понедељак, 28. август 2023.

Nedeljni astro pregled od 28.08.-3.09.2023.


 Približavamo se kraju avgusta 2023 gde nas očekuje još jedan intezivan Super Pun Blue Moon, a da se Uran vrati unazad. Negde na kraju ovog meseca i ulaska u septembar imamo ciklus analize letnjih aspekata, slomljenih srca, zaljubljivanja i karmičkih podsećanja, ali vreme koje nam otvara i mogućnost oslobadjanja od svega što je najdublje unutar nas kao prepreka. Retrogradni Merkur pravi prepreke pa želeći da ovaj tekst napišem na zvaničnom sajtu morala sam da se prebacim na blog..


Ponedeljak, 28.08.2023


Sa većom odgovornošću ali snagom možemo ući u prvi dan ove nedelje. Možemo imati mogućnost da racionalno postavimo stvari i organizujemo vreme, a da mali rezultati donesu motivaciju za veće. Pokušajte da se ne vraćate nazad, uključite se u vreme, sat i dan u kome ste. 

Mesec iz znaka Jarca prelazi u vazdušni znak Vodolije od 16:33 i pomera sve nove ideje, menja stavove i donosi potrebu za promenama. Može vam sinuti ideja koju ste želeli dugo i koju baš u ovoj nedelji kada i Merkur uveliko ide retrogradno može postaviti ideje- kreativnost- želju. Od neke težine možemo imati potrebu da se okrenemo stvarima koje su nam nedostaje. Ipak, trigon Mesec/ Mars od 17:40 može doneti izuzetnu hrabrost i borbenost, lak dolazak do istine, jake emotivne susrete i budjenja. U osetljivosti reumatski bolesnici.

Utorak, 29.08.2023.

Uran sa 23 stepena znaka Bika kreće retrogradno u ranim jutarnjim časovima i počinje unutrašnju fazu promene kao odgovor na spoljašnje promene u vašem životu. Ukoliko ste u prethodnom periodu želeli da napravite velike transformacije, a nije vam uspelo, retrogradni Uran ponovo može pokrenuti nešto što može uticati na ponovni pokušaj. Uran će biti trenutno retrogradan uz Veneru, Merkur, Pluton, Saturn i Neptun i nebo se baš usijalo od stelijuma retrogradnih planeta.Utorak može biti negde nepovoljan za finansijske dogovore, emocije jer može doneti i neprijatna iznenadjenja i pojačan stres. Može dolaziti do pada šećera i povećanja apetita usled nervoze, ali prevelikog trošenja na nepotrebne stvari. U porastu osetljivost kroz timski rad, prijatelje, ali dnevne obaveze koje mogu doneti i napor. Potrebno je u ovaj dan ući sa većim mirom i smirenošću. U osetljivosti kardiovaskularni bolesnici.


Sreda, 30.08.2023.

Mesec i Rx Uran mogu povećavati napetost i tenziju u vazduhu, ali naglo povećanje vremena koje posebno neće pogodovati meteropatama. U povećanju nesanice, tuga, praznina, podsećanje na nešto što ste prošli, potištenost, nagle promene raspoloženja, osetljivost stopala, vena. Mogući čudni snovi, osetljivost preko aviona, putovanja, u povećanju nesreće, grmljavine i emocionalne krize.

Mesec prelazi u znak Riba od 15:58 i u praznom hodu će biti sve do 22:20. To može biti vreme odlaganja, zakašnjenja, lenjosti, apatičnosti i vreme koje može nositi da se odredjene obaveze ostavljaju za naredne dane. Konjukcija Mesec/ R Saturn posebno u večernjim časovima može povećavati poplave, štete, emocionalnu tugu, osećanje ograničenja ili brige. U povećanju strahovi i povlačenja. Ovaj dan je posebno važan za veru, mir u sebi, rad na sebi, konekciju sebe sa kosmosom i razgovorima sa samim sobom. Pratite intuiciju! 

Inkonjukcija izmedju Marsa koji od 27.08 boravi u znaku Vage i retrogradnog Saturna može doneti do nedelje osećanje ogorčenosti, nesigurnostii povećanja kompleksa koja se prenose na druge. Fokusirajte se na svoje slabe tačke i pronadjite mir u sebi. U suprotnom možete biti veoma razdražljivi i skloni osudi prema drugima.



Četvrtak, 31.08.2023.

Kako smo započeli ovaj mesec sa Super Full Moon tako ćemo ga i završiti sa još jednim Super Blue Full Mesecom od 3:37am. Mesec u znaku Riba na 7 stepenu u opoziciji sa Suncem iz znaka Device donosi vreme iskušenja, unutrašnjih testova, ali izvesnih emotivnih distanciranja i briga koje posebno mogu osetiti Ribe, Device, Vage, Blizanci i Strelčevi. Ovo je treći od ukupno četiri Super Meseca, a drugi u ovom mesecu što ga čini Plavim. Poslednji Super Moon nas očekuje 29.09. Ovaj Super Blue Moon nosi da se možete suočiti sa nekim situacijama koje će vas izazvati da ih doživite lošije nego obično. Samodisciplina, idealizacija, vera, disanje, i emotivna zrelost će biti potrebnija više nego obično , a osećanje griže savesti, hornični umor povezan sa emocijama, čudni snovi ili neobični znaci pored puta mogu biti primećeni. Ovaj Super Mesec može povećavati infekcije, trovanja, konfuziju, hroničan umor ili osećanje da se ide linijom manjeg otpora.

Srećan aspekt Meseca i Jupitera u popodnevnim časovima može doneti ipak finansijske promene, sreću preko obrazovanja, kontakta sa strancima ili osećanje da želite da kažete sve ono što vam je na duši. Komunikacija, nesporazumi, loše vreme za putovanja, potpisivanja, uredjaje može biti praćen večernjim aspektom opozicije Meseca i Rx Merkura koji može povećavati manipulacije, laži, podvale, kradje, intrige i teška psihička stanja. Može dolaziti do grešaka, ali problema da izrazimo ono što osećamo. Sunce koje će osećati teret opozicije sa R Saturnom može povećavati pesimizam protiv koje se morate individualno izboriti!



Petak, 1.09.2023

Iako pomalo umorni i konfuzni možemo ući u prvi dan ovog meseca, ipak prvi dan ovog novog meseca donosi idealizaciju, maštu, odlično vreme za kreativne poslove, muziku, nežna, jaka intezivna osećanja, jaku telepatiju i povezanost sa drugima i humanost. Mesec menja znak i ulazi u znak Ovan od 15:26 borbeno noseći budjenje i više energičnosti.

Ipak opozicija Meseca i Marsa od 20:50 povećava agresivnost, probleme sa zakonom, emotivne povrede i svadje, napetost, strast i individualno isterivanje nepravde, impilsivne odluke i reakcije i nervozu koju treba kontrolisati.

Subota, 2.09.2023.

Subota je idealan dan za ljubav, zabavu, takmičenja, fizičke aktivnosti, zaljubljivanje jer glavni aspekt Meseca i retrogradne Venere može pokrenuti dobre stvari i povoljnije raspoloženje nego prethodnih dana. Ovog dana je dobro i nešto novo započeti. Pozitivan dan za proslave, ulepšavanja. 


Nedelja, 3.09.2023.

Vreme do 16h može doneti osećanje nekog presinga, pulsirajućih migrena ili preosetljivosti. Treba izbegavati razdražljive odluke i naglost! 

Mesec od 17h prelazi u zemljani znak Bik i povećava emotivne potrebe a može pokrenuti hedonizam, zabavu i ljubav. Stabilan aspekt Meseca i R Saturna doneće da vikend ipak protekne u miru i završetku svih planiranih obaveza. Pozitivno vreme za proslave, odlazak sa prijateljima na neku lepu hranu, bisokop i šetnje. 

Srećno - Astro Luna






Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski