понедељак, 29. мај 2023.

Dnevna doza Lune - Maj 29


 Mesec na samom izlasku iz analitične Device pojačava u prvom delu dana prezaposlenost obavezama, razmisljanja o tome šta sve treba da se završi, potpiše, kome se sve treba javiti. Neka konfuzija u glavi baš oko podneva jer Mesec pravi i opoziciju sa Neptunom, pa prolazan osećaj umora sa nekim neobičnim odsustvom od strane drugih. Bilo bi jako dobro da prvi dan nove nedelje započnete sa organizacijom, ali i potrebom da pokrenete nove navike i da sve stavite na papir.Tako će vam negde biti lakše, ali danas je dobro uneti neku novu sitnicu jer će vam to dati unutrašnju motivaciju da krenete od pozitivnog starta. 

Pojačanost strahova, nesigurnosti i predosećanja.U pojačanju zloupotrebe, manipulacije, prevare.Muzika može pomoći boljem raspoloženju, kao i pisanje, i kontakti sa osobama koje žive daleko.Pojačanost vizija.Dosta suza.

Vreme oko podneva može doneti zbunjenost ili neki osećaj straha od nepoznatog, ali i neku stidljivost u većem okruženju. To vreme može nositi preveliki perfekcionizam, ali i sklonost lakom odustajanju. Prvi deo dana nosi i mnogo analize koja vam može nepotrebno trošiti kvalitetno vreme. U porastu prolazne virusne infekcije, ali da sve što doživljavate emotivno ide na stomak. 

Ovo nije dobro vreme za dijete.Treba smanjiti unos slatkiša i ugljenih hidrata.Potrebno je više sna.Dobro za vodene sportove.Pojačani reumatski problemi i astmatičari i meteropate mogu tokom ovog dana mogu imati posebnu osetljivost. Pojačani kvarovi i problemi sa vodom.

Pokušajte da umirite emocije i koristite više razum. Pokrenite talente. Sitnice stvarno mogu značiti više. Meteropatama može biti pesimističnije. Potreba da sve bude programirano može stvoriti nervozu ako stvari ne idu kako želite. Ali pokušajte da budete malo fleksibilniji!Danas nije najpovoljniji dan za igre na sreću, pozajmice. Osećanje većeg očekivanja od drugih, može stvoriti razočarenja, pa je bolje osloniti se na sebe. 


Mesec menja znak od 16:52 i prelazi u vazdušni znak Vagu. Ljubav, estetika, društveni odnosi, bolje vreme za marketing, pravne poslove, javne nastupe, ulepšavanje, porodične poslove ili dešavanja, izlaske, posredništvo i kupovinu namirnica za dom. 

Mesec će biti u popodnevnim časovima u trigonu sa Rx Plutonom pa može doneti osnaživanje, dobro vreme za otkrivanje nečeg važnog, strast i pozitivne susrete. 

Iz jedne pomalo melanholične energije popodnevni sati donose više akcije, ali potrebe za balansom i harmonijom, ali najviše ljubavi i emotivnim odnosima. Svi vidovi kreativnih poslova u domu, ali edukacija mogu biti intezivni i dobri. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Na današnji dan rodjeni: Na današnji 29.Maj 1917, u znaku Blizanaca sa podznakom u diplomatskom i miroljubivom znaku Vage i Mesecom u devici, rodjen je američki političar i nekadašnji američki predsednik ( 35 po redu)Usa -John F.Kennedy. Kennedy je bio izuzetno popularan kod nacije kako i zbog stelijuma Marsa, Merkura i Jupitera u sedmom polju u znaku Bika, kako i zbog svog braka sa Žaklin Kenedi koja mu bez obzira na brojne prevare ipak bila neko ko je mogao biti i dobar savetnik.Uticaj Venere u blizancima ukazuje na jak šarm i popularnost, dok Uran u 4 u kvadratu sa Jupiterom na veoma ran hladan odnos sa ocem i odlazak u mornaricu, beg od porodice i ranu samostalnost.Merkur/Uran ukazuje na nagli prekid života.I dan danas postoji više verzija njegove smrti.

29.05.1956. rodjena je muzička zvezda La Toya Jackson u znaku Blizanca sa podznakom u Strelcu i Mesecom u vodoliji.
29.05.1958. rodjena je sjajna glumica Annette Bening u znaku Blizanaca sa Mesecom u vagi.
29.05.1959 rodjen je engleski glumac Rupert Everet u znaku Blizanaca sa podznakom u Vagi i Mesecom u ribama.
Na našim prostorima 29.05.1935. rodjen je sjajan pozorišni i filmski glumac, profesor na Akademiji umetnosti -Boro Drašković u znaku Blizanaca sa Mesecom u biku.
-------------------------------------------------------------------------------------------------


Nedeljni pregled od 29.05.-4.06. možete pročitati na mom zvaničnom sajtu: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/nedeljni-astro-pregled-od-29-05-4-06-2023/

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski