четвртак, 29. јун 2023.

Dnevna doza Lune -Jun 29




 Mesec će za koji dan biti Super  Full Mesec- prvi u 2023, a posmatrajući kako se puni ovih dana kao da je spreman da nas saslusa dok gledamo u njega sa terase nostalgično se vraćajući na neke lepe uspomene i momente koje šalje Merkur u znaku Raka.  Osećanje da nas onih koji više nema čuvaju sa neba kao nikad do sad. 

Merkur u znaku Raka koji će brzo proleteti ipak će ostaviti slobodan prostor da napišemo i podsetimo se nekih važnih momenata ali da negde zaključimo, obnovimo, upijemo, osetimo i idemo dalje. Emocije, suze, nostalgija, ali i nagla sreća praćena potrebom za podrškom. Ne znam kako je onima koji ne vole zagrljaje, pa neko vas napuni srećom za 5 sekundi i izleči za 5 sekundi. Emocije i zagrljaji jesu potrebni ovih dana, da izleče trenutna opterećenja. Sa druge strane Mesec koji je danas u Škorpiji, može da tera i na neku patnju, samoanalizu, mučenje, postavljanje pitanja sa tačnim naznačenim odgovorima, sumnjama u pozitivan ishod ili pravljenjem da je sve u redu, a zapravo bi udarili u nešto... Zato polako danas, gledajte u Sunce, punite se energijom, gledajte u Mesec obnovite nove emocije...


Jedan od važnijih aspekata danas je trigon izmedju Sunca i retrogradnog Saturna. Ovaj aspekt može da vam pokrene veću odgovornost i strpljenje, ali i upornost i odlučnost u onome što ste zacrtali. Karmički susreti ili situacije na ličnom nivou - doneće poruku da ništa nije slučajno...Možete naučiti nešto pametno, mudro, ili zacrtati ciljeve i napraviti nešto dugotrajno. Postavljanje takvih ciljeva je posebno dobro Danas. Možete pronaći neke svoje stare beleške koje vam mogu koristiti, ili pokazati odlične liderske sposobnosti i mogućnost da preuzmete neki veći posao. Izuzetna istrajnost pomešana sa ozbiljnošću mnogima može doneti unapredjenje ili da se neke stvari u koje ste uložili veliki trud upravo u vreme ovog aspekta i ostvare. Dobro za rutinske poslove, trajne investicije, gradjevinske poslove, ali početak velikih projekata. 

Mesec će ceo dan boraviti u znaku Škorpije takodje u susretu sa retrogradnim Saturnom od ponoći. Možete osetiti bez obzira na umor i obaveze, da želite da ispoštujete rokove, ili da pokrenete neke stvari na koje ste čekali. Dobro za kontakte sa prošlošću kao i pomirenja. Danas definitivno nebo donosi neka duboka iskustva, susrete, dogadjaje, ali i poruke koje mogu ostavljati dubji značaj. Pratite. 


Mesec će u većem delu dana biti i u opoziciji sa Jupiterom. Mnogo trošenja na nepotrebne stvari. Potrebe za nepotrebnom senzacijom i dokazivanjem, trošenjem i moralno i emotivno. Čuvati se razočarenja ili nediscipline u dnevnim aktivnostima, kao i nepotrebnih kupovina! Vreme od 19:50 može nositi negacije i susrete sa energetski lošim osobama. Emocije u pojačanju, ali neumerene. 

Mesec i Venera pri kraju dana mogu doneti emotivne probleme, nezadovoljstva, čak i sukobe. Danas verujte Saturnu i smirite emocije. Dišite. Opustite se. Sve što ne stignete, možete narednih dana. 

Srećno, Astro Luna


29.06.1978 rodjena je američka pevačica, tekstopisac, plesačica, devojka koja je stekla svetsku slavu u grupi” Pussycat Dolls-Nicole Scherzinger”. Rodjena u vodenom znaku Raka sa podznakom u znaku koji teži perfekciji, analizi, znaku Device. Mars u znaku Device iz 12 posebno pojačava želju za kvalitetom, ali stalnu potrebu da bude bolja, dok vladaoc Merkur u raku pojačava emotivnost.Srećan Jupiter I Sunce iz znaka Raka, ali vladaoc Mesec u Biku pojačavaju popularnost, sreću kroz polje karijere, iako je Nicole imala dosta teških momenata kao tinejdzerka( razvod roditelja, finansijske poteškoće I sl).Uticaj Venere u lavu posebno pojačava dominaciju, seksipilnost I potrebu da se nametne, u kvadratu sa Uranom I nagle loše emotivne promene, kao I veće krize na emotivno-porodičnom nivou. Neptun u 3 pojačava muzikalnost, iako često može biti u sukobu izmedju karijere I privatnog života, ali I imati dugu potragu za muzičkim stilom koji joj odgovara.Postoji crta jake duhovnosti I religioznosti I vere, ali jako dugo traženja I perioda većih nezadovoljstava, iako Nicole može biti najsmelija –kada je I najteže.Ona je od 2007 usla u solo projekte koji nisu imali baš najbolju poziciju u Usa.Medjutim, baš u ovoj godini vredno može raditi na novim pesmama, koje mogu naći publiku od kraja sledeće godine.Ova zanimljiva devojka će imati I velike izazove kroz polje profesije, ljubavi, ali I velike transfromacije.
29.06.1929 rodjena je kontraverzna italijanska novinarka, jedna od poznatijih u vreme Drugog Svetskog rata, ali veoma upečatljiva 1960.1970 I 1980 godina-Oriana Fallaci u znaku Raka sa podznakom u vizionarskom znaku Riba( inače znaku koji se posebno bori za pravo slabijih), sa hrabrim Mesecom u ovnu.Ona je prva žena koja je razbila novinarske predrasude, ali koja je dospela do najvećih političara sveta.
29.06.1944. rodjen je američki glumac –Gary Busey u znaku Raka sa podznakom u Devici I Mesecom u vagi.

29.06.1957 rodjena je kubanska pevačica I glumica –Maria Conchita Alonso, dobitnica Emi nagrade u znaku Raka sa Mesecom u lavu.
Св


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski