среда, 19. април 2023.

Dnevna doza Lune -19.04.2023.


 Neko zatišje pred buru, kao da će nešto eksplodirati u vazduhu.Vreme 1 dan pred prvo Pomračenje Sunca koje ne obećava. Mesec danas kroz ceo dan u znaku Ovna malo može da pokrene i neki inat da se stvari pokrenu ili završe do kraja suprostavljajući se Merkuru koji stoji i smejuriji se razmišljajući o novim nezgodama koje nam sprema iz Venerinog znaka Bika.

Danas posebno treba disati i brojati do 100. Udisati vazduh i šetati. Naći kontakt sa kosmosom, prirodom i sobom. Zagrliti najmilije. Smanjiti tenziju jer može biti destruktivnije, da ne kažem gore. Manje filozofirati o stvarima koje ne možete promeniti i tugovati dostojanstveno ili se okrenuti jednostavnijim temama, ljudima i stvarima. 

Danas itekako mogu da vas potroše posebno oni koji u nijednom vremenu nisu zadovoljni i konstatno kukaju nad sistemom i sopstvenom sudbinom. Da je vreme teško jeste, nekako ne znam dal primećujete manje osmeha, pesme, vedrine, ali negde Ovan danas tera ipak na akciju iako ćemo svi dobro prikrivati preosetljivost i senzitivnost i strah od nenormalne nesigurnosti koji možemo osećati baš pred ovo Pomračenje. Ako vam je lakše razbite nešto, idite do teretane, samo nemojte povredjivati sebe objašnjavajući po hiljadi put šta je korektno i šta bi trebalo da bude. Svi sanjamo normalan život, zar ne?

Ono što nam danas ne ide baš najbolje je kvadrat Meseca i njegovog vladaoca Mars u izmenjenim sedištima i tu posle ponoći može biti nezgodnih situacija, svadja, tenzičnih emocija i nezadovoljstva. Negde je danas u većem delu dana odlično da se okrenete ka stvarima koje vas ispunjavaju i da se tu potroši kvalitetna energija i to može smiriti inače ranjena srca i kolektivne tenzije. Kontakt Kirona i Meseca u prvim satima ovog dana povećava posebnu senzitivnost i nelagodu.

U povećanju migrene, osetljivost stomaka kao podsvesni razlog opomene da prolazite kroz nešto što opravdavate samo meteropatskim promenama. Čudni snovi. 

Danas posebno mogu biti napete Vage, Jarčevi, ali i Blizanci.Lavovi mogu imati čak i neke prolazne neprijatnosti. Dosta energije mogu imati Rakovi i Ovnovi iako mogu biti u periodu izazova naspram drugih. Škorpije mogu da otkriju puno toga ove nedelje, a Ribe da imaju potrebu da pokrenu stvari iz prošlosti i da se dobro isplaču. Strelčevi ne trebaju da se vraćaju na staro i trebalo bi da se okrenu sadašnjem stanju. Device će brinuti za druge, ali će imati nemirne emocije i problem sa okruženjem. Blizanci mogu da osećaju poprilična nerazumevanja i strah od sigurnosti posebno na materijalno / emotivnom nivou. 

Danas definitivno treba naći način da se izbace loše navike, ljudi i da se energija preusmeri na nešto konstruktivnije. 

Ono što danas može da malo spase stvari jeste konjukcija Meseca i Jupitera od 19:28 koja može doneti ipak neke radosne momente, uspeh, novac, neko lepo druženje ili lični napredak. 

Budite dobro - Astro Luna

# currentmood# john wick chapter 4# mesec u ovnu

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski