среда, 31. мај 2023.

Dnevna doza Lune - Maj 31


 Poslednji dan ovog meseca. Mesec u znaku Vage meri i balansira emocije i reakcije, ali izaziva izuzetnu ranjivost, hormonske promene i emocije koje kao najslabije tačke isplivavaju danas na površinu. Zbog aspekta Mesec/ Hiron danas se možemo suočavati sa najranjivijim delom našeg bića i negde možemo osećati praznininu ili čudnu usamljenost u odnosu na druge. Ipak, ako to osetite, možete naći rešenje da pokrenete neku kreativnost u samoći, ili da prosto radite nešto što vas može ispuniti da ne bi bilo težih suočavanja. 

Itekako danas može doneti do nekog razdora izmedju prošlosti i sadašnjeg stanja baš po pitanju emocija. Žneske pripadnice posebno osetljive, pa može doći do pucanja na sitnicama. Hormonski disbalans ili potreba za mnogo većom pažnjom i prevelika sentimentalnost mogu izazivati suze, nagle promene raspoloženja, osećanje neke čudne nesigurnosti. 

Danas nije baš nešto posebno pozitivan dan za kupovine, ali i za novac. Može biti kašnjenja ili dodatnih troškova. Koliko raspoloženje može biti kao vreme, danas treba izlaziti iz kuće i samoinicijativno pokrenuti neku novu energiju koja može nositi bolje opcije. 

Iako će nam trebati potvrda o sistemu vrednosti, danas možemo sebe jačati kroz otvaranje upravo najranjivijeg dela sebe, pa je idealan dan za psihoterapiju ili traženje neke stručnije pomoći.Bilo bi dobro poslušati i intuiciju u vidu predosećanja. 

Politička dešavanja samo u pauzi pred novu turu turbulencija. U porastu osetljivost genitalija, kože i pojačane alergije. Potreba za promenama dolazi kroz spontanost i neplanirane akcije danas. Dobro vreme za posredovanja, društvene mreže ili nalaženje nekog kontakta koji vam može pomoću u nekim rešenjima. 

Danas treba malo izaći iz ozbiljnih tema i biti neozbiljan. Pokrenite šarm i pokušajte da stvari ne shvatate baš i ne tako " preozbiljno". Odličan dan za uvodjenje novih navika. 

Srećno - Astro Luna



31.05.1930. rodjen je američki glumac, producent, reditelj i oskarovac -Clint Eastwood u znaku Blizanaca sa podznakom na 18 stepenu Škorpije.Vladaoci Pluton u raku ( inače u opoziciji sa njegovim natalnim Saturnom u jarcu),ukazuju da nije slučajno što je doživeo svetsku slavu u western-trilogiji filmova 60godina ( „Prljavi Hari“), ali da Clint obožava izazove i da je veoma energičan u radu zahvaljujući Marsu u znaku Ovna, pa otud i uspeh u rediteljskim akcijama( Oskar za filmove „ Devojka od milion dolara“ i „Neoprostivo“). Zbog Merkura u biku ali i dispozitora Venere u raku Clint je privatno porodičan čovek, dok poslovno veoma temeljan, mudar i strpljiv.Mesec na 1 stepenu Lava mu donosi stalne vizije i ideje o novim ostvarenjima .Zbog Jupitera u blizancima uvek će imati nove projekte i truditi se da ima dosta hobija.Veoma čuva stara prijateljstva, a moguće da je kolekcionar.Nekako godine rade za ovog sjajnog glumca, koji je kao vino, što stariji –sve bolji.
31.05.1976 rodjen je irski glumac i veliki holivudski zavodnik –Colin Farell u znaku Blizanaca sa podznakom u Jarcu. Uticaj vladaoca Saturna u lavu donosi mu privlačnost i da je lako dospeo u centar javnosti, ali da je imao i da će imati veoma buran emotivni život( Venera u blizancima u opoziciji Neptuna u strelcu).Mars u lavu povećava mu ponos,sklon je da teže prihvata kritike i da ne voli autoritete, ali donosi energiju prepoznatljivosti, kao i sjajnu markatnost pa može biti veoma važan u ulogama gde se traži hrabrost i energičnost.Njegovi počeci su krenuli sa poslom fotomodela, da bi ga pronašao Kevin Spacey.Colin je imao afinitete prema sportu s obzirom da mu je otac bio fudbaler.Veoma je sklon luksuzu i udobnosti i dom mu služi kao sigurna baza, a iako snima filmove po Holivudu, on je veoma vezan za svoje korene i veoma je ponosan na svoje poreklo i zemlju.Mesec u raku povećava senzibilnost koju on dosta dobro drži u sebi, ali mu donosi i da je često nostalgičan i da se vraća na prošlost.Colin ima privatnu opciju više brakova, čak i mogućnost vanbračnih veza i dece. Sunce u opoziciji sa Neptunom povećava mu poročnost( leči se od bolesti zavisnosti), ali mu donosi da je rodjeni glumac, iako često može biti sklon nezainteresovanju za obične stvari, i pojačanom hedonizmu.Ovaj sjajni glumac ima šta da ponudi, očekuju ga veliki izazovi i nagrade od 2018, a da li će se on nositi sa svim pritiscima javnosti videćemo.
31.05.1965 rodjena je američka glumica i model –Brooke Shields u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici koji podstiče dvostruki uticaj vladajuće planete Merkur na stalnu potrebu za redom, ali savršenstvom, kao i uticaj Marsa u 12 na jako obraćanje pažnje na detalje, zdravlje.Brooke je zbog stelijuma planeta u blizancima izuzetno svestrana, zabavna, duhovita, intelegetna i osoba koja obožava da putuje i da se menja .Saturn u ribama jeste doneo rani uspeh na polju manekenstva, ali i filma( „ Plava laguna“), medjutim s obzirom na opoziciju sa Marsom, kao i opoziciju Sunca i Neptuna na jake depresije, nesigurnost i povlačenje.Uticaj Venere na Mc doneo je posebno važan uspeh kroz lepotu i sigurno joj je fizički izgled veoma pomagao, ali Brooke ima posebnu mogućnost da kao pravi Blizanac ne stari, pa će imati mogućnost vraćanja i mogućnost da snima i pokreće nešto novo na polju filma, ali i mode u daljoj budućnosti.Po natalnim pokazateljima često može biti sklona lažnim lekarskim dijagnozama i uzimanju pogrešnih lekova, ali i dobijanju pogrešnih terapija.Ima sklonost da može patiti od klaustofobije i zatvorenog prostora.Ipak, njena vesela strana kroz uticaj Merkura i Venere u blizancima donose joj jaku socijalnu stranu,talente i mogućnost povratka.

31.05.1991. rodjena je sjajna pevačica Azealia Banks u znaku Blizanaca sa podznakom u Biku i Mesecom u Jarcu.Ova sjajna mlada pevačica je već pokupila niz nagrada za najboljeg hip hop izvodjača a pred njom su tek pravi umetnički uspesi i izazovi.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski