среда, 28. јун 2023.

Dnevna doza Lune - Jun 28


 U fazi smo Prve četvrtine Meseca koja je od subote povećala baš ranjivost i dosta suza, fazi pred Pun Mesec 3.07. Merkur je od juče ušao u vodeni znak Rak, pa nam misli mogu biti sentimentalnije, nežnije, brižnije, zaštićenije, ali ćemo i raspoloženje malo menjati ko vremence. Počinje letnja sezona koja se baš oseća na aerodromu gde vam treba strpljenjeeee. Mars je posebno bio u pojačanom nervozi sa Uranom, pa su avioni kasnili, a redovi veliki. To se može osećati i ove nedelje. Ali dok čekate u redovima, razmišljate o onome gde se krenuli i miru i odmoru koji vam treba. 



Cirih koji sam posetila poslednjih dana ostavio mi dah sreće, mira i ljubavi sa ljudima sa kojima sam bila. Veliki poljubac za moje drage prijatelje,,,,, i love you

Vidovdan, ajde nek nam univerzum i Gospod pomogne. Osećanja intezivnija i potreba za pažnjom i zagrljajima pojačani, ali bogme i za porocima. Malo ćemo biti nostalgični, emotivni, pa dramatični i kao da ne želeći skloni da privlačimo pažnju. 

Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave ❤️


Šta imamo danas? Mesec na izmaku iz znake Vage u kvadratu sa Plutonom od 10:20 može nositi destrukciju, ranjivost, nesigurnost, nemir i osećanje nekog pritiska i ljutnje. 

Od 10:57 Mesec menja znak i ulazi u videni znak Škorpije. Strast, jake emocije, intuicija, unutrašnja borbenost, ali nemiri. Ono što je dobro što će Mesec biti u trigonu sa Merkurom iz znaka Raka pa su popodnevni časovi idealni da nekom kažete da ga volite i da vam nedostaje, da rešite ili pošaljete potrebnu dokumentaciju, da odete na važan sastanak ili krenete na odmor, uradite nešto korisno po kuci, ili prosto prosetate i pisete, pokrenete emocije u kreativnom smislu ili primite novost ili vam se javi neko ko vam je jako važan koga niste videli mesecima. 

Danas pratite svoje misli koje će vas voditi kroz ovaj dan. Zaljubljenost pojačana i potreba za ambicijama. Može se javiti želja da nešto pokrenete što je stajalo godinama. 

Od 22:53 Mesec i Sunce naćiće se u trigonu i mogu napraviti pozitivnu atmosferu i sreću i blagostanje. Danas je dan kada možete lako povezati stvari i veoma osećati ljude koje volite. Pratite svoj osećaj. Ne odustajte od onog što želite. Ignorišete ljubomoru i ironiju.U povećanju važniji politički dogadjaji ili vesti. 

Srećno - Astro Luna



28.06.1966. rodjen je američki glumac dobitnik mnogih nagrada, poznatiji po romantičnijim komedijama-John Cusack u znaku Raka sa erotičnim I privlačnim, ali emotivno dubokim Mesecom u Škorpiji koji u konjukciji sa Neptunom povećava senzibilnost, intuitivnost I jaku moć predosećanja, ali sjajne transformacije preko glume, pa zato I jeste omiljen medju suprotnim polom.

28.06.1491 rodjen je engleski kralj Henri 8 Tjudor koji je tokom vladavine (od 1509) proširio vlast na Vels, Škotsku i Irsku. Rodjen u znaku Raka sa podznakom u Devici I Mesecom u Ovnu. Sukobio se sa papom koji nije hteo da poništi njegov brak sa jednom od šest žena i proglasio se za poglavara novoosnovane Anglikanske crkve (1534). Uticaj vladaoca Merkura u lavu u opoziciji sa Saturnom u vodoliji ukazuje da je bio narcoidan, egoističan I mentalno prepotentan, ali da je mogao imati izvesnih problema na polju dece., kao I da je bio sklon kocki.Mars u devici kroz prvo polje u kvadratu sa Neptunom donosi mu lične krize, ali hedonizam, ali izvesnu ličnu nesigurnost koja mu je smetalo I kroz uticaj drugih kroz stalna emotivna traženja.Šest puta se ženio, što je razlog I Venere u dvojnom znaku Blizanaca u lošem aspektu sa njegovim ascedentom.
28.06.1712 rodjen je francuski filozof Žan-Žak Ruso, čije je delo uticalo na Francusku revoluciju i na evropsku književnost i filozofiju XVIII i XIX veka ("Emil - ili o vaspitanju", "Rasprava o poreklu i osnovama nejednakosti među ljudima", "Pismo Dalamberu", "Ispovesti"). Rodjen u znaku Raka sa podznakom u Devici I Mesecu u Biku.
Све реакције


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski