петак, 9. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -9.09.2022. - " Melanholija"


Mesec u toku noću na prelazu iz znaka Vodolije u poslednji Zodijački znak Riba donosi vreme tišine i vreme kada treba završiti započeto ili se prosto staviti u relax. Mesec zagonetno sija puštajući signale i čitajući vidovito svaku vašu misao, emociju i promenu raspoloženja.Od jedne čudne i stresne energije, ulazimo u fazu pred vikend i Pun Mesec kada će nam trebati pauza, da negde ostavimo probleme i sve nedaće i misli ispod tepiha. I univerzum želi da se odmori i pokrene neko unutrašnje čišćenje.

Poslednja dva dana jesu bila teška i psihološki zamorna gde nas je neka čudna energija vukla. Danas već možemo ući u period blage fleksibilnosti, ali i melanholičnosti i potištenosti. Imaćemo utisak da sve negde treba da zastane na trenutak i da nas odluke i problemi koje bi trebalo da rešimo, mogu sačekati nešto kasnije.

Mars je u preretrogradnoj fazi od 3.09. i na 8 stepenu nudi senzacije i ozbiljno trošenje na reči na koje trebamo posebno obratiti pažnju. Negde nebo nudi poruku ; Oseti, napisi, sačuvaj, ali ne moraš sve da kažeš - trenutno. Ostavi nešto za sebe. 


Velika Britanija pati zbog gubitka Kraljice. Vladala je punih 70 godina. Jučerašnji aspekti i jesu negde govorili o gubicima osoba koje su baš ostavile trag, voleli je ili ne. Sandra Bulok odustaje od glume, a Us open pati za Novakovim šarmom i divi mu se na istrajnosti i čvrstini. Košarkaši su na putu da vrate staru reputaciju, a politika i stari problemi se mešaju sa svim ekonomskim strahovima koji dolaze.  Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije su još uvek u karmičkom procesu velikih oslobadjanja i učenja. Negde se emocije mešaju i danas mogu delovati zbunjujuće. Neka konfuzija, kao kad izadjete na ulicu a zapravo ste zaboravili gde ste krenuli, pa puštate energiju da vas vodi. I u medjuljudskim odnosima je sve po princpu:  Šta je pisac hteo da kaže ili čitati izmedju redova?


Od 6:40 Mesec prelazi u vodeni znak Riba, Dispozitor Neptun retrogradan, kao i suvladar Jupiter. Sve nas nešto tera unazad, iako bi negde krenuli bar malim koracima bar malo unapred. Može nam se činiti da prolazimo kroz neki tunel gde tražimo izlaz. Strahovi, opterećenja emocijama, zdravljem, nagli apetit praćen naletom hormona sa potpunim gubitkom interesovanja mogu biti praćeni ovim uticajem. Sa druge strane, maštanje, bežanje u neki svoj svet gde je nešto bolje i lepše, idealizacija i filmovi po mogućstvu sa srećnijim krajem, bol u nogama i leškarenje ili osetljivost na fizički izgled. 

Danas bi neka masaža spasila sve nerve, ali neka spasonosna reč, kao potvrda da smo na dobrom putu.U ciklusu smo i čišćenja od navike kako smiriti mozak i opustiti se bar na jedan dan?

Jutarnji časovi poaspani sa punio zevanja i promena u vazduhu. Ko može nek se odmara i puni dobrom muzikom i energijom. Ko ne može, nek pravi veće razmake i traži više kiseonika i čistog koliko toliko vazduha.

Dan nije baš savršen za kupovinu, ako vam dodje žuta minuta da lečite probleme ili emocije dobrim šopingom, ali jeste dobar za nešto spontano, kreativno, duhovno, umirujuće, pa čajevi, fini mirisi, lepe boje, čišćenje ormara, neke lagane vežbe, češće tuširanje ili šetnja mogu smiriti ceo organizam. 



Opozicija Meseca i Venere u popodnevnim časovima deluje kao pms i nosi ogromne oscilacije u raspoloženju i melanholična stanja. Duši treba mir, ali mnogo nežnosti. Bilo kakva vriska, dramatizacija može da utiče lošije. Odluke nesigurne. Čangrizavost u odnosu na emocije, komunikaciju i ne dobijanje pažnje. Inicijativa slaba i sa kašnjenjem. Karma je čudo, koliko puta ćemo je danas spomenuti.

Negde je danas dobro uživati u nekom svom delu dana, ili u nekoj samoći. Pokrenuće se ideje. Emotivno dan kada može doći do sukoba izmedju želja i emocija. Sklonost da se nezadovoljstvo prenosi na druge ili da se emocije leče i nekim porokom. Ipak, snažna intuicija i unutrašnja snaga može mnogima od vas pomoći da promenite ovu energiju i da pokrenete nešto novo iz sebe. 

Biće danas i lagarija i foliranja. Oni iskreni će naći svoj kutak i naočare da to ne vide. A Mesec sija i baca simbole koje trebate osetiti, svako na svoj način. Za bilo koji problem, ima rešenja. Nema kalkulacije, nema drame, samo čista jednostavnost. Ne tražiti odgovore, već se prepustiti....



Lp dan - vaša Astro - Luna


# currentmood# la vie en rose# mesec u ribama#

четвртак, 8. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -8.09.2022. - " Nerazumevanje i usamljenost u masi"

 

Sigurno vam se desilo da ustanete ujutru, popijete kafu i u glavi imate mir i onda krene stres, stres, pritisak sa svih strana i osećanje da se branite ili da želite prosto da pobegnete od negativne energije okruženja. Pokušate da meditirate, koristite razne mirise, molitve, prošetate i smirite i onda se dan nastavlja sa istom energijom. Prekrstite se i tražite način kako da sebi pomognete. Uzmete da čistite dvorište, pustite muziku na max, prošetate psa, pogledate prirodu i tražite svoju energiju da smirite svoju dušu koja bi da pobegne trenutno od svega što joj se dešava. I onda se desi da prosto stane i nebo, i vaša duša nadje ponovni balans. 

Ovakve promene nisu neobičajene, jer da nam je svaki dan isti bilo bi super. Baš se često ovakva stanja kakva sam upravo opisala i dešavaju kada je Mesec u Vodoliji kada nam treba da smo malo slobodni sami sa sobom, svojim mislima, i kada stopiramo sve što ne želimo da čujemo/ primimo i osetimo. Osim što se često govori o kršenju ljudskih prava u zakoniku bi trebalo da postoji i zakon kada treba bežati od mentalnog pritiska drugih. Nekako su energije ovih dana takve da prosto možemo da osećamo da nemamo uvek konkretan odgovor ili rešenje za sve, i da nam to tako odgovara, jer nam je duša puna tudjih problema i da nam treba da se pozabavimo sobom.



Svakako smo u fazi pred Pun Mesec koji ovog vikenda će čistiti sav bes, ljutnju i emocije, najviše strahove. Nemojte se iznenaditi da osetite neku nesanicu, noćni i rano jutarnji nemir i veći stres. Pokušajte da pojedinačno nadjete način da to smirite. 

Danas su nam aspekti baš takvi. Mesec od podneva u vrlo izazovnom aspektu sa R Uranom svojim dispozitorom može doneti nagle i neočekivane promene raspoloženja, stres, promene planova, osetljivost kroz uredjaje, struju, internet i pregrst nerazumevanja koja mogu biti praćena naglim prekidom odnosa ili prosto osećanjem da je potrebno da napustite taj prostor ili društvo.

Može biti istovremeno podjednako osećanja i usamljenosti i nerazumevanja jer Mesec pravi i veoma intezivnu konjukciju sa R Saturnom od 14:35 gde napominje na pritiske, kašnjenja, osećanje tuge, praznine i neke brige koja se kolektivno može više danas osetiti. Bilo bi poželjno ako možete danas se distancirati od politike, svega što nema crtu ljubavi, ljudskosti i bilo kakvih podela. Reakcije brze, nagle i eksplozivne i praćene osećanjem nefer odnosa. Dosta ograničenja u timskom radu, ali i pritiscima od strane autoriteta što može doneti neki vid buntovnosti i osećanja da sve želite da napustite. 

Ipak, uticaj Meseca kroz znak Vodolije može da pokrene i osećanje olakšanja ukoliko budete iskreni sa sobom. Na emotivnom nivou trenutno može smetati i osećanje prevelike analize i nedobijanja pravih rešenja ili osećanja stajanja u mestu ili nekog prolaznog zadovoljstva koje nosi euforiju. 



Danas će se slični prepoznati po pogledu i maštanju, gledanju u nebo i neprisustvom u odnosu na mase. Danas će oni koji pate razumeti one koji su u goroj situaciji. Kakve god okolnosti bile, potrebno je da iskažete saosećanje i brigu o starijima jer to će biti važno. U osetljivosti i društveni odnosi, ali i emocije koje mogu varirati i možete imati utisak da niste dovoljno voljeni. 

Ipak u celoj situaciji proradiće i neki spontani humor, kao i neočekivana pomoć od onih na koje ne računate. Dozvolite danas univerzumu da vas povede i da ostanete pribrani, ali i čvrsti u svojim odlukama/ stavovima. Bilo koji vid buke, patetike nosiće beg. 

U osetljivosti vene, kolena, kosti i nervni sistem. Veoma osetljivo vreme za hronične bolesnike. 

Iz neke potištenosti može se javiti super ideja koja može da vas probudi iz duboke misli u koju ste ušli. Danas nam ne treba mnogo, samo da drugi razumeju naše potrebe i da ako nešto ne želimo - budemo razumljiviji i prihvaćeni u svojim željama. 

Budite dobro i pratite univerzum - vaša Astro Luna 


# currentmood# coldplay# dnevna doza lune# mesec u vodoliji


среда, 7. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 7.09.2022.- Predrasude i Autentičnost

 

Razmišljam već danima koliko se troši energija na neke nebitne manifestacije( čitaj EuroPrajd) na koje mi je skrenula pažnju jedna klijentkinja u mojoj viber grupi. U prilično tradicionalnoj zemlji koja ponosno pokazuje porodicu kao imperativ neko želi da se šetka i pokaže da je drugačiji. O.k. da se razumemo, treba prihvatati razlike i nemati predrasude, jer je važno uvek kakav si kao čovek, a ne kojeg si seksualnog opredeljenja, ali ipak intima treba da ostane intima. Ako je to uslov Evrope, nek smo zaostali...  Verujem da znate ako ste bili u Beogradu da je to grad otvorenih emocija, ali ne po svaku cenu...

Slušam ovih dana ozbiljne diskusije na tu temu, pa sam i virnula da vidim taj 17.09 i zaprepastila se koliko su loši kako energetski aspekti, kao i aspekti vezani za samu Paradu, ulicu, učesnike, ali i okruženje, tako da mislim da bi bilo super kad se to ne bi forsiralo,nema ljutiš... jer u suprotnom ne "gine" nam još jedan haos na ulici. A to nam je tako sada najmanje potrebno, uz sve skupoće i probleme. Svakako zbog opozicije Sunca i R Neptuna mislim da je ova manifestacija ipak obojena političkim manipulacijama i da su to gradjani našeg grada osetili što nema nikakve veze sa mišljenjem da svako od nas ima nekog prijatelja koji je gej i koji je divan čovek...

Sa druge strane, ne znam kako je kod vas, ali malo malo pa nestaju namirnice, razmišljamo o zimi koja dolazi i neka jeza već unosi nemir šta će biti i kako će to ispasti? Ovaj mesec je inače mesec kada ćemo baš olako podbadati pod uticaj svega što čujemo, pročitamo, pa mislim da je ipak važno koliko god treba da budemo realni i "prihvatimo" svetsku krizu, da se malo opustimo u glavi, ili možda i setimo naših baka koje nisu imale ni pola od onog što mi imamo, posebno kada se radi o životnim namirnicama ili prosto pokušamo da ne analiziramo ništa dok se ne desi. Pokušati neke strahove promeniti u praktičnije stvari.




Mesec od ponoći prelazi u znak Vodoliju i pred nama je jedna brža energija sve do Punog Meseca. Potreba za promenama, pokretom, nekim čudnim adrenalinom koji nas vuče može biti u opticaju, iako moram da vam spomenem da u naredna dva dana i dalje morate imati malo više strpljenja za medjuljudske odnose, jer retrogradnost Merkura može uticati na prilične nesporazume, pa će biti velikog trošenja oko opravdanja ili objašnjenja. 

Danas su nam aspekti prilično dobri, pa bi bilo super da pokrećete neke pozitivne rezove, nove stvari i da se okrenete malo stvarima koje volite. Okrenutost humanitarnim akcijama, pomoći drugima, prijateljima, ili potrebi da budete drugačiji da izadjete iz rutine može prijati.

Mesec od 15:45 prima i pozitivan aspekt  sa R Jupiterom pa može doneti srećne okolnosti, puno smeha, dobre šanse za dobitke, putovanja, obrazovanje, razne vrste kurseva, ali odlično vreme za javne nastupe, pisanje, kontakte i upoznavanja.

Trigon Meseca i Merkura očekuje se od 19:48 koji nosi puno pokreta, razdraganosti, pozitivne afirmacije, puno vesti i promena na emotivnom / mentalnom nivou. Dobro vreme za trgovinu, saobraćaj, kupovine, dogovore, čak i potpisivanja. 

Trigon Meseca i Marsa od 22:14 nosi jaku snagu, strast, odlično vreme i za sportske aktivnosti fizički rad, emotivne odnose, ali i odlično vreme da rešite brzo nešto što je stajalo danima. 


Danas imamo energiju budjenja i dan kada je super da pokažete svoje potencijale/ autentičnost/ originalnost i sklonost ravnopravnosti, ali ne po svaku cenu. Može biti bitnih političkih dogovora, ali i provokacija, kao i neočekivanih senzacija. Priča o struji i gorivu, još neko naglo povećanje i vesti sa fronta, ali i neki vid bunta da se promeni list i krene nedelja u nekom drugom smeru može da vam pomogne da ignorišete ono što vas opterećuje i da poslušate svoj osećaj. 

Dok je Mesec u Vodoliji može dolaziti do osetljivosti kolena, pojačanih upala mišića, kao i osetljivosti kardiovaskularnih bolesnika. Prijaće nam i neki izazov koji se može osećati u vazduhu. Možemo danas nešto novo naučiti, i modernizovati svoje znanje. Dobar dan za upoznavanje novih prijatelja/ poznanika , ali dan kada trebamo i možemo da imamo mišljenje i jake stavove koji se neće baš kositi sa okruženjem. Pratite svoje talente :-))

Pripremite se i na brži dnevni tempo i povećanje obaveza:-))

Budite dobro - vaša Astro - Luna


# currentmood# god is dj # dnevna doza lune# 7. septembar


уторак, 6. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 6.09.2022. ( Strpljenje - molim)

 

Merkur vrckavo tera po svome. Jedno tri puta mi je blokirao sve i kao da je tražio nevidjeno mnogo strpljenja da bi napisala tekst ove noći.Do tad sam mogla da popijem jedno tri kafe, ali ajde. 

Pod uticajem smo Meseca u Jarcu danas koji će od nas tražiti da se usmerimo na obaveze, završetak gomile sitnijih stvari i za sebe i za druge. Pisaćemo, jurićemo, prebrojati i računati šta treba da platimo, šta je preostalo nemajući vremena baš za neko veće zadovoljstvo, osim ko ustaje rano, pa odradi neke dobre vežbe, pa započne jutro i dan onako vojnički. Znam, da ima puno takvih i bacam im kapu, ali stvarnoo...

Poneki smeh pomešan sa nekom tugom pratiće današnji dan. Oni koji krenu udarnički od jutra, biće zaposleni, i neće mnogo razmišljati o tome zašto im je šef grozan i izkompleksiran ili zašto se taj bivši ne javlja, jer on ima neki sat koji drži na ruci, jel uopšte zna u kojem je mesecu/ godini?

Moje iskustvo sa klijentima je da negde odustaju i da su malo umorni od svega. Svima je potrebna promena i to velika i da nešto se pomeri. Malo im je teška realnost i sadašnje vreme. Danas može biti neke težine koja će doneti bol u ledjima i poneki veći uzdah, ali kao da će vam nebo govoriti, piči napred i ne analiziraj...



Univerzum kaže rad, rad i samo rad. Poneka okrenutost na prošlost ili osećaj da leto prolazi i nema više vitamina D. Ja često tražim  sunce kao kadar da napravim najbolju fotografiju. Ali to nije tema, ovaj Mesec traži ozbiljnost, odgovornost, brigu za druge, ambicije, planiranje( a tu je negde Merkur koji je kao moja Nina koja tapka po laptopu i zove koga stigne na viberu).. Može biti i nekog unutrašnjeg bunta da ne može više ovako i da se nešto mora menjati i rezati, ali će proći kao trenutno stanje. 

S obzirom da će Mesec praviti odlične aspekte od ranih jutarnjih časova sa Suncem, ali od 11:20 i trigon sa R Uranom ipak danas možemo pokrenuti završetak nečeg što je stajalo kao opterećenje,a možemo imati i ideju da napravimo neku promenu na sebi. Krenuti od sitnijih ka krupnijim stvarima. Uran može da pokrene neki vid transformacije koji može biti dobar za veći deo današnjeg dana. To će nas držati kao rezerva, a može biti i nekih kontakta koji mogu doneti naglo bolje raspoloženje, iako se oseća neki vid melanholičnosti, više u vazduhu. 

Večernji časovi nose kreativnost, sklonost saosećajnosti i telepatiji, zbog kontakta Meseca i R Neptuna. Nemojte se iznenaditi da vam ljudi baš ove nedelje traže potvrdu ili direktnu pomoć. Danas možemo dosta brinuti za starije članove porodice. Jaki utisci prožeti nekim iskustvom iz prošlosti. Neočekivane i dobre šanse. Medjutim, konjukcija Meseca i R Plutona u kasnim večernjim časovima nose neku karmičku promenu i destrukciju, ljutnju i unutrašnje napore, pa bi vam preporučila da ranije legnete u krevet.

Povoljan dan za dijete ili neki lagani post/ čišćenje organizma. Odlično vreme da ponovite neku lekciju od pre ili da potražite neku stvar koja vam može doneti ponovni osećaj sigurnosti. Osećaj kontrole ili autoriteta, davanja saveta na svoju ruku nije preporučljivo. 

Budite mi dobri i istrajni:-))



Vaša Astro - Luna


# currentmood# nina bajkovita# mesec u jarcu# utorak


понедељак, 5. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -5.09.2022. ( Čišćenje i odgovornost)

 

Nova nedelja je pred nama, a ono što bih izdvojila je: 

- Ulazak Venere u znak Device do 29.09.

- Retrogradni Merkur iz znaka Vage 10.09.

-Pun Mesec u znaku Riba 10.09.

- Trigon Sunca iz znaka Device sa R Uranom u znaku Bika 11.09. ( promene, transformacija, ponavljanja, rezovi ka povoljnom balansu, kreativnost).



U ranim jutarnjim časovima Venera menja znak i ulazi u zemljani znak Device pa nam je na snazi jednostavnost, veća kontrola emocija, veća okrenutost savršenstvu ili traženju nečeg perfektnog i idealnog. Mesec takodje sa početka nedelje ulazi u zemljani znak Jarac pa u trigonu sa Venerom  krećemo u nekom miru, sa bezbroj planova u glavi, ali ipak i sa nekom organizacijom i temeljnošću. 

Ne mogu reći da će nam raspoloženje biti baš na snazi, ali prvi dan nove nedelje donosi da se suočimo sa obavezama, malo uozbiljimo i vratimo u realnost. Popodnevni časovi praćeni su nekim nezadovoljstvom, promenom planova, većim očekivanjima ili gubitku koncentracije i zbog kvadrata Meseca sa R Jupiterom i Merkurom. Danas se pripremite na strpljenje ukoliko planirate neku kupovinu ili sredjivanje papira, ili nešto plaćate.

Nagle vremenske prilike mogu posebno ne prijati reumatiskim bolesnicama i osobama koje su senzitivnije. U porastu pojačane migrene, praćene napetošću oko sitnica i većom potrebom za emocijama. Treba obratiti na poslovne autoritete, ali brigu za starije članove porodice. Pokušajte da se distancirate od onog što ne možete promeniti, ali je preporuka da posao ne donosite kući, jer će svima danas trebati i pauza od svega.

Sa druge strane, današnji dan može biti dobar da pokrenete neki proces čišćenja koji dugo čeka. Zaposlite sebe jer to može da vam pomogne ili skrene od misli koje vam ne prijaju ili vas muče. U porastu jača okrenutos prošlosti, nostalgija, problemi sa zubima kao i hormonske promene. 

Večernji časovi posebno savetuju bez žurbe jer su moguće greške. Prvi deo dana može doneti korisne aktivnosti ili dešavanja, dok u popodnevnim časovima može dolaziti do pojačanja nervoze i pravljenja grešaka. 




Lp dan - vasa Astro Luna


# currentmood# venera u devici# mesec u jarcu# ponedeljak 





субота, 3. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 3/4.09. Preispitivanja i Prva četvrtina Meseca

 


Ovaj vikend nosi i uticaj Prve Četvrtine Meseca u znaku Strelca koji će se naći u kvadratu sa Suncem iz znaka Device u 20:09. Mesec će se naći na nešto senzibilnijem 11 stepenu što negde simbolički može doneti osećanje ograničenosti na socijalnom i duhovnom nivou ili osećanje nekog nepotrebnog presinga.

Mesec u Strelcu će ovaj vikend nositi neki nagli optimizam i vedrinu u odnosu na prethodne dane, a u subotu 3.09. i vrlo srećne i blagoslovene aspekte sa R Jupiterom i Merkurom koji je u predretrogradnoj fazi od 20.08. Neke dobre vesti, pokret, srećne okolnosti preko inostranstva, povećanost novca i dobra energija i osećanja nekog pokreta. Medjutim, mislim nije sve tako jednostavno od 14:30 Mesec će se naći u vrlo intezivnoj opoziciji sa tranzitnim Marsom iz znaka Blizanaca i može povećati povrede, nezgode, napore, tenzije, isključivost, veće probleme sa kontrolom, pa će biti potrebno brojati do 100 da neko ne oterate tamo gde ne treba...

Puštanje muzike kao izlaz iz onog što ne želimo da čujemo ili vidimo i osećanje da se budimo radosni, ali da nam danas slede izazovi na mentalnom nivou jer Merkur pravi opoziciju sa R Jupiterom koja troši i koja može doneti niz nesigurnosti u odlukama. Neće biti neobično da vas neko optuži za nešto što smatrate nepotrebnim, ili da vas uvredi na jedan kao kulturniji način. Možete biti šokirani i količinom bezobrazluka ili nemoralnosti u trenu. Zato danas prirpemite rezervna sredstva koja vam pomažu u tim situacijama. Vozači ovaj vikend posebna opreznost jer imamo posebno danas velike tenzije i moguće udare, nezgodne situacije ( posebno pripazite na novčanik, ali i moguće štete).



Danas je posebno važno da se skocentrišete više i na širinu stvari, ali detalje. Neka atmosfera može da vas ponese, pa da zaboravljate ili grešite u stvarima koje dobro poznajete. Nemojte se iznenaditi da dobijete kritiku ili da vas neko izazove što može dovesti da analizirate dublje tu temu ili problem i da to utiče na vaše samopouzdanje ili da vanm neko pokvari dobro raspoloženje. Pokušajte da se držite vere i onog što osećate individualno da je ispravno.Tranzit opozicije Merkur - R Jupiter biće i glavni aspekt kada Merkur krene retrogradno, i ponavlja se 19.09. Neće biti neobičan strah od sramote ili da vas neko podceni ili dovede u neprijatnu situaciju i da dugo razmišljate šta je pisac hteo da kaže. Možete se ovog vikenda i nagledati/ naslušati svakojakih gluposti, pa otvorite um za ipak šire i pametnije stvari...

Preporuka ovog vikenda je ako planirate nešto bitno poslovno, da tražite i stručni savet. Neko vaganje i nemir u sebi može doneti osećanje da ne možete da uživate ili da se u potpunosti opustite. Dosta kopanja u glavi i razmišljanja kakve odluke doneti i privatno, može biti sumnji ili osećanja nekih zagonetki usled postupka drugih. Opravdanja i objašnjenja će samo dodatno pogoršavati dobre namere, pa je danas preporuka mudrijeg distanciranja od svega što vam se ne dopada. Takodje, popodnevni časovi traže fizičko trošenje, ali mentalni mir i manje mozganja.

Prva Četvrtina Meseca - prva lunarna faza ovog meseca sa jedne strane može biti dobra u čišćenju i razmatranju promena u sebi, ali može biti izazovnija ako vam je potrebna veća podrška ili potvrda sopstvenih vrednosti, posebno partnersku povezanost osećanje uskraćenosti.Neće biti nemogući nesporazumi u javnosti, ali u ljubavi. Vi mislite jedno, a drugi shvate potpuno drugačije. Neko osećanje usamljenosti možete kreirati nečim korisnim baš sami sa sobom. Preveliko trošenje za druge neće dati zahvalnost i osećanje sreće.  Veoma osetljiv vikend za porodjaje/ operacije. Brige oko prijatelja/ rodjaka, nagli troškovi ko putuje. Emotivno neka zbrka i osećanje tuge, ali sklonosti da se ponašate srećno i da bi mogli da razbijete neku čašu ako vas pogodi neka pesma u dušu.Planiranje i dalje ne ide u korist, pa sve može kasniti u večernjim časovima i nekako nećete znati čemu da se okrenete. Pitanje poverenja pod znakom pitanja. Ovaj vikend može biti produktivan za rad, ali opet i nekako praćen većim očekivanjima. Neka mešavina potištenosti i nagle lične motivacije biće praćena ovim uticajem. Biće i situacija da sve ostavite i dobro se odmorite. 

Nedelja - 4 septembar

Jutarnji časovi pozitivni za neki koristan rad, izlet, druzenja, da zavrsite neke dnevne poslove ili da izbacite ili očistite ono što stoji. Kontakti koji su kasnili mogu se aktivirati. Univerzum inače ovog vikenda može da iskušava pa da vam donese i nešto neočekivano dobro, ali neće se poklopiti sve. Pratite svoj osećaj kao svoju amajliju duše.

Popodnevni časovi pomalo konfuzni, umorni, pa popodnevni časovi treba da nose odmor i regeneraciju. Treba pripaziti malo na lekove, alkohol jer nedelja može doneti osećanje neke mučnine ili osećanja da ste malo preterali. Ipak nedelja kao da smiruje psihu i donosi bolju odgovornost i usmerenost na ono što vam je važno.



Venera prelazi u znak Device od 6h u kome će boraviti do 29.09.

Mojoj miljenici Beyonce rodjendan:-))

Vreme smirenijih emocija, pojačane kontrole, opreznosti, usmerenosti na zdravlje, ali i period jakih analiza i okrenutosti intelektualnim odnosima i estetici. Venera ovde nema najbolji uticaj, ali pokreće posebnu crtu nesporazuma medju parovima ili većih razlika u mišljenju što može biti pojačano 16,18,24.09. Ipak, kraj meseca može doneti i vreme zaljubljivanja i jakih susreta, pa Devicama ovaj period i neće biti tako loš kao i Bikovima, Škorpijama, Blizancima i Jarčevima posebno od 25.09. 20.09 može biti dan emotivnih iznenadjenja i neočekivanih situacija, ali i promena na profesionalnom/ emotivnom nivou.

Prisutna je crta žrtvovanja, ali i crta radoholičarstva i odredjenog vida matematičke procene i potrebe za savršenstvom. Reči će biti izuzetno važne kada se radi o ljubavi, pa mogu doneti ili potpuni pad ili povezanost. Imamo i period kada ćemo biti okrenutiji jednostavnijim stvarima, ali detaljima u ljubavi. 


Ovaj vikend donosi pojačane emocije tokom subote i veoma jake reakcije, ali osećanje preispitivanja i crta moralnosti kao glavne teme problema. Nedelja može biti lakša, ali sa novim ciklusom Venere i mirnija u pogledu emotivnih dešavanja. 


Lp vikend - vasa Astro Luna 




# currentmood# dnevna doza lune# prva četvrtina meseca# venera ulazi u znak device# 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski