уторак, 18. април 2023.

Dnevna doza Lune -18.04.2023.-Pokreni novi start

Dobar dan dobri ljudi:-))

Danas ćemo iz jedne potpuno uspavane i pasivnije energije ući u nešto aktivniji dan. Mesec od 3:10 am prelazi u vatreni znak Ovan, liderski, prvi, kardinalan znak koji bi mogao da nam pokrene i emocije, reakcije, bez obzira što ćemo u pozadini duše osećati da nešto iznutra fali i iritira naš stomak. Ipak, kao da će nam univerzum doneti da nemamo izbora i da se danas ipak pokrenemo i malo vratimo volju.

Ako počnete dan sa nekim grčom u stomaku ili migrenom, nemojte se ljutiti na nebo, to može biti pritisak da se vratite starim navikama ili okrenete radu. S obzirom da je Ovan znak koji traži nas u ovom danu, bilo bi dobro malo produziti jutarnju rutinu ispred ogledala i uvesti neke promene koje mogu da pokrenu po koju reakciju. Mars vladaoc znaka Ovna trenutno u vodenom znaku Raka oseća svaki mali detalj koji ga uznemirava, pa preosetljivost može biti više nego očigledna. Ali pokušajte danas da malo ignorišete ono što vam se ne dopada... Pokušajte danas da se malo više okrenete sebi, i svojim potrebama...



Kontakt Meseca i Plutona u ranim jutarnjim časovima može doneti unutrašnju potrebu da izadjete iz perioda u kome se nalazite. Negde ćete sami sa sobom razmišljati da isključivo menjate navike, bilo da se radi o kilaži, emotivnim razmišljanjima i današnji dan donosi svest o sopstvenim vrednostima kojima se možete okrenuti, iako negde možete osećati da nešto može da vas povuče nazad da budete ranjivi. Danas je povoljan dan da pokrenete kreativnost ili počnete sa nekim laganim poslovima. Dan može povećavati energiju Škorpijama, Bikovima, Blizancima i Vagama, dok se Rakovi i Ovnovi, kao i Jarčevi sa izvesnom knedlom u grlu mogu početi od novog starta.

Popodnevni časovi zbog kontakta tranzitne Venere i Meseca mogu doneti odlično vreme da se posvetite svom izgledu ili ulepšavanju, nekom hobiju, ili nekoj kupovini. Vreme oko 18h može doneti i mogućnost da pokrenete neke zaostale dogovore, ali da kupite nešto što vas može obradovati ili dobijete poklon. Druženje sa ženama, ali podrška žena u porodici može biti povećana. To može biti vreme koji može pokrenuti radost i neku opuštenost.

Na današnji 18 april rodjeni su: James Woods, America Ferrera, Eric Roberts, Luis Miguel.

Budite mi dobro - Astro Luna

# currentmood# mesec u ovnu# vlado#
 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski