петак, 2. јун 2023.

Dnevna doza Lune -Jun 2


 Mesec u znaku Škorpije pojačava posebno drugog dana juna veće tenzije na polju emocija i komunikacije. Mesec će se naći u snažnoj opoziciji sa Merkurom iz znaka Bika i može doneti pojačane svadje, nesporazume, nerazumevanja, ali i probleme na ljubavnom nivou. Pripazite na odluke i pokušajte da izbegavate danas teranje inata ili pojačanu svojeglavost jer se može pokazati negativno po vas. 

U povećanju finansijski nesporazumi, greške, problemi sa dokumentima, prenosom ili dobijanjem novca, mogući kvarovi, ali i pojačana lična uznemirenost i stres, s obzirom da smo pred fazom i Punog Meseca koji je u nedelju.

U porastu ljubavni problemi koji mogu napadati psihu, problemi sa grlom, genitalijama i pritiskom. 

Opozicija izmedju Meseca i Urana posebno može pogoršati i pojačavati stres i napetost, pa današnji dan treba ipak započeti mirnije, korak po korak, polako, sa pozitivnijim mislima. 

U porastu nepoverenje i sumnje. Danas treba ignorisati loše vesti, i distancirati se od negativnog sveta. Mogućnost problema sa internetom ili aparatima. U porastu saobraćajne nezgode i problemi sa komšijama, ali gubljenjem novca ili vrednih stvari. U porastu dečije nasilje i osetljivost kroz škole. 

Mogućnost otežanja preko polja prijatelja i planova na duže staze. Osetljivost moguća kroz avio saobraćaj ili online kupovine. 

Danas je posebno potrebno disati i pratiti neki svoj osećaj. Ne gubiti vreme na osobe koje mogu biti smetnja. Držati se proverenih ljudi i malo pripaziti na koncentraciju. Pokušati ne gajiti agresivnost i ljutnju! U porastu i ljubomora, rivalitet, ali neočekivani kolektivni dogadjaji. 

Miran dan - Astro Luna



2.06.1972. rodjen je američki glumac Wentwort Miller( glavni glumac serije “ Prison Break”)u znaku Blizanaca sa Mesecom u znaku Vodolije.Ovaj sjajan glumac je pokazao poseban talenat u seriji koji smo svi pratili, a njegov Mesec u trigonu sa Uranom ukazuje da nema predrasude, da ima široko srce, da je veoma društven I da teži slobodi I opuštenosti.Venera I Mars u raku ukazuju na sentimentalnu prirodu I jaku vezu sa porodicom, s obzirom da potiče iz veoma mešovitog braka, ali česte emotivne konflikte I unutrašnju nervozu( Venera u opoziciji Jupitera).Veoma je muzikalan iako taj talenat nije iskoristio.Loš aspekt Saturna I Neptuna ukazuje na alergije i čest osećaj hroničnog umora ili nezadovoljstava.Okrenut je dosta prošlosti, knjigama, okruženju u kojem je odrastao, ali bez obzira na uspeh koji je postigao on je “ skroman momak iz kraja” I tako će i ostati.

2.06.1222 osnovan je grad Ultrecht- glavni grad holandske provincije, rodjen u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici sa Mesecom u ribama, pa odiše mirom, blagostanjem.Utreht je 4 grad po veličini u Holandiji, a poznat je I po najvećem univerzitetu.
2.06.1929. rodjen je pozorišni I filmski glumac –Marko Todorovic, u znaku Blizanaca sa Mesecom u ovnu što ukazuje na njegovu otvorenu, energičnu prirodu, jak temperament što smo mogli videti u mnogim njegovim ulogama, posebno u ratnim filmovima.Merkur u blizancima u opoziciji Saturna nosili su umeće za komedije( “ Žikina dinastija”.

   

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski