субота, 3. јун 2023.

Dnevna doza Lune - Jun 3/4


 Pred nama je više nego interesantan vikend iako praćen sa jedne strane emotivnim intezitetom i energijom, a sa druge i izazovnom energijom Punog Meseca. Ovaj vikend može doneti mnogo sentimentalnosti, naglih reakcija, neočekivanih dogadjaja, novih ideja, jaku potrebu za slobodom govora, ali i izuzetnih provokacija na polju politike, svetskih dogadjaja, verskih sukoba ili pojačanog stresa izmedju osećanja i obaveza.... Iz jedne teške energije imamo budjenje i pokret...

Subota, 3.06.2023.



44 minuta posle ponoći tranzitna Venera u znaku Raka, kao i Mesec biće u intezivnom aspektu sa planetom Neptun - pojačana zaljubljenost, romantičnost, jaka okrenutost prošlosti, izuzetnu osećaj saosećanja i humanosti, ali predosećanja. U povećanju jaki, ali istiniti snovi. Srećno vreme za ljubav.Odlično vreme za plodnost. U porastu povećanje ljubavnih odnosa, ali obnove starih emocija. 
Mnogi pod ovim aspektom mogu doživeti i neko samoisceljenje. Potreba za pomaganjem i dobrotvornim radom povećan.Briga o slabijima/ bolesnima. Odlično za dobrotvorne akcije ili sms poruke za bolesne. Posebno srećan aspekt za umetnike, glumce i sve osobe koje se bave kreativnim i estetskim poslovom, ali osobama koje se bave medicinom, posebno psihologijom.

Ovaj aspekt posebno mogu osetiti vodeni znaci, ali može pogodovati Vagama i Bikovima, kao i Ribama.

Mesec u toku noći će imati i pozitivan aspekt sa tranzitnom Venerom i može povećavati emocije, jaka zadovoljstva, povećanu bliskost, telepatsku povezanost sa osobama koje volite, podršku žena, kao i dobre finansijske mogućnosti.


Mesec menja znak i ulazi u vatreni, muški znak Strelac od 7:05am. U povećanju optimizam, bolja energija, jaka potreba za uživanjem, apetitom, hranom, sigurnosti, putovanjima i avanturama. Dobro vreme za ispite, učenje, kao i kontakte sa inostranstvom. U povećanju mogućnost značajnih kupovina, investicija ili dobitaka. 

Mesec u snažnom sekstilu sa Plutonom može nositi i vreme jake unutrašnje snage, transformacije i prodornosti. 

Nešto prolazno osetljivo vreme može biti vreme od 19-22 kada će se Mesec naći u kvadratu sa Saturnom iz znaka Riba i može doneti nagle promene vremena, raspoloženja, brige, pesimizam, izdaje, kašnjenja, osećanje hroničnog umora i povećane melanholičnosti.Ovo vreme neće pogodovati reumatskim bolesnicima. 

Ovaj aspekt neće pogodovati Ribama( zdrastveni problemi), Rakovima( nagle promene raspoloženja i pritisci), kao i Jarčevima i Vodolijama.

Ipak, večernji časovi mogu doneti budjenje i nagla dešavanja praćena snažnim trigonom izmedju Meseca i Marsa koji može doneti dobre mogućnosti kroz sportska takmičenja, izlaske, društvena dešavanja, ali i pojačanje emocija. 

Nedelja, 4.06.2023.

Pun Mesec u znaku Strelca na 13 stepenu na snazi po nasem vremenu od 5:43am. Nazvan kao Mesec meda, jagoda zbog perioda sakupljanja zrelih plodova. Venera će se naći na najačoj vibraciji i moćiće da se vidi na zapadnoj strani pri zalasku Sunca. 

Ovaj Pun Mesec je dobar za dolazak do istine i dolaska do istinitih informacija. Zbog trigona sa planetom Mars ovaj Pun Mesec pojačava emocije, seksualnost, zavodljivost, i jaku privlačnost. Potreba za uživanjem pojačana. Možete biti direktniji i skloni da nešto okončate što dugo stoji kao opterećenje. Možete u ovo vreme imati fantastične nove ideje ili nove susrete koji mogu biti važni za vašu blisku budućnost.

Naravno ovaj Pun Mesec najače mogu osetiti promenjivi znaci posebno Strelčevi i Blizanci, ali i Device i Ribe koje se mogu osećati veoma usamljeno, prazno ili izgubljeno. Ovaj Pun Mesec pokreće jake strastvene želje pa poruka univerzuma biće : nema sredine, ili sve ili ništa!

U vreme svakog Punog Meseca u povećanju su loše klimatski uslovi, zemljotresi, politički potresi, poplave i uznemirenost. Ipak, ovog Punog Meseca treba ispratiti dogadjaje, jer mnogi od vas mogu osetiti važnu prekretnicu u narednih dve nedelje do Mladog Meseca. 

U porastu problemi sa krvotokom, kukovima, jetrom. 

Zbog faze opadajućeg meseca ova faza je odlična za meditacije, regeneraciju, svaki vid laternativnih tehnika, opuštanje, lečenje, regeneraciju, šišanje. 



Nedelja će nositi i jedan neočekivan aspekt izmedju Merkura i Urana u znaku Bika koji će biti najsnažniji u večernjim časovima. Originalnsot i autentičnost, nagla euforija i adrenalin, uzbudjenje, promene navika, neočekivane vesti i susreti. U padu koncentracija, pa je preporuka ako nešto radite u ovo vreme da budete oprezniji, posebna opreznost vozačima!

Treba obratiti pažnju na reči! Moguća i neprijatna iznenadjenja ili gubici novca! Prebrze odluke i impulsivnost. U povećanju prevelika nervna napetost koja može doneti povećanje pritiska, upale mišića, povećanje infarkta, grickanje noktiju i izuzetnu napetost u glavi praćene glavoboljama ili jakim migrenama. 

Ovo može biti dobro vreme da uvedete u svoj dom, posao neke promene. U porastu zanimljivi kontakti preko interneta i društvenih mreža. U porastu kvarovi, opreznost sa strujom! Čuvati se neprijatnih situacija u smislu povreda, rukovanje oruzjem ili oštrim predmetima posebno traže opreznost!

Srećan vikend - Astro Luna









Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski