петак, 2. јун 2023.

Jun 2023-detaljan pregled aspekata




 Juni mesec nosiće jednu emotivno intezivniju energiju ulaskom i Venere u znak Lav, ali energiju sa mnogo manje turbulencija u odnosu na prethodni mesec s obzirom da je vreme Pomračenja prošlo.

3.06. - trigon izmedju tranzitne Venere u znaku Raka i Neptuna iz znaka Riba - romantični susreti, zaljubljivanje, emotivne jake konekcije i predosećanja, pokloni, zadovoljstvo.

5.06.- ulazak Venere u znak Lav

4.06.- Pun Mesec u znaku Strelca na 12 stepenu - Mesec jagode, meda - vreme mogućih konflikata na verskom, filozofskom i moralnom nivou. Uz konjukciju Merkur / Uran iz znaka Bika i ovaj pun mesec može doneti niz iznenadjenja i neočekivanih vesti, mentalnu žurbu, ali mogućnost usvajanja novih ideja i jako velike potrebe za mentalnom slobodom u izražavanju.

9.06.- Merkur iz znaka Bika u sekstilu sa Neptunom iz znaka Riba - pojačava intuiciju, kreativne sposobnosti, dobro za masaze, meditacije, molitve, slučajne susrete, vesti i jake snove.

10.06. Poslednja Četvrtina Meseca na 19 stepenu znaka Riba u kvadratu sa Suncem iz znaka Blizanaca pojačava konfuziju, laži, manipulacije i povećava umor i idealizaciju, ali i razočarenja.

11.06.- Pluton prelazi u znak Jarac u retrogradnom hodu u kome će boraviti do 11.10.

11.06.- Merkur na poslednjem stepenu znaka Bika u trigonu sa Rx Plutonom donosi vreme otkrivanja tajni, okrenutosti mentalnoj jačini, snazi, ali važnim učenjima.

11.06. Venera u znaku Lava u kvadratu sa Jupiterom iz znaka Bika - povećava preterivanje, razmaženost, dramatičnost, preveliko trošenje emocija, novca, može doneti povećan apetit i loše emotivne procene. U porastu razočarenja i veća očekivanja.

11.06.- Merkur prelazi u svoj dom - znak Blizance( vreme vedrije energije, misli, dinamike, snalažljivosti, radoznalosti).

15.06. tranzitni Merkur uz znaka Blizanaca u kvadratu sa Saturnom iz znaka Riba( depresivnost, kašnjenja, kvarovi, brige, ograničenja, problemi sa okruženjem, rodjacima, saobraćajem i mentalna ograničenost ili nemogućnost opuštenosti).


17.06. Saturn sa 7 stepena znaka Riba kreće retrogradno sve do 4.11 ove godine kada će se naći na nultom stepenu Riba( vreme samoanaliza ali obnove slabih tačaka i obnove svega što se stavlja " ispod tepiha").

18.06.- Mlad Mesec u znaku Blizanaca na 26 stepenu donosi nov početak, puno akcije, društvenih odnosa i mogućnost nalih materijalnih promena.

19.06.- Jupiter iz znaka Bika u sekstilu sa Rx Saturnom iz znaka Riba - nosi poslovnu stabilnost, odgovornost, dobre materijalne mogućnosti posebno ukoliko duže čekate novac, dobro vreme za trajne poslove.

19.06.- Sunce iz znaka Blizanaca u kvadratu sa Neptunom iz znaka Riba - slaba volja, nesigurnost, strahovi, povlačenje, potištenost, idealizacija, mogući lični gubici ili zdrastveni problemi.

21.06.- početak leta ili letnji sofisticij - najduži dan u godini 15:51, Sunce menja znak i ulazi u znak Rak od 16:59

Merkur u snažnom sekstilu sa Marsom može doneti osećanje pobede, boljeg samopouzdanja, mentalne borbenosti i odlično vreme za takmičenja ili otvorene razgovore.

25.06.- tranzitni Merkur u znaku Blizanaca u kvadratu sa Neptunom iz znaka Riba pojačava strahove, nesanice, lagarije, manipulacije, kradje, gubitke, paziti na dokumenta, koncentraciju, koje odluke donosite!

26.06.- Prva Četvrtina Meseca na 4 stepenu znaka Vage u kvadratu sa Suncem i znaka Raka može doneti političke izazove, ali velike testove na polju braka, kao i preosetljivost na porodičnom nivou. Isti dan vrlo eksplozivan aspekt izmedju Marsa iz znaka Lava i Urana iz znaka Bika može doneti neočekivane tragične situacije, eksplozije, zemljotrese i lična neprijatna iznenadjenja, povećane skandale, neprijatne situacije, napade.

27.06.- Merkur prelazi u vodeni znak Rak( pojačana osetljivost, senzitivnost, emotivnost, okrenutost domu, porodici, uvredljivost, jaka veza sa korenima i tradicionalnim vrednostima).

29.06.- stabilan aspekt izmedju Sunca i Rx Saturna može doneti mir, stabilnost, istrajnost, jaku volju i vreme dugotrajnih dobrih odluka, ulaganja i situacija. Dobro za promenu položaja, ali dogadjaje od nacionalnog značaja.

30.06.- Neptun kreće retrogradno sa 27 stepena znaka Riba do 6.12. kada će se naći na 24 stepenu Riba( vreme pojačane manipulacije, lažnih obećanja i povećanja zloupotreba).

30.06. - Merkur i znaka Raka u trigonu sa Rx Saturnom iz znaka Riba može doneti susrete sa važnim osobama iz prošlosti, odličnu koncentraciju, mentalni mir i stabilnost i odlično vreme za donošenje trajnih odluka, ali i investicija.

Srećno - Astro Luna

Detaljniji pregled imate na mom youtube kanalu:



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski