четвртак, 2. март 2023.

Dnevna doza Lune -2.03.2023.


 Mesec u Raku kroz ceo dan. Emocije udaraju, a raspoloženje ljulja centar za ravnotežu. Od generalnih vesti ti dodje da dobro prespavas i probudis se za par meseci. Od tragičnih situacija u Turskoj i Siriji posebno bratskoj Grčkoj. I na Beoviziji ponovna nameštanja, pa pravi talenti ponovo ne mogu doći do izražaja. Negde kad pričam sa običnim svetom postajemo i počinjemo rečenicu" Sve je postalo normalno, to mi govori da su se ljudi ozbiljno umorili, i da mogu očekivati svakodnevno sve. Kada da se gubi motivacija i borba za život. 

Ako vam je juče bio težak dan, ne zamerite zvezdama, jer Mesec pojačava osećanja, nemire, nervozu i nezadovoljstvo koje se i danas može osetiti  već od ranih jutarnjih časova zbog kvadrata Venere i Jupitera. Kao da neka veća očekivanja su pala u vodu. 

Ono što danas može da nam da malo vetar u ledja je konjukcija Venere, Jupitera a tu nam je negde i Kiron i to može doneti neki vid zaštite neba, ali povećanja ljubavi, upoznavanja, dolaska do novca ili povećanja zarade ili ispunjenja kroz stvari koje ste na neki način zaboravili. Koliko god da smo danas u energiji tananih emocija, ali i živaca, ovaj aspekt može ipak doneti neke lepe stvari koje će malo podići današnju vibraciju.


Merkur u konjukciji sa Saturnom na 29 stepenu znaka Vodolije je veoma intezivan i već se osećao juče kada se desila tragedija dva voza na području Grčke. Oni smatraju da je ljudska greška u pitanju što možemo povezati sa znakom Vodolije. Ovo je jako težak aspekt za saobraćaj generalno i može doneti pojačane nesreće, kvarove, kašnjenja majstora, mentalna ograničenja ili osećanje šoka, neprilagodljivost kroz okruženje ili tudje mišljenje, osećanje nedostatka mentalne slobode iako odgovornost baš u delu gde ste najslabiji ili onog što ne volite. Ovo je kritičan stepen, pa može voditi samokritici, ili sajber napadima kolektivno. Takodje donosi izrazito primitivne kritike od nepoznatih. Danas treba paziti na reči. Pronaći deo koji može da vam pomogne da malo podignete raspoloženje, jer ovaj aspekt donosi izraziti pesimizam i brigu. Mogućnost povreda i briga oko prijatelja, ali i dece. Može doneti i na povećanje povreda.Neki vid ograničenja na polju tehničkih aparata, interneta mogući.

Od 11h Mesec u znaku Raka naćiće se u sekstilu sa Uranom i može nositi naglo raspoloženje ili rešenje za trenutno rešavanje nekog problema. Možete imati priliku da pronadjete rešenje za nešto što vam deluje danima kao problem. Dobro za slanje ponuda za posao ili važne razgovore. Povoljno za vreme druženja i neke opuštenosti.


Merkur ulazi u znak Riba od 23:53 u kome će boraviti do 19.03. Puno maštanja, idealizacije, povlačenja u svoj svet, sanjarenja, ali i period konfuzije, prejake emotivnosti koja lođe može uticati na odluke, špijunaža, izdaja i razočarenja. Treba pokrenuti ili poslušati svoj predosećaj.Muzika, kontakt sa vodom mogu pozitivno uticati na mentalnu sliku. Merkur nema snagu u poslednjem zodijačkom znaku Riba pa može da nas odvede u neku filmsku priču, bajkovitost ili nešto nerealno, bežeći od ovog surovog vremena u kojem živimo.



Budite dobro - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski