уторак, 28. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -28.02.2023.

 

Poslednji dan meseca. Neka presabiranja pomešana sa zimskim umorom. Neke vesti koje nikako da nadju proleće. Zemljotresi koji su redovna pojava kao i bolesti. Ipak, nežne reči i potvrde da će biti sve dobro pomažu tako sitno, a tako veliko.

Mesec i Mars u intezivnoj konjukciji od ranih jutarnjih časova mogu doneti burne emocije, snove, pojačane nemire ili napetost.Preporuka danas je paziti na reči, ali i na koncentraciju posebno saobracaj.Mesečarenje u ovoj prvoj četvrtini meseca. Nagle vremenske prilike danas posebno neće prijati astmatičarima i hroničnim bolesnicima. U povećanju prirodne katastrofe.

U povećanju svadje, pretnje, osvetničke poruke ili veliki emotivni pritisci. Ipak, danas posebno dobro vreme za pisce i studente.

Popodnevni časovi umorniji zbog kvadrata Meseca i Neptuna. Sanjarenje, mašta, strahovi, zbunjenost, konfuznost, nerealni ciljevi, zaboravljanje stvari. Ako mozete bilo bi dobro vreme od 16-20h malo odmoriti i dočekati u nekoj tišini.U povećanju preosetljivost. Danas u većem porastu virusi i osetljivost imuniteta. Treba pre svega iz tog razloga obratiti pažnju na zdravlje! U osetljivosti odnosi sa komšijama i rodjacima. I dalje u pojačanju nesporazumi ili svadje posebno u jutarnjim časovima. 

Danas pokušajte da se malo udaljite od negativnijih uticaja i teških priča. Pokušajte da se organizujete i unesete vedrinu kroz sitne stvari. Kućni ljubimci mogu pomoći boljoj energiji.

Večernji časovi zbog trigona Mesec/ Merkur nose pozitivne vesti, bolji mentalni elan, dobro vreme za putovanja, učenje, druženje, lakše vreme za kupovine ili dogovore, kao i bitnija potpisivanja. To može biti vreme novih ideja ili nekog olakšanja. Možete saznati nešto zanimljivo. Povoljno vreme za prijatelje. Možete se otvoriti prema drugima i kroz to se osećati bolje. 



Srecno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski