петак, 26. мај 2023.

Dnevna doza Lune -Maj 26


Svim srcem veruj u Dobro. Tako postaješ imun na ono što dobro nije. Znaš da zlo postoji, ali te ne razboljeva jer ti si stranu odabrao.

Ne boj se... Strahovi se obistinjuju.
I snovi, jednako."
Brankica Damjanović

Petak, 26 maj, negde iznutra provocira najavljene dogadjaje koji će blokirati grad radi nečije sujete i diktature. Sila nameće mnogim normalnim ljudima da nešto moraju, iako ne žele. Običan narod trpi veliku slatku manipulaciju da mora da veruje samo jednom čoveku. Ali zaboravljamo, da svakoj vladavini dodje kraj. Znate zašto? Jer niko, baš niko ne može biti moćniji od sudbine, Boga, univerzuma i onoga što je zapisano. Zato ne odustajte....




Astro rodjendani: Na današnji 26.05.1964. rodjen je multitalentovan Lenny Kravitz u znaku Blizanaca sa podznakom u Jarcu.On je osvojio brojne nagrade, izmedju ostalog i Gremmy, a kao i pravi Blizanac okušao se u svim muzičkim stilovima, kao tekstopisac, kompozitor i glumac. Lenny je rodjen u Vreme Punog Meseca u Strelcu, koji mu pokreće stalni unutrašnji entuzijazam i optimizam, ali želju za nečim novim kada je muzika u pitanju. Stelijum planeta u Biku(Merkur, Mars i Jupiter) ukazuju na jak hedonistički pogled, smisao za umetnost, ali povremenu lenjost i odlazak u poroke( opozicija Neptun). Ovaj talentovan muzičar sa Venerom u raku je veliki šarmer i miljenik žena.
26.05.1926 rodjen je jedan od najperspektivnijih jazz muzičara –Miles Davis u kombinaciji duplog Blizanca sa izuzetno strastvenim Mesecom u škorpiji.

Na današnji 26.05.1920. rodjena je i legendarna jazz pevačica Peggy Lee u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici i Mesecom u devici.
26.05.1907 rodjen je Oskarovac, glumac John Wajne u znaku Blizanaca sa podznakom u Lavu i magičnim Mesecom u škorpiji.
26.05.1877 rodjena je američka balerina i začetnik modernog plesa Isidora Dankan.Rodjena u znaku Blizanaca sa podznakom u energičnom i sportskom znaku Ovna sa Mesecom u škorpiji.


Mesec u Lavu danas kroz ceo dan u izazovnom aspektu sa Uranom iz znaka Bika može povećavati stres, uznemirenost, nemir i nervozu. Kako onima koji nešto moraju, a mnogi može doneti i preokret i pobunu da ne žele da urade ono što se traži od njih. Danas su u procepu i emotivne reakcije i može biti dosta dramatike. Meterološke prilike neće pogodovati kardiovaskularnim bolesnicima i osobama koje su izuzetno senzitivne.
Danas su u centru pažnje narcisi, manipulatori, lažni proroci i veliki izazovi preko medija. Negde u porastu mogu biti i prolazni manji zemljotresi, ali i emotivni nagli prekidi, jer strpljenje može biti zamenjeno impulsivnošću i nestrpljenjem.

Potreba za pažnjom, scenom, dramom i ponašanjem kao u pozorištu veoma otvorena. Medjutim Mesec će danas biti u praznom hodu od 14h sve do prelaska u znak Device( sledećeg dana rani jutarnji časovi) što govori o otežanjima, ograničenjima, neispunjenim željama, ali promeni planova. Loš dan za važne dogovore, sastanke, ali vladare. Sunce u vrlo izazovnom aspektu sa Saturnom planetom karme pojačava otežanja i opterećenja posebno onih koji prenose lošu energiju na svoj narod.
Danas u povećanju mogu biti povrede, reumatski problemi( kičma, noge), ali posebno starijim osobama nagle vremenske prilike neće prijati. U porastu oluje. Mesec će biti i u konjukciji sa Lilitom pa može povećavati lažnu sliku osećanja, ali prevare na javnom nivou.Veoma osetljiv dan za pravne procese ili ortakluk.

Na emotivnom nivou neka tenzija, a pojačana tenzija otvorena preko ulica, saobracaja. Problemi u komunikaciji, internetom pojačan od ranih jutarnjih časova. Dan donosi opšta otežanja i da ćemo sve što se dešava osećati mnogo uzburkanije nego inače. Dan pojačanih finansijskih troškova, ali nepovoljnosti kroz poziciju okruženja, posebno politike. U porastu napadi i saobraćajne nesreće. Osećanje i dalje neke težine u vazduhu.

Danas bi bilo dobro smiriti reakcije i emocije i držati se po strani. Pokušajte da unesete mir i radost, ali stav u onome što ne želite. Ukoliko prolazite kroz emotivni problem, nemojte ga povećavati nepotrebnim analizama ili dodatnim dobijanjem odgovora. Dan je veoma osetljiv za operacije.Pritisak kolektivno može najviše unositi nemir, ali izvesnu izgubljenost i strah.


Ono što danas može danas biti malo olaksavajuće je sekstil izmedju Venere iz znaka Raka i Urana iz znaka Bika. Nagli i neočekivani susreti, dobici, neplanirane povoljnosti kroz banke ili samostalne poslove ili veća podrška nekog člana porodice koja posebno može pogodovati Rakovima, Vagama i Blizancima. Bez obzira na previše dominatnu, ali pritisnutu energiju, danas se mogu desiti slučajna poznastva i prijateljstva, pokloni ili nešto neplanirano.

Ostanite dobro - Astro Luna


# mood# mesec u lavu# angelina# venera u zagrljaju sa uranom#

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski