Dnevna doza Lune -3.03.2023.


 Mesec pri samom kraju znaka Raka negde u fazi vraćanja na prošlost, nostalgičnog maštanja uz Merkur u Ribama koji će često voditi da idemo ulicom zamišljeni, sa slušalicama u ušima, i u nekom svom filmu razmišljajući o mnogim temama koje nisu aktuelne. 

Rani jutarnji sati nose trigon izmedju Meseca i Neptuna i ova noć i rano jutro mogu nositi jake snove, podsvesne strahove povezane upravo sa snovima, pojačanu želju za romantikom i potrebu za bliskošću.Pojačana kreativnost, ali potreba da se konektujemo sa univerzumom deluje kao ozbiljno traženje podrške koja nam je ovih dana baš potrebna. Disanje i neka lična meditacija može smiriti emocije. U pojačanju stomačni problemi i jaka emotivna razmišljanja. 

Dan možemo i početi sa malo nežnijom i sentimentalnijom energijom i željom da druge saslušamo i sa jakom vezom sa roditeljima, domom. Emotivna potreba za sigurnošću nikad jača. Vreme do 15h može biti povoljno za kuvanje, čišćenje doma, opuštanje uz neki film ili miziku ili rad od kuce. Danas je povoljno vreme da se čujete i sa onima koje dugo niste videli, ili da nekom kažete da vam nedostaje. 

Popodnevni časovi nose jaku opoziciju izmedju Meseca i Plutona na 29 stepenu koji mogu doneti povredljivost, pritiske, osećanje emotivne neravnoteže, ali može povećavati i svadje ili prolaznu ljutnju. Kolektivno teže vreme za astmatičare i hronične bolesnike, ali i ponovno povećanje prirodnih katastrofa. 


Mesec prelazi u vatreni znak Lav od 16:17. Ipak može povećavati potrebu za pažnjom, skrivanje slabih tačaka, ali i povećano samopouzdanje. Telepatija i potreba za istraživanjem veoma izražena. Dobro vreme za operacije ili rešavanje zdrastvenih problema. Vreme jače potrebe za ljubavlju i jake povezanosti, ali popustljivosti prema deci. 

Mesec neće primati do kraja dana nijedan aspekt, a vikend koji dolazi može biti pozitivan za neki opušten izlazak, putovanje ili hobije. Srecno - Astro Luna

Коментари

Популарни постови