понедељак, 27. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -27.02.2023.

 

Ulazimo u poslednje dane februara meseca. Zemljotresi, kolektivna tuga, nagle vremenske prilike, ali i neke loše vesti koje su me potresle prosle nedelje dovele su me da napravim neku malu pauzu. Moja dobra prijateljica uvek vedra, vesela, puna života mora da se bori sa teškom bolešću. Osećanje da je sve u rukama onog od gore i molitve jedine preostaju i vraćaju na neko vreme i moje lične borbe.

U Novu nedelju ulazimo sa uticajem Meseca u znaku Blizanaca. Puno priče, sms poruka, pisanija, promenjivosti u reakcijama i emocijama, čas vedrine, čas potištenosti,Prva četvrtina Meseca na 8 stepenu znaka Blizanaca u kvadratu sa Suncem u znaku Riba( oba u promenjivim znacima) mogu pojačavati te depresivnost i umor, te naglu sreću, kao da će najmanja sitnica, potvrda biti važna da se probudimo. Nepovoljnost Marsa na 18 stepenu znaka Blizanaca( veoma lošem stepenu) može povećavati neprilike kod mladjih pripadnika, osetljive odnose sa rodjacima, u saobraćaju, pojačane svadje i intrige upravo danas. Pripazite na disajne organe, stopala, imunitet. Povećanje virusa u ovoj nedelji jeste pojačano.

Danas može biti i dosta nesporazuma, pa je jako važno i paziti na reči, jasnoću, kao i na reakcije prema drugima. Mnogi planovi se mogu menjati od ranih jutarnjih časova. Nekakav vid konfuzije pomešan sa radoznalošću i sklonošću da na sebe prebacimo puno obaveza mogu biti povećani. 


Zbog polusekstila Merkur Neptun ipak bi danas trebalo pokrenuti i intuiciju. Dobar dan za lečenje i traženje pomoći. Pozitivno vreme za kreativne sposobnosti i razgovore sa osobama koje su daleko od vas. Učenje i korisne aktivnosti mogu vam odvući misli od onog što trenutno osećate. Kontakt sa vodom vazan. Podrška i pomoć može dolaziti od nepoznatih osoba. Povoljnosti i preko alternativne medicine. 

Ovu prvu četvrtinu meseca fazu pred Pun Mesec 7.03. ipak će nositi i nešto pozitivniji aspekt Meseca, Venere, Jupitera i Kirona, pa ipak danas bez obzira na vremenske prilike može biti dosta i poklona, mogućnosti zarade, olakšanja na drugim poljima, emotivnih ponuda, susreta. Danas je dobro da malo nadjete vreme za prijatelje, i da iz jedne usamljenije faze pokrenete razne vrste kontakta. 

Posebno pozitivan dan da u odlukama slušate svoj unutrašnji glas i da se okrenete i spiritualizmu. Pripazite danas na lične stvari, berze i ne ulazite u rizične finansije! Neki odgovori se mogu otvoriti danas kad najmanje očekujete. 



Srecno - Astro Luna


Detaljniji pregled nedeljnih aspekata možete pogledati na mom youtube kanalu: 




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski