaja, posebno polja politike. Osetljivost na polju Balkana.U povećanju gubitak vrednih stvari ili problem mentalne prirode, sklonosti nerazumevanjima. Obratite pažnju na poslovne dogovore i šta započinjete pod retrogradnim Merkurom jer može biti odlaganja ili grešaka, prevara i razočarenja. Kontakt sa starim klijentima ali osobama koje su vas povredile ili nešto naučile. Potrebno je sve proveravati. Osetljivost kroz starije aparate, ali i komunikaciju najviše i poslovne autoritete i roditelje.

Mesec od 11:40 prelazi u znak Ovan šireći strastvenu, ali impulsivnu energiju. Iako ćemo imati želju da sve ubrzavamo, može dolaziti baš do blokade usled retrogradnosti Merkura da ono što forsiramo ne ide lagano. Konjukcija Meseca i Jupitera od 13:12 može ipak doneti sreću, radost, zaštitu, optimizam i odlične lične potencijale. U porastu jake ambicije, dokazivanje, okrenutost fizičkom izgledu, okruženju, ali i karijeri.

Retrogradni Merkur u egzaktnoj konjukciji sa tranzitnom Venerom u znaku Jarca od 15h  ipak malo može pomoći u nalaženju kompromisa, i emotivnim ponudama, okrenutosti lepim stvarima, kupovinama i većoj pripremi za Novu Godinu. Ovo može biti dobar aspekt za pisanje, ispite, krakotrajna putovanja. Mogućnost poklona i naglog zadovoljstva. Može se pronaći izgubljeno. Srećno- vaša Astro Luna

среда, 28. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -28.12.2022.

 

Sreda, 28.12.2022. -nosi srećan aspekt Venere u znaku Jarca u sekstilu sa planetom Neptunom koja pokreće podršku i pomoć drugima, zaljubljivanja, romantičnost, vreme darivanja. Možete svakako biti u prilici da nekog obradujete, a dok imamo Mesec u Ribama svakako da uticaj humanitarnih akcija može biti uspešan. Idealno vreme za kupovinu kozmetike, komada odeće. Idealno vreme za umetnost, koncerte, pozorište i mesta gde možete da se opustite. Odlično vreme za ljubav, a ovaj aspekt može pokrenuti osećanje da ste našli srodnu dušu. U ljubavnim odnosima vladaće telepatija, jaka povezanost, neobične situacije, jaka intuicija koju treba poslušati.

Pozivam vas danas na instagram live od 17-19h kada ću pričati o aspektima za 2023, koji su to pozitivni dani i teški dani u 2023? Nagradiću tri osobe sa konsultacijama od 30 minuta. Pripremam vam i detaljan godišnji horoskop za 2023 koji možete pročitati na mom zvaničnom sajtu: www.astroluna.rs

Nešto naporniji aspekt Meseca i retrogradnog Marsa od ponoći može doneti tenziju na polju putovanja, dokumentacije, saobracaja ali i osetljivosti kroz rodbinske veze i dogovore oko dočeka. Može doći do prolazne ljutnje i povredljivosti, ali nepotrebne uznemirenosti. U povećanju nesanice, strahovi. Mars se nalazi na kraljevskoj zvezdi Aldebaran i može doneti pokretanje konflikata, ali može doneti i naglu vrstu pomoći iz inostranstva. Mars može izazivati prolazna nezadovoljstva i osećanje neke praznine.

Mesec u Ribama od 10:03 naćiće se u sekstilu sa planetom Uran koja je retrogradna i može doneti nekakve promene, budjenje, veću akciju u odnosu na prethodni dan, pokretanje nekih bitnih stvarčica pred kraj ove godine. Jaka vizija i intuicija. Kasni večernji časovi od 23:05 nose i konjukciju Meseca i Neptuna pa možemo iako umorni imati osećanje neke sreće, unutrašnjeg mira, možemo biti kreativni i jako povezani sa osobama koje žive daleko od nas. Jaki snovi. Treba pratiti svoj osećaj. Kontakt sa vodom može doneti regeneraciju, kao i molitve. Telapatske veze. Srećno - Astro Luna

Posetite i moju youtube kanal: @natasapaunovski9546


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski